Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Έχεις κουραστεί από τις αναποδιές στα επαγγελματικά και αρνείσαι να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο! Μην απογοητεύεσαι, διότι μπροστά σου είναι τα καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη στήσεις καβγά, γιατί το ταίρι σου είναι στα όριά του. Αν είσαι αδέσμευτος, να είσαι επιφυλακτικός σε νέα γνωριμία. Να θυμάσαι πως ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Προχώρα και βλέπεις.

TAΥΡΟΣ

Οι αναποδιές δεν λείπουν σήμερα, αλλά σου βγαίνουν σε καλό, διότι όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου, το πετυχαίνεις, όσο δύσκολο και αν είναι. Οι εχθροί σου θα «φάνε» τη σκόνη σου και θα θριαμβεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου και πρέπει να κάνεις κάτι γρήγορα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε θλίβει η μοναξιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις ότι αυτό που μετράει είναι η οικογένειά σου, που την έχεις παραμελήσει. Κάνε ό,τι μπορείς για να τους ευχαριστήσεις. Στη δουλειά υπάρχουν δυσκολίες, αλλά με το επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτεις, τις επιλύεις. Πρόσεξε ένα συνεργάτη σου που σου κάνει το φίλο. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σε ενθουσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη δουλειά σου το παρασκήνιο οργιάζει, αλλά καλύτερα να μην ανακατευτείς σε μια διαμάχη. Αν το κάνεις, θα σε μπλέξουν και θα χάσεις ισχυρούς «συμμάχους». Ασχολήσου με δικά σου επαγγελματικά θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις «σκαμπανεβάσματα» στη διάθεσή σου και δεν βοηθάς τη σχέση σου. Το ταίρι σου ασφυκτιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αναφέρεσαι στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Τα πας καλά οικονομικά, οπότε θα βρεις τη λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που θα προκύψει. Μην αρχίσεις σήμερα κάτι καινούριο. Ασχολήσου με τρέχοντα ζητήματα και άσε τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, κατέβασε τους τόνους κι έλα στη θέση του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος, προχώρα σε μια νέα σχέση χωρίς έπαρση, αν θέλεις να πετύχεις κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακολούθησε αυτά που ξέρεις καλά να κάνεις και μην ενθουσιάζεσαι θέλοντας να μπεις σε… ξένα χωράφια. Η δουλειά σου είναι σε καλό δρόμο, οπότε γιατί ψάχνεις μπελάδες; Αν είσαι δεσμευμένος έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και ετοιμάζει βαλίτσα! Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις κέφι για φλερτ αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Χτυπάει, οπότε φρόντισε να είσαι εκεί.

ΖΥΓΟΣ

Θα σου προτείνουν μια καινούρια συνεργασία. Μην τη δεις συναισθηματικά, αλλά με ψυχρή λογική. Μόνο έτσι θα κλείσεις μια ευνοϊκή συμφωνία. Και αυτό το έχεις ανάγκη τώρα, καθώς το ταμείο σου θέλει τόνωση. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη», ενώ αν είσαι αδέσμευτος, το παίζεις σε διπλό ταμπλό. Αποφάσισε γρήγορα, διότι αν αποκαλυφθείς, το έχασες το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να προσέξεις το ταμείο σου, διότι κάποιος έχει… ελαφρύ χέρι. Λύσε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες και προχώρα παρακάτω. Είναι δύσκολη μέρα, καθώς θα σου αποκαλύψει κάτι που δεν περιμένεις για στενό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις γκρίνια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα. Ο κύκλος έχει κλείσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ενθουσιαστείς που στη δουλειά ανακαλύπτεις μια ευαίσθητη «ψυχή». Πιθανότατα να είναι δάκτυλος ανταγωνιστή, οπότε πρόσεχε. Μη σε πιάνει άγχος με τη δουλειά. Καλά πας. Προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου και σ’ το ανταποδίδει. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις. Ο νέος έρωτας δεν είναι μακριά. Μόνο μην αρχίσεις το… κρυφτούλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε ξανά προγραμματισμό, διότι έχεις ξεφύγει οικονομικά. Κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά προς το παρόν πρέπει να αφοσιωθείς σε υποχρεώσεις που εκκρεμούν στη δουλειά. Χρησιμοποίησε την τετράγωνη λογική σου που σε σώζει. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «ναι» σε κάτι ξαφνικό και μην περιμένεις να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αφήσει πίσω κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που διογκώνονται κι εσύ «σφυρίζεις» ανέμελα. Προσγειώσου και κοίτα τη δουλειά σου. Η υπεραισιοδοξία σου θα γίνει η αιτία να χάσεις μια σημαντική συνεργασία. Πρόσεξε! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι πετυχαίνεις. Άλλωστε, δεν σου αρέσουν οι δεσμεύσεις. Προχώρα γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις τον προϋπολογισμό σου, μην ξεκινήσεις τώρα ένα νέο σχέδιό σου. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς και άκου πρόσωπα που θέλουν το καλό σου, από τη στιγμή που συνεργάζεστε χρόνια. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις κέρδος. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αρμονία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο αγγίζει την ευαισθησία σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου