Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 24 και 25 Ιουνίου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Με πολλές ανατροπές -και καλές και κακές- θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα, οπότε οπλίσου με υπομονή. Θα σου τύχουν απρόβλεπτα έξοδα, τα οποία όμως θα αντιμετωπίσεις, καθώς θα έχεις κέρδη που δεν περίμενες. Πρόσεξε να μην έχεις… λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Αν τσακωθείς, θα χάσεις πολύτιμους συμμάχους που τους χρειάζεσαι για να σε υποστηρίξουν τώρα που είσαι κουρασμένος από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλες στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, ενώ η οικογενειακή θαλπωρή ανανεώνει την αγάπη σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει έναν έρωτα-φωτιά, που θα σε κάνει να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλά θέματα να επιλύσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς καλείσαι να αναλογιστείς τι σε συμφέρει να κρατήσεις και τι να πετάξεις. Θέλεις να απαλλαγείς από τα «βαρίδια» που σε εμποδίζουν να κάνεις αυτά που ονειρεύεσαι. Ξέρεις ότι πλέον είναι επιτακτική ανάγκη για σένα να βρεις νέες πηγές εσόδων, γιατί νιώθεις ανασφαλής και μια προαγωγή ή συνεργασία που περίμενες δεν έρχεται. Μην αγχώνεσαι, γιατί ναι μεν οι αναποδιές θα σου φέρουν πονοκέφαλο, αλλά κάποια πράγματα μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και κάποιο θέμα θα επιλυθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια γνωριμία με διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καινούρια εβδομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου, καθώς και πολλή δουλειά θα έχεις και θα πρέπει να διακρίνεις ποιοι συνεργάτες σου είναι πραγματικά δίπλα σου. Επίσης, θα παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να βρεις την καλύτερη και να την αρπάξεις, ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου, αλλά και να βελτιώσεις την κοινωνική εικόνα σου. Θα καταφέρεις πολλά με την ικανότητα που διαθέτεις να πείθεις τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησιάζεις περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα… παίξεις πολύ στο διαδίκτυο, προκειμένου να βρεις παρέα. Κάνε το, αλλά πρόσεξε γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θέλει προσοχή και σύνεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να σταματήσεις τη μουρμούρα και να δεις τα θετικά, αφού έχεις πετύχει πολλά όλο αυτό τον καιρό. Τα επαγγελματικά σου πάνε σχετικά καλά, ενώ είναι πιθανή και η μετακίνησή σου σε νέα δουλειά ή θέση με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Χρειάζεται όμως να προσπαθήσεις ακόμα πολύ για να πεις ότι σταθεροποιήθηκε η κατάσταση στα επαγγελματικά σου. Με αρκετή δουλειά θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις που θα σε εκθέσουν. Εξήγησε με ηρεμία στο ταίρι σου ότι το παρελθόν το έχεις αφήσει πίσω. Μην κάνεις το λάθος μιας κρυφής συνάντησης. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα θα τα έχει όλα. Δυσκολίες, διαφωνίες με συνεργάτες, αλλά και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Μην αφήσεις μια ευκαιρία να σου ξεφύγει λόγω της έπαρσής σου και συζήτησε με τους συνεργάτες σου ό,τι σε προβληματίζει. Θα σου δώσουν λύσεις που ούτε καν φανταζόσουν και θα σου φύγει το άγχος. Επίσης, βγάλε από το συρτάρι σου μια παλιά επαγγελματική προσφορά και… ξεσκόνισέ την ξανά μήπως και σε συμφέρει να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου και ανακουφίζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Ίσως είναι ένας καινούριος έρωτας, αλλιώς ένας παλιός που αναγεννιέται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις τα κέρδη σου, γι’ αυτό πρόσεξε μην τις χάσεις. Βεβαίως, δεν θα είναι εύκολη αυτή η εβδομάδα, καθώς θα νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, αλλά δεν καταφέρνεις να πιεις νερό. Μην ανησυχείς, γιατί τελικά θα το πετύχεις, αλλά τα νεύρα σου θα χτυπήσουν… κόκκινο. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να περάσεις όμορφα και φροντίζεις να το μεταδώσεις αυτό και στο ταίρι σου, απέναντι στο οποίο γίνεσαι πολύ τρυφερός. Αν φλερτάρεις με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ. Μην εμπιστεύεσαι τις διαδικτυακές γνωριμίες. Τίποτα δεν είναι απίθανο, αλλά με το πρακτικό μυαλό σου βρες αν υπάρχουν καλές προθέσεις από κάποιο πρόσωπο που σε προσέγγισε ή μόνο συμφέρον. Πράξε ανάλογα.

 

ΖΥΓΟΣ

Σιγά σιγά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου βρίσκουν το δρόμο τους. Μόνο φρόντισε να εξετάσεις καλά τι σου υπόσχονται αυτοί που σε προσεγγίζουν. Εμπιστεύσου πρόσωπα που γνωρίζεις τη φερεγγυότητά τους. Πρόσεξε τις επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί κάποιοι συνεργάτες σου δεν είναι τόσο ειλικρινείς όσο θέλουν να δείχνουν. Μια προδοσία δεν θα την αποφύγεις και θα στενοχωρηθείς. Στα συναισθηματικά σου, δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου και έρχεται… καταιγίδα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την αναζήτηση και βγες έξω. Σε μια φιλική συγκέντρωση θα… σκάσει μύτη ένα πρόσωπο από το παρελθόν και θα αμφιταλαντευτείς αρκετά αν πρέπει να γυρίσεις πίσω. Καλύτερα κοίταξε μπροστά. Το παρελθόν σε πλήγωσε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες τρικλοποδιές και ανατροπές θα σε κάνουν πολύ εσωστρεφή. Θα κλειστείς και πάλι στο καβούκι σου. Θα κάνεις διάφορες σκέψεις, θα βάλεις τα πράγματα κάτω για να δεις πώς θα προχωρήσεις στα εργασιακά σου. Θα βρεις το δρόμο. Ένα νέο σχέδιό σου σε απασχολεί, αλλά αυτή την εβδομάδα καλό είναι να μην πάρεις ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Ζήσε ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα σε κάνει να χαρείς με τη συμπεριφορά του. Όμως, είσαι τόσο κλειστός και απρόσιτος που θα το προβληματίσεις. Πρόλαβέ το πριν φύγει οριστικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άφησε στην άκρη την υπεραισιοδοξία σου και δες τι μπορείς να κάνεις σε ένα οικονομικό θέμα που θα προκύψει στη δουλειά σου. Υπάρχει λύση αν… μαζέψεις λίγο το χέρι σου, καθώς συνεχώς ξοδεύεις για σένα και τους άλλους. Μην ξεκινήσεις κάτι καινούριο, αλλά φρόντισε μέσα στην εβδομάδα να κλείσεις «τρύπες» που σε αγχώνουν και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις στα καλύτερα. Στα αισθηματικά σου, μη βαραίνεις συνεχώς το ταίρι σου με προβλήματα, γιατί δεν θα αντέξει για πολύ. Δείξε του τρυφερότητα και αγάπη. Το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, ακόμα και από το διαδίκτυο, αρκεί να είσαι προσεκτικός. Εξάλλου, σου αρέσει πολύ το φλερτ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος με πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Είσαι συγκεντρωτικός και την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να γίνεις χίλια κομμάτια για να τα προλάβεις όλα. Ανάθεσε και κάτι στους συνεργάτες σου. Έτσι και καλύτερα θα αποδώσεις και θα αποφύγεις και την υπερκόπωση που παραμονεύει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα -και δικαίως- ότι το παραμελείς. Γίνε τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, περίμενε και χτύπα την κατάλληλη ώρα. Οι «καμπανούλες» του έρωτα ηχούν πολύ κοντά. Ζήσε το και άσε την πολλή σκέψη. Είναι καιρός να απλοποιήσεις τη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βάλεις ένα νέο επαγγελματικό σου σχέδιο σε εφαρμογή, αλλά πρέπει να προσέξεις να μην εξαπατηθείς. Βλέπεις τα πράγματα πολύ απλοϊκά, αλλά οι κίνδυνοι είναι πολλοί, ακόμα και από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι εδώ και χρόνια. Αν χρειαστεί, απομόνωσε κάποιον συνεργάτη σου που δημιουργεί εχθρικό κλίμα εναντίον σου στους υπόλοιπους. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να προσέξεις να μη σε πιάσει η καταναλωτική σου μανία. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου και φτιάξε την ατμόσφαιρα, για να περάσετε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μη δημιουργείς ονειρικές καταστάσεις στο μυαλό σου και χάνεις στον έρωτα. Αν σου αρέσει κάτι, ζήσε το. Βλέπεις πώς πάει και αποφασίζεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα μην εμπιστευτείς κάποιους που θα σου πουν μεγάλα λόγια. Αν τους ακούσεις, θα εμπλακείς σε περιπέτειες και θα χάσεις χρήματα. Καλύτερα να αφήσεις για τον άλλο μήνα τις υπογραφές οικονομικών συμφωνιών, γιατί τώρα κάτι θα σου ξεφύγει. Τα πας καλά στη δουλειά, αρκεί να είναι το μυαλό σου συγκεντρωμένο σε ό,τι κάνεις. Μην αφαιρείσαι γιατί, αν κάνεις ένα λάθος, θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεσαι στο διαδίκτυο και έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις. Μην υποκύψεις σε μια «ρηχή» σχέση γιατί θα πληγωθείς. Να διαλέξεις κάποιο πρόσωπο που σου δίνει ασφάλεια και τρυφερότητα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου