Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα πετύχεις κάτι πολύ δύσκολο στη δουλειά και αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τακτοποίησε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο, αλλά σε έχει απορροφήσει η δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πας καλά επαγγελματικά και σύντομα κάποια ιδέα σου θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα βρεις «σύμμαχο» σε υψηλή θέση. Μη διστάσεις να κινηθείς γρήγορα και να αποδεχτείς την πρόκληση όσο δύσκολη κι αν είναι στην εφαρμογή της. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να σε… ταρακουνήσει ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν σε συμφέρει να ανοίξεις τώρα πόλεμο, οπότε καλύτερα να μείνεις στο παρασκήνιο και να παρακολουθήσεις τα γεγονότα. Ασχολήσου με πρακτικά θέματα και κυρίως με διακανονισμούς που έχεις αμελήσει. Δεν είναι ώρα να αρχίσεις κάτι καινούριο, κι ας είσαι δημοφιλής στη δουλειά σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μην επηρεάζεσαι από άλλους. Στα επαγγελματικά σου τα πας καλά και ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τη σκληρή δουλειά που έκανες. Στα συναισθηματικά σου μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε απογοητεύσει γιατί θα σου θυμίζει κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Ένας παλιός συνεργάτης σου θα σου δώσει λύση, ώστε να μπει γρήγορα ρευστό στο ταμείο. Μην τον προσπεράσεις. Έχεις την τάση της υπερβολής και δεν κατανοείς ότι κάποιες φορές έχεις ανάγκη μια χείρα βοηθείας. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε ηρεμεί και το έχεις ανάγκη. Ακολούθησέ το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Αν δεν ηρεμήσεις, δεν θα βρεις λύση. Άλλωστε, έχεις καταφέρει πολλά και σε πιο δύσκολες καταστάσεις, πόσω μάλλον τώρα, που κάποια πράγματα τα έχεις συμμαζέψει αρκετά. Το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται στη ζωή σου νέα πρόσωπα, αλλά εσύ είσαι απλησίαστος.

ΖΥΓΟΣ

Να προσέξεις ένα συνεργάτη-φίδι, που θέλει να σε προκαλέσει για να σε βγάλει λάθος στα μάτια των υπολοίπων. Κάνε ό,τι πρέπει για να τον απομονώσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις… πλάγια μέσα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος, ενώ αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε μια επανασύνδεση. Θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και πολλά νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και φρόντισε να συνεχίσεις δυναμικά ό,τι έχεις αρχίσει επαγγελματικά. Χαίρεις της εμπιστοσύνης των συνεργατών σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα νέα σου σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου και μια συζήτηση σας φέρνει πιο κοντά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με πάθος. Ακολούθησέ την.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μείνεις ήρεμος γιατί σήμερα θα έχεις ευκαιρίες για ανάπτυξη στη δουλειά σου. Το θέμα είναι να διακρίνεις ποιες είναι οι πιο προσοδοφόρες και σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας καλός συνεργάτης. Στηρίξου στο ένστικτό σου και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει όσο διαρκεί το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχώρα δυναμικά και κάνε νέο προγραμματισμό. Θα πετύχεις γιατί είσαι οργανωτικός. Πρόσεξε μόνο γιατί θα σου παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία, αρκεί να μην καθυστερήσεις να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα ενδιαφέρον πρόσωπο σου κινεί την προσοχή. Προχώρα με διακριτικότητα για να μην υπάρξουν κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα διορθώνονται στη δουλειά με καλή συνεργασία, καθώς έχεις και ιδέες που, αν τις υλοποιήσεις, θα αποδώσουν. Να μην είσαι όμως επιπόλαιος και επηρεάζεσαι από τρίτους που σε παρασύρουν σε επενδύσεις χωρίς μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου με υποψίες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναζωπυρώνεται μια παλιά σχέση. Είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα, οπότε προχώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πρόταση που πάλευες εδώ και καιρό στον επαγγελματικό σου χώρο ανατρέπεται και αυτό θα σε γεμίσει ανασφάλεια. Μην ανησυχείς γιατί θα βρεις γρήγορα λύση και τα οικονομικά σου δεν κινδυνεύουν αν κάνεις καλή διαχείριση. Μη μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου και δες την αγάπη που σου δίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, «ναυαγεί» μια νέα γνωριμία. Προχώρα γρήγορα παρακάτω.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου