Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Έχεις σοβαρούς εχθρούς στη δουλειά, ίσως λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς σου. Μην αντιδράσεις χωρίς να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, γιατί στο τέλος θα βγεις ζημιωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί έχει παράπονα ότι το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια νέα γνωριμία, αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Όλα θα «κουμπώσουν» στην ώρα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα απογοητευθείς από τη συμπεριφορά ενός παλιού συνεργάτη που θα στήσει μια ίντριγκα. Μην πέσεις στην παγίδα και πάρεις θέση. Έχεις ήδη δείξει καλά δείγματα στη δουλειά, οπότε μην απογοητεύεσαι αν υπάρξει μια αναποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε κοιτάει στα μάτια. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφεις σε κάποιο πρόσωπο που σου στάθηκε στα δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας συνεργάτης ζητάει συνεργασία. Μην αρνηθείς, αλλά βάλε και τους δικούς σου όρους. Αν δεν το κάνεις, θα ανακαλύψεις αργότερα ότι έμεινες ακάλυπτος και θα έχεις λιγότερο κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε το ταίρι σου και δείξε στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθει ένα ερωτικό μήνυμα που δεν το περιμένεις. Θα ενθουσιαστείς, αλλά δες πρώτα αν υπάρχει ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου και να μη στηριχτείς σε πλάτες άλλων. Κάποιοι θέλουν να σε παραπλανήσουν με ψεύτικα λόγια. Εμπιστεύσου μόνο το ταίρι σου, αν έχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια υπέροχη ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χτυπάς σε διπλό ταμπλό γιατί θα μείνεις πάλι μόνος. Προσηλώσου σε ένα στόχο και κινήσου γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Η δουλειά σου πάει καλά και, αν συνεργαστείς αρμονικά, θα έρθουν κέρδη. Μη σε πιάνει η έπαρση, γιατί δεν τα γνωρίζεις όλα. Η συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλήσει συνεργάτες σου που είναι έτοιμοι να σου κάνουν μια καλή οικονομική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε απογειώνει με ερωτική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθει επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σού προσφέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τι είναι πιο συμφέρον για σένα. Έχεις δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό και τώρα παίρνεις… μια ανάσα, αρκεί να εμπιστευτείς τους καλύτερους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει ερωτική ανακωχή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις σε φιλική παρέα.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλεις να βάλεις τις βάσεις για ένα νέο επαγγελματικό σου σχέδιο, βρες τους «συμμάχους» που θα σε βοηθήσουν. Μόνος σου δεν θα τα καταφέρεις. Άλλωστε, η ισχύς εν τη ενώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια επανασύνδεση που περίμενες καιρό. Πρόσεξε μην τα… θαλασσώσεις πάλι. Κινήσου διακριτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς να κάνεις ένα οργανόγραμμα και να ξεκινήσεις σιγά σιγά την εφαρμογή ενός επαγγελματικού σχεδίου που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Οι συνεργάτες σου σε βοηθούν και «πίνουν νερό στο όνομά σου». Αν είσαι δεσμευμένος, να αποφύγεις τα ξεσπάσματα και τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα έχεις μια ξαφνική επανασύνδεση. Προσπάθησέ το χωρίς καχυποψία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να στηριχτείς στη γνώμη ενός συνεργάτη σου που ξέρει καλά τη δουλειά. Θα έχεις κέρδη που δεν τα περιμένεις. Μην είσαι υπεραισιόδοξος ότι όλα γίνονται διά μαγείας. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να… λοξοκοιτάς γιατί το ταίρι σου καραδοκεί… Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Θα προκύψει κάτι καλό σε ένα ταξίδι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασφυκτιάς με την πολλή δουλειά που έχεις αναλάβει, όσο κι αν είσαι μαθημένος στα δύσκολα. Άφησε έναν έμπιστο συνεργάτη σου να σε βοηθήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός και άφησε το ταίρι σου να σε ξεκουράσει ψυχικά. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε ένα άτομο που σου κέντρισε το ενδιαφέρον και θα το κερδίσεις. Μη βιάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια επαγγελματική ιδέα αρχίζει να υλοποιείται σήμερα. Πρόσεξε τι λες αριστερά – δεξιά γιατί δεν χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Αν το κάνεις, θα χάσεις στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις μια αγκαλιά και την έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, διεκδίκησε το πρόσωπο που θέλεις να πέσει στην αγκαλιά σου και θα ανταποκριθεί. Όμως μην αρχίσεις τα περί «ελευθερίας».

ΙΧΘΥEΣ

Να έχεις το νου σου στη δουλειά και θα έρθει η επαγγελματική επιτυχία. Τα πας καλά όταν προσηλώνεσαι στο στόχο σου και οι συνεργάτες σου σου έχουν εμπιστοσύνη γιατί ό,τι αναλαμβάνεις το φέρνεις εις πέρας. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ενδώσεις σε παράλληλη σχέση, γιατί πιθανότατα θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε γιατί έρχεται κάτι καλό με διάρκεια. Θα… απογειωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου