Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να απελευθερωθείς από «βαρίδια» και σήμερα θα το καταφέρεις πιο εύκολα απ’ ό,τι είχες υπολογίσει. Έχεις καλούς, έμπιστους συνεργάτες. Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσεις αυτά που έχεις αρχίσει. Κάνε προγραμματισμό. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου κι αν είσαι ελεύθερος, μην αφήνεσαι στην κάθε τυχαία γνωριμία, γιατί θα απογοητευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπεις πως όλα αυτά για τα οποία κόπιαζες καιρό αρχίζουν να υλοποιούνται από πλευράς κοινωνικής εικόνας, ενώ θα έρθουν και λεφτά. Μην αποθαρρύνεσαι από ξαφνικές αναποδιές στη δουλειά. Να μην αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα ή αρνητικές σκέψεις που σε αποπροσανατολίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα και ανανεώνεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ο έρωτας έρχεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως πάρεις μια προαγωγή ή αλλάξεις πόστο εργασίας. Ό,τι κι αν είναι μην το φοβηθείς, αλλά μην το δεις και επιπόλαια. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να ανοίξεις πόρτες που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, οπότε μην… τσιλημπουρδίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία εξελίσσεται πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για επενδύσεις. Κάτι καλό γίνεται στη δουλειά σου και σταματάς την γκρίνια. Οι συνεργάτες σου θα αναρωτιούνται τι σου συνέβη. Μια επαγγελματική ευκαιρία αποδεικνύεται «χρυσωρυχείο». Κινήσου γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα και απογειώνεσαι με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, κάτι απρόοπτο γίνεται και έρχεται κοντά σου ένα πρόσωπο που σου φέρνει χαρά.

ΛΕΩΝ

Μια κληρονομιά ή εύνοια συγγενών σου φέρνει έξτρα πηγή εσόδων. Μην αφήσεις σήμερα μια τέτοια ευκαιρία να χαθεί, γιατί νιώθεις απογοητευμένος από την έκβαση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων. Όλα διορθώνονται και σου φεύγει μεγάλο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού κλείνει το μάτι. Ακολούθησέ την, αλλά χωρίς έπαρση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα επαγγελματική γνωριμία αποδεικνύεται σωτήρια για σένα, καθώς σήμερα είναι η μέρα για να προχωρήσεις στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Θα έχεις «συμμάχους» κοντά σου, ενώ σύντομα θα δεις τα κέρδη να αυξάνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αγκάλιασέ το με αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία μετατρέπεται σε ερωτική έλξη. Προχώρα με διακριτικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Βλέπεις φως στην… άκρη του τούνελ και σου φεύγει κάπως το άγχος γιατί πέρασες δύσκολα οικονομικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει ν’ αρχίσεις να ξοδεύεις. Μην εντυπωσιάζεσαι από μεγάλα λόγια ατόμων που σε προσεγγίζουν για συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις ότι το ταίρι σου σε ακολουθεί τυφλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις γιατί θέλεις κάτι σταθερό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρεις να πείσεις συνεργάτες σου ότι, αν προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας ιδέας σου, θα έχετε σύντομα κέρδος. Έχεις ήδη κάνει οργανόγραμμα και οι προοπτικές είναι καλές. Μόνο μην υποτιμάς τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, τα περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει σφοδρό ειδύλλιο. Θα είναι όμως σύντομο. Προχώρα παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ανοίξεις νέα μέτωπα, αν δεν φροντίσεις να κλείσεις τα παλιά. Βλέπεις ότι η μέρα σε βοηθάει να κλείσεις οικονομικές «πληγές». Κάνε διακανονισμούς και οργάνωσε καλά το επόμενο σχέδιό σου. Μην ξοδέψεις περισσότερα απ’ ό,τι αντέχει το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έχεις επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά στα οικονομικά σου, γιατί είσαι οργανωμένος και πάντα έχεις και εναλλακτικό σχέδιο δράσης. Οι συνεργάτες σου σε ακολουθούν με κλειστά μάτια. Μην τους απογοητεύσεις τώρα που οργανώνεις κάτι καινούριο. Το ταίρι σου θέλει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι «κουμπωμένος», αλλά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Μην του κλείσεις την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πρόταση που θα σου γίνει για επαγγελματική συνεργασία θα έχει καλή εξέλιξη. Καλά θα κάνεις να πάρεις το ρίσκο. Νιώθεις ότι έχεις «βαλτώσει» και θέλεις να κάνεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου. Το ταίρι σου σε προσέχει και περνάτε μια νύχτα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία. Ένα πρόσωπο θα σε… απογειώσει. Προχώρα γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ

Να εκμεταλλευτείς την καλή ροή της ημέρας, που σου φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες. Άσε όποιον θέλει να φύγει και προχώρα δυνατά μπροστά. Θα τα καταφέρεις, αν βασιστείς στο ένστικτό σου. Μην τσακωθείς με ένα συνεργάτη σου γιατί ξέρει μυστικά σου που δεν θέλεις να αποκαλυφθούν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις κάποιο ειλικρινές άτομο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου