Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις… ξαφνικές έξυπνες ιδέες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να κινηθείς πολύ πιο εύκολα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην απογοητευθείς, αν σήμερα στραβώσει μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας θα έρθει μέσα από καβγά και εκπλήσσεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επικρατεί μέσα σου απογοήτευση. Ηρέμησε γιατί όλα είναι στο μυαλό σου. Το μόνο που θα καταφέρεις με τους φόβους σου είναι να κάνεις λάθη. Ήδη ξέρεις ότι έχεις γίνει αντικείμενο θαυμασμού. Αν είσαι δεσμευμένος, απομονώνεσαι με το ταίρι σου. Το έχετε ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία σε βοηθάει να κλείσεις πληγές του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες συζητήσεις στη δουλειά δεν θα εξελιχθούν όπως ήθελες. Νιώθεις ότι η περίφημη διπλωματία σου δεν βοηθάει κι ανησυχείς για την επιρροή που έχεις στους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου. Ηρέμησε και ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να εκδηλώσεις φόβους και ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε ανεβάζει ψυχολογικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ξαφνικό γεγονός θ’ ανατρέψει μια οικονομική συμφωνία την οποία είχες σίγουρη, αλλά μη συγκρουστείς με κάποια πρόσωπα γιατί δεν σε συμφέρει. Ήδη γίνονται αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, οπότε πρέπει να δείξεις υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εκδηλώσεις ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου δημιουργεί καρδιοχτύπι.

 

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να δεις πώς θα αξιοποιήσεις στο έπακρο νέες ευκαιρίες που θα σου δοθούν για κέρδη, αλλά και να προσέξεις μην τυχόν παραπλανηθείς από κάποιους που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Η έπαρσή σου σε οδηγεί σε λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται δυνατή γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες ιδέες που έχεις θα σε βοηθήσουν να στοχεύσεις σε καινούργιες πηγές εσόδων αλλά δεν θα είναι εύκολο να έχεις γρήγορα κέρδος. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου και αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού αλλά- ζει κεραυνοβόλα τη ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην αγχώνεσαι, γιατί έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες που σε υποστηρίζουν. Σίγουρα θα έχεις σήμερα αρκετές δυσκολίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, αλλά αν μείνεις ψύχραιμος θα βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου σε απελευθερώνει, ενώ, αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι πολύ αδιάκριτος σε νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσγειώσου και απλοποίησε την επικοινωνία σου και τον διάλογο. Μην βάζεις στο περιθώριο πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Είναι δύσκολη η μέρα και όχι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου γιατί θα γίνει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, κρίνεις εύκολα και απομακρύνεις μια γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν σε συμφέρει να κάνεις εχθρούς και ανταγωνιστές. Ρίξου ξανά στη δουλειά και θα δεις ότι σύντομα το σκηνικό θ’ αλλάξει. Προς το παρόν πάντως μην μπλέξεις σε αντιπαραθέσεις και κουτσομπολιά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι έτοιμος για καβγά αλλά για αγκαλίτσες. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είσαι γεμάτος νεύρα καθώς, ενώ τα είχες όλα υπολογίσει στη δουλειά, τελικά κάτι σου ξέφυγε και νιώθεις ακάλυπτος. Μην αγχώνεσαι, γιατί είσαι τόσο πολύ οργανωτικός που θα βρεις λύση για να καλύψεις την «τρύπα». Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ανασφάλειες σε κλείνουν στον εαυτό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Νομίζεις ότι όλα τα ξέρεις και έχεις μια υπεραισιοδοξία που απειλεί να τινάξει στον αέρα κόπους χρόνων. Προσγειώσου και ζήτα τη γνώμη έμπειρων συνεργατών σου, αλλιώς θα τσακιστείς. Ένα καινούργιο σχέδιό σου απαιτεί πολλή προσοχή. Μη βιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, ο εγωισμός σου προκαλεί καβγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία σε συνεπαίρνει και κάνεις όνειρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να ηρεμήσεις και να μείνεις στο παρασκήνιο. Γρήγορα θα έρθει μια καλή επαγγελματική ευκαιρία. Μην αφήνεις τους συνεργάτες σου να σε επηρεάζουν και αποφάσισε να δράσεις βασιζόμενος στο ένστικτό σου. Θέλει αργές κινήσεις το επαγγελματικό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και, αν είσαι αδέσμευτος, μην πείθεσαι από μεγάλα λόγια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου