Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ενώ έχεις φτάσει κοντά σε μια επαγγελματική συμφωνία, αυτή ανατρέπεται. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Εξάλλου, έρχεται καλύτερη ευκαιρία. Μίλα με το ταίρι σου, γιατί έχει καταλάβει ότι κάτι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει έναν έρωτα. Να τον ζήσεις, αφού πρώτα κλείσεις προηγούμενους κύκλους. Τίποτε δεν ξαναγεννιέται από τις… στάχτες του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχολήσου σήμερα μόνο με καθημερινά θέματα και κλείσε τα αυτιά σου σε Σειρήνες και προκλήσεις. Μην ταράζεσαι για προβλήματα που είναι περαστικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ό,τι σου προσφέρει, γιατί αν και δεν θα κρατήσει πολύ, θα είναι κάτι πολύ δυνατό.

ΔΙΔΥΜΟI

Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μια ανατροπή θα σε προβληματίσει. Προχώρα μπροστά έχοντας τη βοήθεια των συνεργατών σου, που… πίνουν νερό στο όνομά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε την αγάπη σου, γιατί θα χάσεις το… τρένο. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία. Προχώρα αργά και σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών. Μην γκρινιάζεις γιατί έτσι ανατρέπεις το θετικό κλίμα που υπάρχει γύρω σου. Εκτός των άλλων, θα καταφέρεις να απομονώσεις έναν εχθρό στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Αλλιώς δεν θα καταλάβεις αν το πεδίο είναι ελεύθερο ή χάνεις το χρόνο σου.

ΛΕΩΝ

Οι… τρικλοποδιές από εχθρούς στη δουλειά δεν θα λείψουν. Μην τσακωθείς, γιατί κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει τώρα που σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα. Χρειάζεσαι «συμμάχους». Βρες τους προσεκτικά. Στηρίξου σε πράξεις και όχι σε λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξέτασε σε βάθος μια οικονομική προσφορά και από πού προέρχεται. Ένας ανταγωνιστής σου ή συνάδελφος επιβουλεύεται τη θέση σου. Μείνε σταθερός στις αξίες σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να χτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου γιατί σύντομα θα έρθει ο έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Αξιολόγησε σωστά την κατάσταση στη δουλειά και μείνε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις σου. Νομίζεις ότι κάποιοι δεν σε υποστηρίζουν, αλλά εκείνοι το κάνουν για να μη βρεθείς μετέωρος. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ασφαλής και ευτυχισμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι» αλλά… παίζεις αριστερά δεξιά. Επικεντρώσου σ’ ένα στόχο και μείνε μακριά από τυχόν επανασύνδεση. Δεν θα είναι για πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ξαφνική ανατροπή σχεδίων στη δουλειά θα σου χαλάσει τη διάθεση. Να παραμείνεις ψύχραιμος και όλα θα φτιάξουν, αν εμπιστευθείς έναν παλιό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για μια νέα σχέση. Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ζημιές και κέρδη. Επιπλέον κοίταξε για διακανονισμούς. Έχεις αφήσει πολλά… ανοιχτά μέτωπα και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Συμβουλέψου παλιούς συνεργάτες σου και σταμάτα να… σφυρίζεις ανέμελα. Στα αισθηματικά σου επιδίδεσαι στο φλερτ, που σε ανανεώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για υποθέσεις άλλων. Επικεντρώσου στα δικά σου και μην μπλέξεις σε διαμάχες. Είναι κρίμα να βρεθείς μπροστά σε εχθρούς που θα πλήξουν την αξιοπιστία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου γιατί νιώθει παραμελημένο. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας. Θα προβληματιστείς αρκετά γιατί δεν είναι αυτό που θέλεις. Προχώρα μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε… σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος συνεργάτης σου σου κάνει «νερά». Απομόνωσέ τον. Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο γιατί δεν σου αρέσει να βαλτώνεις. Μην πετάς όμως στα σύννεφα και κάνε πρώτα καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεσαι στο διαδίκτυο. Κάτι βρίσκεις για «παιχνίδι»!

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχουν θέματα στη δουλειά σου που χρειάζονται άμεση λύση. Αν τα αφήσεις κι άλλο, μετά δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Ακολούθησε το ένστικτό σου και πάρε γενναίες αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αρχίζεις πάλι τις ζήλιες από ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε… ταρακουνήσει. Μη σκέφτεσαι το μέλλον. Απλώς ζήσε το τώρα και βλέπεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου