Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 17 και 18 Ιουνίου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά σκαμπανεβάσματα στο χώρο της δουλειάς σου θα έχει η εβδομάδα που μπαίνει. Ευτυχώς, αύριο δεν επηρεάζεσαι από τη Νέα Σελήνη, καθώς με την παρορμητικότητα που σε διακρίνει, αν είχες και αυτό, θα διέλυες τα πάντα. Σίγουρα, πάντως, κάποιες φιλίες σου θα δοκιμαστούν, αλλά είναι καλύτερα, διότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο! Δεν θα έχεις και πολλή διάθεση να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, καθώς έχεις απογοητευθεί και τα βλέπεις όλα μαύρα. Θα καβγαδίσεις με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή. Πρόσεξε, διότι έχει έτοιμη τη… βαλίτσα του. Αν φύγει, δεν θα μπορέσεις να το μεταπείσεις. Γι’ αυτό ηρέμησε. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε, αν το έχεις ανάγκη, αλλά πρόσεχε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα διαπιστώσεις ότι θα έχεις νέες ευκαιρίες για ανέλιξη. Μην εντυπωσιαστείς όμως από μεγάλα λόγια κι επίλεξε δοκιμασμένους συνεργάτες. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη αύριο μπορεί μεν να μη σε επηρεάζει, αλλά σου δείχνει ότι πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών επιδιώξεών σου. Μη βιαστείς να χαρακτηρίσεις ανθρώπους είτε ως καλούς είτε ως κακούς και ψάξε σε βάθος τις προθέσεις τους, αν σου δίνουν χείρα βοηθείας. Στα συναισθηματικά σου, πρόσεξε, διότι αν τσακωθείς με το ταίρι σου, ο χωρισμός θα είναι πιθανότατα οριστικός. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σχέση, θα έχεις ευκαιρίες, αλλά δύσκολα θα καταλάβεις αν το πρόσωπο που σε πλησιάζει είναι ειλικρινές. Πρέπει να ρισκάρεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα είναι μια εβδομάδα πολύ κουραστική για εσένα, με αρκετά νεύρα. Η αυριανή Νέα Σελήνη σου… δίνει και καταλαβαίνεις, καθώς ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού βάλλεσαι ανελέητα. Στα επαγγελματικά σου, κάποιες ανακατατάξεις θα σε αγχώσουν, αλλά αν δουλέψεις σκληρά, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Στα συναισθηματικά σου, πρόσεξε να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, διότι θα σπάσει το σχοινί. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς προκειμένου να ξεχαστείς. Θα υπάρξει ευκαιρία για μια καλή γνωριμία, αρκεί να μη μένεις στις λεπτομέρειες. Δείξε εξαρχής τι αναζητάς. Σχέση ή μια γνωριμία για να περνάς καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου με συνεργάτες σου. Άτομα από τον κοινωνικό σου περίγυρο ενδέχεται να σε στενοχωρήσουν, αλλά εσύ πρέπει να τραβήξεις μπροστά και να μη δώσεις συνέχεια σε διαμάχες και ίντριγκες. Καλό είναι να στηριχθείς σε «συμμάχους» που έχεις στη δουλειά, καθώς θα βρεθούν κι εκείνοι που θα θελήσουν να… ταρακουνήσουν την καρέκλα σου στη δουλειά. Στα συναισθηματικά σου, ο έρωτας καλά κρατεί και δυναμώνει μέσα από τις δοκιμασίες, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα έχει εντελώς διαφορετική κουλτούρα από εσένα. Αν δεν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, θα περάσετε καλά, ενώ μπορεί να είναι και έρωτας ζωής.

ΛΕΩΝ

Έχεις τσαγανό και είσαι αποφασιστικός. Πρόσεξε τα οικονομικά σου, διότι θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να καλύψεις. Μείνε ψύχραιμος, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις. Μην απογοητεύεσαι από την αργοπορία. Εξάλλου, η αυριανή Νέα Σελήνη δεν σε επηρεάζει, οπότε μπορείς με έξυπνο τρόπο να διαχειριστείς την όποια δυσκολία παρουσιαστεί, που θα είναι περισσότερο στο μυαλό σου, παρά πραγματικότητα. Το ταίρι σου στηρίζει κάθε απόφασή σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ξανανιώσεις μέσα από τον έρωτα, καθώς θα έρθει κάτι δυνατό. Μην το φοβηθείς, αλλά ζήσε το και όσο πάει. Άλλωστε, τα αισθήματα δεν φυλακίζονται, οπότε σταμάτα τις ηγετικές τάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυριανή Νέα Σελήνη σε επηρεάζει, οπότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος για πολλά νεύρα και άγχος. Να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις και μη δώσεις και πολλή σημασία στην ανατροπή μιας οικονομικής-επαγγελματικής συμφωνίας, η οποία θα σου χαλάσει τη διάθεση. Μη φερθείς παρορμητικά και τσακωθείς με συνεταίρο ή έναν καλό φίλο ρίχνοντάς του τα βάρη δικών σου λαθών. Δεν σε συμφέρει. Περίμενε να περάσει η… μπόρα. Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό και είναι κάτι που το θέλει πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πάρει απόφαση να μη μείνεις για πολύ μόνος. Έτσι κατεβάζεις τον πήχη των απαιτήσεών σου. Μη δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά στον άνθρωπο.

ΖΥΓΟΣ

Θα… τρώγεσαι με τα ρούχα σου μέσα στην εβδομάδα, καθώς τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν ακόμη, αλλά δείξε υπομονή στις πιέσεις που θα δεχτείς. Με σύνεση και ηρεμία θα τα καταφέρεις. Έχεις δίπλα σου συνεργάτες να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν σε ό,τι νέο αποφασίσεις να κάνεις, οπότε μην αγχώνεσαι. Στα συναισθηματικά σου, θα φταις αν προκληθεί καβγάς. Δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα και το ταίρι σου έχει παράπονα. Πρόσεξε μην αρχίσεις τα τσιλιμπουρδίσματα, διότι το ταίρι σου είναι στο τσακ να σου… κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και κάνεις και κάποιο ταξιδάκι που σε αναζωογονεί. Θα περάσεις υπέροχα και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ενδιαφέρει η δουλειά σου και θα κοιτάξεις να τακτοποιήσεις πράγματα, κάτι που έπρεπε να το έχεις κάνει εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα κι εσύ δείχνεις μια εξωστρέφεια που κάνει καλό και στη δουλειά σου. Μπαίνεις σε νέους κύκλους επαγγελματικών γνωριμιών και συζητάς για νέες δουλειές, αλλά μην περιμένεις εξελίξεις πριν από το τέλος του μήνα. Θα ρίξεις όλο το βάρος σου στην εργασία, οπότε περίμενε παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα δοκιμαστεί, γι’ αυτό πρόσεξε. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αναζητήσεις συντροφικότητα, αγάπη και ζεστασιά σε μια καινούρια αγκαλιά, που θα σου δοθεί απλόχερα. Να μην είσαι επιφυλακτικός. Να είσαι ανοιχτός στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δυσκολευτείς στα οικονομικά, ειδικά αύριο, που η Νέα Σελήνη θα σε πιέσει πολύ. Θα μπορέσεις όμως να βρεις λύσεις, επειδή η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να μη βάλεις… μαύρες πλερέζες, αλλά να το παλέψεις. Πρόσεξε μόνο, καθώς μέσα στην εβδομάδα ο αυθορμητισμός σου θα σε οδηγήσει σε λάθη στη δουλειά. Να παραμείνεις επιφυλακτικός στις οικονομικές δοσοληψίες σου και μην ανοιχτείς σε πράγματα στη δουλειά, τα οποία δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και αυτό θα το κουράσει. Φρόντισέ το με στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να ερωτευθείς, καθώς το καλοκαίρι σού φέρνει ανανεωτική, ερωτική διάθεση. Ο έρωτας είναι κοντά, οπότε θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι μαχητής και τώρα, ύστερα από πολύ καιρό, απολαμβάνεις τους «καρπούς» που με κόπο… έσπειρες στη δουλειά σου. Οι φίλοι και το ταίρι σου θα είναι στο πλευρό σου και σου συμπαραστέκονται στο κάθε βήμα! Θα υπάρξει καθυστέρηση και στασιμότητα στην εργασία την εβδομάδα που μπαίνει, αλλά αν βάλεις μπροστά το εναλλακτικό σχέδιο που έχεις πάντα, θα τα καταφέρεις. Ήδη τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος σου. Πρόσεξε τη συναισθηματική σου ζωή. Μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου, διότι έχει δίκιο που σου παραπονιέται ότι τα έχεις δώσει όλα στη δουλειά. Είπαμε, αλλά εσύ το παράκανες. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι θα υπάρξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πιέσεις στα επαγγελματικά σου δεν θα λείψουν και θα κληθείς μέσα στην εβδομάδα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις! Οι φίλοι σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου, γι’ αυτό θα το ρίξεις και λίγο έξω. Αυτό θα σε κάνει να βρεις ξανά την αισιοδοξία σου και να δεις τι καλύτερο μπορείς να κάνεις στα οικονομικά σου, ακολουθώντας νέους δρόμους και σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναστατείς και αντιδράς, διότι το ταίρι σου πληγώνεται. Δείξε του στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, οι «κολλητές» σχέσεις σού προκαλούν «αλλεργία», ειδικά αυτό τον καιρό που έχεις πολλά στο μυαλό σου, οπότε αναζητάς κάτι πιο χαλαρό για να περνάς καλά. Το βρίσκεις και… απογειώνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα γίνεις λίγο οξύθυμος, καθώς οι εξελίξεις θα είναι αργές και θα σε εκνευρίσουν. Η αυριανή Νέα Σελήνη σε ταρακουνάει και σε κάνει να σκεφτείς τα λάθη σου, κυρίως στη δουλειά. Ηρέμησε και ακολούθησε το ρεύμα. Μην αντιστέκεσαι σε ό,τι είναι να γίνει. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις πανικού. Κάτσε ψύχραιμα και δες πώς θα περισώσεις κάποια πράγματα, αλλά αν βλέπεις ότι είναι χαμένη υπόθεση, προχώρα παρακάτω, καθώς ευκαιρίες θα έχεις αρκετές. Μη μείνεις να κλαις πάνω στο… χυμένο γάλα. Συναισθηματικά θα ανανεώσεις τους όρκους αγάπης με το ταίρι σου και αυτό σου δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια διαφορετική γνωριμία, που θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου