Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα δεν προσφέρεται για επαγγελματικά σχέδια, καθώς έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με την οικογένειά σου, κυρίως για θέματα ακίνητης περιουσίας. Θέλεις να χαλαρώσεις λίγο από τη δουλειά, αφού τελευταία έχεις κουραστεί πολύ. Ο συναισθηματισμός σου και το πάθος λειτουργούν απόλυτα αρμονικά και το ταίρι σου ανταποδίδει. Αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς ένα πρόσωπο που σε… απογειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μεγάλη εύνοια από την τύχη και μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες. Να θυμάσαι ότι είναι ιδανική μέρα για να κερδίσεις έναν επαγγελματικό στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου, ενώ μέσα από φιλικές παρέες θα προκύψει μια γνωριμία που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο στη δουλειά σου, αλλά μην πτοείσαι. Θα μπορέσεις να υπερισχύσεις χρησιμοποιώντας το ένστικτό σου και ισχυρούς «συμμάχους». Μόνο μην προσπαθήσεις να εξιδανικεύσεις πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σε διακρίνει το πάθος σου. Μια νέα γνωριμία έρχεται με φόρα να σε συνεπάρει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να δεις τι θα κάνεις για να βρεις νέους οικονομικούς πόρους στη δουλειά σου. Έτσι, κινείσαι προς συνεργασίες που μπορούν να σου αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Μην εξιδανικεύσεις συνεργάτες σου, γιατί αργότερα μπορεί να απογοητευτείς από τη συμπεριφορά τους. Αν είσαι δεσμευμένος, χαίρεσαι δίπλα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές ερωτικές προσφορές.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη το άγχος και να έχεις μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στη δουλειά. Πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποθέσεις γιατί σε ζημιώνουν. Θα τα καταφέρεις με ευκολία. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μια ρομαντική βραδιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική επανασύνδεση θα σου αλλάξει την ψυχολογία. Ζήσε το, αλλά μην επενδύεις για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξεις μην εξαπατηθείς από πρόσωπα που θα σου τάξουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» στη δουλειά. Ακολούθησε το ένστικτό σου και μην πείθεσαι με λόγια φίλων ή συνεργατών. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε μην αγχώνεσαι. Να δείξεις στο ταίρι σου τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον δείχνει ενδιαφέρον. Μην το προσπεράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τη δημόσια εικόνα σου και θα σε ανεβάσουν σε υψηλότερο κοινωνικό επίπεδο, κάτι που θα επηρεάσει προς το καλύτερο και τη δουλειά σου. Με το ταίρι σου έχετε μεγάλη σύμπνοια, οπότε σταμάτα να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας στο επαγγελματικό περιβάλλον σε αναζωογονεί. Ζήσε το πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου για το ποιους νέους συνεργάτες θα επιλέξεις στα σχέδιά σου. Είσαι αποφασιστικός και θέλεις να πετύχεις σε κάτι που ξεκίνησες πρόσφατα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις την παρέα του προσώπου που είναι δίπλα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα ρομαντικό δείπνο θα προκύψει έρωτας κεραυνοβόλος. Μην τον αφήνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είσαι πιο αποφασιστικός στις επαγγελματικές σου επιλογές. Μόνο μην τσακωθείς με συνεργάτη σου, γιατί δεν σε συμφέρει να χάνεις πολύτιμους «συμμάχους». Μην αφήνεις το συναισθηματισμό σου να σε παρασύρει στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάζεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και δεν σκέφτεσαι να κάνεις σχέση. Τουλάχιστον τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους συνεργάτες σου. Θα κάνεις τις καλύτερες οικονομικές επιλογές και συμφωνίες. Θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα αποδώσουν σύντομα και θα φέρουν κέρδη στο ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βιώνεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέες γνωριμίες ώστε να διαλέξεις την καλύτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τελευταίο καιρό είχες τσακωθεί με πρόσωπα στη δουλειά γιατί δεν κατάφερες να ελέγξεις τα νεύρα σου. Έχεις καταλάβει το λάθος σου και κοιτάς να εξομαλύνεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί. Αυτό θα ανεβάσει και την απόδοση της δουλειάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε στην άκρη την κριτική για το ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, μια φίλη γίνεται κάτι παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι ανανεωμένος κι αυτό φαίνεται. Σήμερα επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή, καθώς είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος κάνεις ένα νέο χαρούμενο ξεκίνημα, βελτιώνοντας τη ζωή σου. Στα επαγγελματικά σου σου βάζουν τρικλοποδιές, αλλά ξέρεις να προφυλάσσεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ξεκάθαρος ως προς το τι θέλεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου φέρνει χαρά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου