Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνεις μια συζήτηση στη δουλειά με προϊσταμένους για χρήματα και θα έχεις επιτυχία. Μην περιμένεις όμως να γίνουν όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να συνεχίσεις την καλή δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι έχεις «συμμάχους». Κοίταξε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, κι αν δεν έχεις, φλέρταρε και θα προκύψει κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σκέφτεσαι οικονομικά ζητήματα σε σχέση με επιχειρηματικά σχέδια. Μην προχωρήσεις γρήγορα γιατί τα λάθη θα σου κοστίσουν. Σε έχει πιάσει πανικός με το οικονομικό, αλλά καλό είναι να ηρεμήσεις και να σκεφτείς μια λύση. Μην έχεις αρνητικά συναισθήματα που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην πιέζεις καταστάσεις. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το να δημιουργείς καβγάδες δεν λύνονται τα προβλήματα στη δουλειά. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου γιατί τώρα δεν σε συμφέρει να χάσεις έναν παλιό συνεργάτη. Μοιράσου τις ανησυχίες σου με το ταίρι σου και σταμάτα να είσαι καχύποπτος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος ώστε να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα οδηγηθείς σε συνεργασίες που θα σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Θα δεις ότι θα πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, αρκεί να μην είσαι αρνητικός. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και σε ακολουθούν. Θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, να είσαι έτοιμος για μια γνωριμία που θα σε ανεβάσει στους… επτά ουρανούς.

ΛΕΩΝ

Θα έχεις τρεξίματα στη δουλειά και θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια από τη μεριά σου. Αυτό όμως θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνεργάτες σου. Διώχνεις «βαρίδια» στο επαγγελματικό σου πεδίο, ακόμα κι αν χρειαστεί να κακοκαρδίσεις παλιούς σου συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δείξεις ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον. Προχώρα διακριτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σου αρνείσαι πλέον να δεχτείς πρόσωπα που σου δείχνουν δυσπιστία. Θέλεις να προχωρήσεις δυναμικά μπροστά και προετοιμάζεις το «έδαφος». Αν είσαι δεσμευμένος, θα εξομολογηθείς πράγματα στο ταίρι σου και θα υπάρξει ένταση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλή αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις παρέες και να έχεις κατακτήσεις. Ζήσε ό,τι ποθείς.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να διασκεδάσεις για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και θα το κάνεις. Πρόσεξε όμως γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να σε κάνει να ξεσπάσεις άδικα σε πρόσωπα που αγαπάς και η ρήξη θα είναι οριστική. Στον επαγγελματικό τομέα είσαι ευρηματικός. Σχεδιάζεις πράγματα και τα προχωράς. Αν είσαι αδέσμευτος κάνεις μια κίνηση, αλλά μια ξαφνική ένταση φέρνει απομάκρυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είσαι πιο επικοινωνιακός. Έχεις καταλάβει ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν κερδίζεις κάτι, ενώ αφήνεις τους άλλους να… αλωνίζουν. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Θα λύσεις κάποια θέματα με το ταίρι σου με πολύ γλυκό και επικοινωνιακό τρόπο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου με γοητεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να φροντίσεις με ψυχραιμία να βρεις την καλύτερη λύση σ’ ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα προκύψει. Μην αφήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν ότι είσαι αδύναμος γιατί θα το εκμεταλλευτούν για να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Μη μεταφέρεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου γιατί θα… εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι φιγουρατζής σε μια νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να δείξεις τα «θέλω» σου στη δουλειά χωρίς να δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα. Πρέπει να ακολουθήσεις το «η ισχύς εν τη ενώσει». Ένα σχέδιό σου προχωράει καλά, οπότε είναι κρίμα να… δυναμιτίσεις την κατάσταση και να χάσεις «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, φέρσου με τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα εντυπωσιάσεις ένα νέο πρόσωπο. Προχώρα αργά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη δουλειά μην αφήνεις ζητήματα -κυρίως οικονομικά- να χρονίζουν γιατί αργότερα θα γίνουν δύσκολα. Έχεις μια υπεραισιοδοξία που δεν σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό την κατάσταση. Προσγειώσου, άσε τα μεγαλεπήβολα σχέδια προς το παρόν και δούλεψε. Θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε παλιό έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο τι πρέπει να κάνεις μ’ ένα συνεργάτη σου που σου βάζει συνεχώς… τρικλοποδιές. Αν πρέπει να τον απομακρύνεις με συνοπτικές διαδικασίες κάνε το. Σίγουρα όμως πρέπει να του δείξεις ότι ξέρεις να προφυλάσσεις τα κεκτημένα σου. Δημιουργείς ρομαντικό σκηνικό για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου