Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Φρόντισε να μην τσακωθείς στον εργασιακό σου χώρο γιατί, αν συμβεί, θα χάσεις την υπεροχή σου απέναντι στους άλλους. Κι αυτό γιατί σήμερα δεν θα έχεις την υποστήριξη που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα λόγια σου προς το έτερόν σου ήμισυ γιατί ήδη έχουν μαζευτεί πολλά «σύννεφα» στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν έχεις τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μειώσεις τις σπατάλες γιατί θα μείνεις με άδειο πορτοφόλι. Πρόσεξε μη δανειστείς χρήματα, γιατί θα χαλάσεις μια φιλία. Ένας συνεργάτης σου σε προκαλεί για καβγά, αλλά δεν ξέρει ότι έχεις ιώβεια υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέξεις πάλι σε αμφίβολες καταστάσεις, γιατί θα πληγωθείς, ενώ αναζητάς τη σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το άγχος σου θα σε οδηγήσει σε λάθη που δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις. Άκουσε τους συνεργάτες σου. Δεν τα ξέρεις ούτε μπορείς να τα κάνεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Πλησίασέ το με γλύκα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία τραβάει την προσοχή σου, αλλά μη βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Προχώρα και βλέπεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσηλώσου στη δουλειά και άσε την κριτική. Δεν φταίνε οι άλλοι αν εσύ είσαι απρόσεκτος και κάνεις λάθη που στοιχίζουν αρκετά στην τσέπη σου. Με το να μουρμουράς χαλάς και τη δική σου διάθεση και των άλλων γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις αντιδραστική συμπεριφορά. Αν είσαι αδέσμευτος, ξέρεις ότι οι επιπόλαιες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ

Μια αναποδιά στη δουλειά σε κάνει νευρικό και θα ξεσπάσεις σε πρόσωπα που δεν φταίνε για λάθος υπολογισμούς σου. Άλλωστε, μονίμως τα ξέρεις όλα, οπότε γιατί παραπονιέσαι; Πρόσεξε τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γυρνάς σε παρελθοντικά προβλήματα που έχουν λυθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε έναν παλιό έρωτα που έρχεται να σε… κάψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά, αλλά πρόσεξε να μην προκαλέσεις ρήξεις σε συνεργασίες χρόνων. Θα είσαι μέσα στα νεύρα, καθώς μια ανατροπή σχεδίων θα σου χαλάσει τη μέρα. Προχώρα και δες τι μπορείς να διασώσεις. Εξάλλου, έχεις κάνει καλό κουμάντο. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο έρχεται αργά κοντά σου.

ΖΥΓΟΣ

Προσηλώσου σε αυτό που κάνεις, γιατί δεν έχεις άλλα περιθώρια στα οικονομικά σου. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά μιας νέας οικονομικής πρότασης. Μη θέλεις να είναι όλοι οι συνεργάτες σου ικανοποιημένοι. Διάλεξε τον καλύτερο και κατοχύρωσε τη θέση σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να απομονωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια οικονομική αναποδιά αλλάζει τα σχέδιά σου. Μείνε ψύχραιμος ώστε να μπορέσεις να… μαζέψεις τα κομμάτια σου. Στηρίξου στη βοήθεια παλιών συνεργατών σου. Μην κλειστείς στο καβούκι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τους καβγάδες γιατί θα φέρουν οριστική ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος, προσπαθείς να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο. Δεν είναι εύκολη περίπτωση. Προχώρα και βλέπεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μετανιώσεις για παλιά λάθη που δεν σε αφήνουν να… ανασάνεις οικονομικά. Είναι καιρός να βάλεις την υπεραισιοδοξία σου στην άκρη και να ψάξεις για νέες συνεργασίες πιο προσοδοφόρες. Συνέχισε δυναμικά τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Φρόντισε να μην ανοίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια συνεργασία έρχεται την κατάλληλη στιγμή και σου φεύγει μεγάλο άγχος. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη δουλειά, αλλά ξέρεις να προνοείς, οπότε δεν θα χάσεις πολλά. Χρησιμοποίησε την τετράγωνη λογική σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί μια φράση μπορεί να… πυροδοτήσει έκρηξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία χωρίς να το καταλάβεις γίνεται έρωτας. Μη φοβάσαι να τον ακολουθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην αφήσεις επαγγελματικές υποθέσεις να χρονίζουν, γιατί δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε νέα σχέδια που είναι απαραίτητα για να ανανεώσεις τον κύκλο εργασιών σου. Άκου τους συνεργάτες σου και μη… σφυρίζεις ανέμελα. Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι πως το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανόν να παρασυρθείς σε κάτι ευχάριστο αλλά εφήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργάτες σου σε προειδοποιούν ότι τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση, αλλά εσύ ανέβηκες πάλι στο… μπλε συννεφάκι σου και αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου γιατί οι συνεργάτες σου δεν θα σε αντέχουν για πάντα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά αρκεί να μη ζηλεύεις. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου