Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Ανασυγκροτήσου και κάνε μεθοδικές κινήσεις για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Είσαι πολύ κουρασμένος κι αυτό έχει αντίκτυπο και στη δουλειά σου. Ηρέμησε και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος, χειρίσου με ψυχραιμία κάθε αφορμή για τσακωμό, προκειμένου να αποφύγεις την κρίση. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις μια ζεστή αγκαλιά που σε ανεβάζει ψυχολογικά. Προχώρα αργά.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόβλεπτα έξοδα σε εκνευρίζουν, καθώς τελευταία τα κέρδη σου δεν είναι όσα περίμενες. Μην απογοητεύεσαι γιατί θα έχεις μια ανέλπιστη ευκαιρία. Οι συνεργάτες σου ξέρουν την αξία σου και σκοπεύουν να σου δώσουν αυτό που αξίζεις και περιμένεις καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, τακτοποιείς εκκρεμότητες και ηρεμείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε… απογειώνει. Μην είσαι καχύποπτος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να συμβουλευτείς πρόσωπα που ξέρεις χρόνια στη δουλειά και τα εμπιστεύεσαι και να μην κάνεις του κεφαλιού σου σε μια επαγγελματική συνεργασία που θα «σκάσει» ξαφνικά. Πρόσεξε γιατί δεν είναι ίσως τόσο καλή όσο φαίνεται. Να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου γιατί νιώθει απομονωμένο. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρνάς στο παρελθόν γιατί θα πληγωθείς ξανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην υπογράψεις σήμερα συμβόλαια και μην ανοίγεσαι οικονομικά σε πράγματα που δεν ξέρεις, γιατί κάποιοι σου τριβελίζουν το μυαλό. Να ασχοληθείς με εκκρεμότητες στη δουλειά. Υπάρχουν διακανονισμοί που πρέπει να γίνουν. Η οικογένεια είναι το «λιμάνι» σου. Το ταίρι σου σου δείχνει τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά θα απογειωθεί με μια καλή γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Ασχολήσου με τη δουλειά σου και μην προσπαθήσεις να συμβιβάσεις κάποιες καταστάσεις γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να φταις. Και όχι μόνο θα χάσεις «συμμάχους», αλλά θα κάνεις και εχθρούς που θα σου βάλουν τρικλοποδιές. Καλύτερα να μείνεις στο παρασκήνιο. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου, γιατί θα προκληθεί ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σκαλίζεις τις… στάχτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην υπογράφεις σήμερα μια οικονομική συμφωνία, ακόμα κι αν προέρχεται από παλιό συνεργάτη σου. Υπάρχει κάτι που δεν θα το δεις και θα ζημιωθείς. Περίμενε και εξέτασε κι άλλες προτάσεις μέχρι να πάρεις την τελική απόφαση. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αλλά εσύ είσαι νευρικός. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία, αλλά όχι για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Τα νεύρα σου είναι στα… κάγκελα, αλλά πρέπει να χαλαρώσεις για να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου. Το να σκέφτεσαι λάθη του παρελθόντος και πρόσωπα που σε πρόδωσαν στη δουλειά ή σου γύρισαν την πλάτη δεν βγάζει πουθενά. Αν έχεις σχέση, ξεσπάς σε κλάματα σε μια αγκαλιά. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο που σε ηρεμεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προκύψει ξαφνικό πρόβλημα στη δουλειά και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς ένα συνεργάτη σου, ώστε να το επιλύσετε γρήγορα. Η ισχύς εν τη ενώσει. Στα προσωπικά σου εμπιστεύσου το ταίρι σου και μην ακούς τρίτους. Κάποιοι σας ζηλεύουν, οπότε μην τους δίνεις τη χαρά ότι δίνεις βάση σε ό,τι λένε. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις «λιμάνι» γιατί θέλεις να ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγνοείς κάποια «σημάδια» που σου δείχνουν ότι δεν είναι τα πράγματα όπως ακριβώς σ’ τα λένε σε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Η υπεραισιοδοξία σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά. Εμπιστεύσου έναν παλιό συνεργάτη σου. Αισθηματικά, το ταίρι σου έχει παράπονα ότι το παραμελείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα υποκύψεις σ’ έναν έρωτα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο σε έχει απορροφήσει. Οργανώσου, προγραμμάτισέ τα όλα κι ύστερα ανακοίνωσέ το στους συνεργάτες σου. Μπορεί να υπάρξει αντίδραση, γι’ αυτό κινήσου στο παρασκήνιο. Μη χάσεις μια καλή ευκαιρία από υπερβολική σιγουριά. Αν είσαι δεσμευμένος, παραμελείς το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία στο ίντερνετ. Πρόσεχε, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αρχίσει να παραμελείς τη δουλειά και αφήνεις τους ανταγωνιστές σου να δρουν πίσω από την πλάτη σου. Είσαι κουρασμένος και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ένα ταξιδάκι για να «γεμίσεις τις μπαταρίες σου». Φρόντισε όμως πρώτα να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποθέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι μια επανασύνδεση. Μην το κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην μπεις μπροστά σε μια διαμάχη στη δουλειά, γιατί θα σε πάρουν και σένα τα… σκάγια. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και ασχολήσου με τις δικές σου επαγγελματικές υποθέσεις. Άλλωστε, έχεις αφήσει πολλά μέτωπα ανοιχτά. Καιρός να οργανωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου στέκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια γνωριμία που σε ανεβάζει ψυχολογικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου