Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σου αρχίζει πιο χαλαρά και σήμερα θα μπορέσεις να επιλύσεις κάποια από τα προβλήματα στη δουλειά που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Να είσαι έτοιμος ν’ αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις μια νύχτα πάθους, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες για να διαλέξεις την καλύτερη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να αλλάξεις αρκετά πράγματα και σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας πολύτιμος συνεργάτης που εμφανίζεται στο δρόμο σου. Με συνοπτικές διαδικασίες θα κλείσετε μια συνεργασία με πολύ καλούς όρους. Μη σκεφτείς συναισθηματικά, αλλά με τη λογική. Αν είσαι δεσμευμένος, φτιάξε μια ρομαντική βραδιά, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, δες δίπλα σου, διότι εκεί είναι ο… θησαυρός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δεις ότι όλα είναι πιο εύκολα και θα προσπαθήσεις να κλείσεις οικονομικές «τρύπες» που σε προβληματίζουν. Θα κάνεις και ένα διακανονισμό που θα σου λύσει τα χέρια. Μη βιάζεσαι όμως για το επόμενο βήμα. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να… τσιλημπουρδίσεις, αλλά προτιμάς να αφεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από μια επαγγελματική γνωριμία θα οδηγηθείς σε μια καλή συνεργασία που ούτε καν τη φανταζόσουν. Μην αρχίσεις τις γκρίνιες και το πολυσυζητάς γιατί θα χάσεις την ευκαιρία. Ήδη κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την άνοδό σου, οπότε πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η στιγμή να δείξεις πόσο ρομαντικός είσαι. Αν είσαι αδέσμευτος μην απορρίπτεις γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, οπότε ξεκινάς να υλοποιήσεις νέα σχέδια. Πρόσεξε μόνο ποιους θα βάλεις στο «παιχνίδι», επειδή κινδυνεύεις να μείνεις μόνος και αβοήθητος. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα -και νύχτα- πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου και πετυχαίνεις διάνα. Αν δεν αρχίσεις τις απαιτήσεις, θα περάσεις καλά, αλλιώς θα… πετάξει το πουλάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίζεις να υλοποιείς τις ιδέες σου στον επαγγελματικό χώρο και αυτές είναι πολλές και καλές. Ξεκίνα με την πρώτη και βάλε στον αγώνα έναν καλό «σύμμαχο». Μην αρχίσεις να λες ότι τα ξέρεις όλα, διότι αυτό εκνευρίζει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική… προσφορά σε ανανεώνει. Προχώρα.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις επιτυχία, οπότε θα μπουν λεφτά στο ταμείο σου. Γι’ αυτό μην αποκαρδιώνεσαι με τις αναποδιές, αφού είναι προσωρινές. Προγραμμάτισε το επόμενο επαγγελματικό βήμα και ξεκίνα να το υλοποιείς αργά, αλλά σταθερά. Μη σε πιάνει άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει με πάθος, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι παρήγορο ότι επιτέλους βγήκες από το «καβούκι» σου και άρχισες να διεκδικείς αυτά που θέλεις. Σιγά-σιγά βλέπεις το ταμείο σου να γεμίζει, ενώ οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και υποστηρίζουν τις ιδέες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο θα σου προσφέρει σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να δώσεις σημασία στους συναδέλφους σου, καθώς η δουλειά γίνεται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Μόνος σου δεν μπορείς να καταφέρεις όλα αυτά που σχεδιάζεις. Μια παλιά ιδέα σου τη βάζεις σε εφαρμογή, αλλά μην περιμένεις σύντομα κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλή ανεξαρτησία. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται να σου αλλάξει τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας «εχθρός» στη δουλειά σου μπαίνει στον… πάγο. Όλα γίνονται πιο εύκολα σήμερα. Οι συνεργάτες σου ξέρουν τις ηγετικές ικανότητές σου και σε αφήνουν να οδηγήσεις την κούρσα της επαγγελματικής επιτυχίας. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη, αλλά εφήμερη σχέση. Μην πιέσεις καταστάσεις, διότι υπάρχει εμπόδιο που δεν ξεπερνιέται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υλοποιείς ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο ονειρευόσουν εδώ και καιρό. Μην ανοιχτείς πολύ, αλλά μόνο μέχρι εκεί που σε παίρνει. Επίσης, μην ανοίγεις πολλά «μέτωπα» και αφιερώσου σε ένα στόχο για να τον πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει αγάπη, ενώ, αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε ξετρελάνει. Προχώρα γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις τους ανταγωνιστές και να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Μιλάς πολύ και αυτό θα σου στοιχίσει μια νέα συνεργασία. Προχώρα παρακάτω και άρπαξε τις ευκαιρίες. Έχεις μια παλιά οικονομική «πληγή», που πρέπει να κλείσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας. Μην τον «πνίξεις» με τις ζήλιες σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου