Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα… φας τα μούτρα σου και θα κάνεις κι έναν εχθρό στη δουλειά αν ανακατευτείς σε μια διαμάχη. Άσε να περάσει η ένταση. Όλα θα φτιάξουν κι εκεί που δεν το περιμένεις θα έχεις και μια προαγωγή ή μια καλή νέα συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία «ναυαγεί».

ΤΑΥΡΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Οπότε, μην παρακαλάς κανέναν να παραμείνει στο… καράβι. Όποιος θέλει να ανοίξει για αλλού… πανιά, ώρα του καλή. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει. Να ανταποκριθείς μόνο αν θέλεις σχέση, όχι παιχνιδάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να κοιτάξεις τα ψιλά γράμματα και να βάλεις τους δικούς σου όρους σε μια νέα συνεργασία. Μη βασιστείς στην καλή βούληση ενός συνεργάτη σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ερωτική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται. Πρόσεχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοίτα τη δουλειά σου και οργάνωσε το επόμενο σχέδιό σου. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει μόνο εκνευρίζοντας τους γύρω σου. Κάποιοι θα βρουν ευκαιρία, όσο εσύ γκρινιάζεις, να σου πάρουν μια υπόθεση που «καλοβλέπεις» εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε «καμένες» καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Να μην το παίζεις αρχηγός στους συνεργάτες σου και άκουσε τη γνώμη τους. Έρχεται κάτι καλό επαγγελματικά, αλλά αν είσαι απομονωμένος, δεν θα το πετύχεις μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή νύχτα είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την… πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξέ της και πήγαινε στον… Παράδεισο, αλλά δεν θα είναι για πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μαζέψεις πρώτα τα οικονομικά σου και ύστερα να ονειρεύεσαι επέκταση στη δουλειά σου. Άκου τους συνεργάτες σου και μην κάνεις του κεφαλιού σου. Αν δεν προσέξεις, θα πάθεις σοβαρή οικονομική ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Τα λόγια είναι πολύ ωραία, οι πράξεις όμως είναι που μετράνε.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται ενίσχυση, γι’ αυτό να ψάξεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και έναν παλιό συνεργάτη που επανέρχεται δριμύτερος, αλλά έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού του να εξασφαλίσει περισσότερο τον εαυτό του. Βάλε τους όρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να βρεις γρήγορα τρόπους να τονώσεις τα επαγγελματικά σου. Χρησιμοποίησε σύγχρονες μεθόδους διαφήμισης της δουλειάς σου και προχώρα. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες και απομάκρυνε αυτούς που είναι μόνο λόγια. Μια οικονομική ευκαιρία έρχεται ξαφνικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι μια επανασύνδεση. Μην το κάνεις. Μπροστά είναι τα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ανταγωνιστές είναι παντού, όπως και εκείνοι που παίζουν σε διπλό ταμπλό και ετοιμάζονται να σε προδώσουν, οπότε μη διαλαλείς τα σχέδιά σου. Μια νέα οικονομική πρόταση δεν θα ευοδωθεί, αλλά μη στεναχωριέσαι γιατί θα έρθει καλύτερη. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δες το όμως μόνο σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διόρθωσε τον απότομο χαρακτήρα σου και μην είσαι εγωιστής. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις «συμμάχους» που θα τους χρειαστείς στη δουλειά. Ετοιμάζεσαι να υλοποιήσεις ένα οικονομικό σχέδιο που θα σου αποδώσει γρήγορα κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία. Θα έχετε πολλά κοινά κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες σου και μην αρχίσεις να… ακυρώνεις ανθρώπους, γιατί θα σε εγκαταλείψουν οριστικά. Δεν είναι εύκολες οι επαγγελματικές συνεργασίες, οπότε μη νομίζεις ότι γρήγορα θα μπορέσεις να κάνεις καινούριες. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν είναι ελεύθερο. Αν υπάρχει μπλέξιμο, προχώρα παρακάτω.

ΙΧΘΥEΣ

Ακολούθησε το ένστικτό σου και παραμέρισε όλους αυτούς που σου τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Ξέρεις ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε βάλε κάτω το κεφάλι και δούλεψε. Καλό είναι το… ροζ συννεφάκι, αλλά η άδεια αργεί ακόμα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζηλεύεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου