Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για παρεξηγήσεις, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός στο τι λες και πού το λες. Μη διεκδικήσεις τώρα μια οικονομική συμφωνία, γιατί μπορεί να χαλάσεις τη σχέση σου με έναν καλό συνεργάτη ή φίλο. Οι δεσμευμένοι προσπαθούν να βρουν ισορροπίες για να μην τσακωθούν. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις μια αγκαλιά που σε ανεβάζει ψυχολογικά. Προχώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα νεύρα σου είναι στο… κόκκινο, οπότε όποιος θελήσει να τεστάρει την υπομονή σου, θα δει τι σημαίνει ταύρος εν υαλοπωλείω! Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις και ασχολήσου μόνο με τη δική σου δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, τακτοποιείς εκκρεμότητες με το ταίρι σου και ηρεμείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε… απογειώνει. Μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια συμφωνία που σου προτείνεται, κρύβει παρασκήνιο, οπότε μη συμφωνήσεις αμέσως. Ρώτα κι έναν έμπιστο συνεργάτη σου προτού καταλήξεις να χάσεις ένα μεγάλο ποσό. Θα θελήσεις να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρνάς στο παρελθόν, διότι θα πληγωθείς. Έρχεται μόνο για να πάρει και θα μείνεις πάλι μόνος. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κρίση σου θα είναι «θολή» και υπάρχει κίνδυνος να σε εξαπατήσουν. Μην εμπιστεύεσαι λάθος άτομα. Μην γκρινιάζεις, διότι οι συνεργάτες σου θα σου γυρίσουν την πλάτη. Ένα λάθος σου θα το πληρώσεις ακριβά. Η οικογένεια είναι το «λιμάνι» σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλα. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Να παραμείνεις ήρεμος και να κρατηθείς στο παρασκήνιο. Δεν είναι ώρα να χάνεις «συμμάχους» με το να τσακώνεσαι στη δουλειά, ειδικά τώρα που τα πράγματα άρχισαν σιγά-σιγά να στρώνουν. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου, διότι έχει κουραστεί. Αν είσαι αδέσμευτος κι έχεις «υπόλοιπα» από το παρελθόν, κλείσ’ τα γρήγορα και προχώρα. Μπροστά είναι τα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια παρεξήγηση θα σε κάνει να χάσεις την υπεροχή σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις μυαλό σε ένα συνεργάτη σου, αφού ήδη το χάσμα είναι μεγάλο. Προχώρα μόνος σου δείχνοντάς του πως δεν θα ανεχθείς άλλο τέτοια συμπεριφορά. Το παρήγορο είναι πως τα πας καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Να είσαι ψύχραιμος, διότι κάποιοι θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά στη δουλειά. Χρησιμοποίησε έναν ισχυρό «σύμμαχο». Δεν είναι ώρα για ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Το ταίρι σου σε αγαπάει, αλλά έχει κουραστεί από τα τσιλημπουρδήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεσαι κοντά με πρόσωπο από το παρελθόν. Θα περάσετε ωραία, αλλά δεν θα είναι για πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεργάτης θα σου δημιουργήσει πρόβλημα λόγω της επιπολαιότητάς του. Τακτοποίησε το θέμα, αν δεν θέλεις να επανέρχεται. Απομάκρυνέ τον με συνοπτικές διαδικασίες ή δείξε του πως δεν αστειεύεσαι… Εμπιστεύσου το ταίρι σου και μην πιστεύεις τρίτους. Κάποιοι σας ζηλεύουν, οπότε μην τους δίνεις τη χαρά ότι κέρδισαν. Αν είσαι αδέσμευτος, το μόνο που θέλεις είναι να ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην κλείσεις μια πόρτα συνεργασίας, αλλά μάθε τα πάντα για το συνεργάτη που έρχεται με κλάδο ελαίας, ενώ τα είχατε «τσουγκρίσει». Συζήτησε το θέμα με ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υποκύψεις σ’ έναν έρωτα από το παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν «παίζεις» και αλλού. Αν το μάθει, το έχασες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να ελιχθείς στους συνεργάτες σου, αν αυτό είναι απαραίτητο, μέχρις ότου βρεις την ευκαιρία να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο. Δες ποιοι είναι αποφασισμένοι να σε βοηθήσουν. Κάνε ξανά οικονομικό προγραμματισμό, αλλά μην ανοιχτείς σε δάνεια. Αν είσαι δεσμευμένος, παραμελείς το ταίρι σου, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία στο Internet. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα, αν δεν δεις πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ονειρεύεσαι ένα ταξίδι που συνεχώς το αναβάλλεις, επειδή η δουλειά έχει απαιτήσεις. Σύντομα όλα θα γίνουν. Προς το παρόν, ρίξου στη δουλειά, καθώς το ταμείο σου αδειάζει επικίνδυνα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την τάση να τσακωθείς με το ταίρι σου! Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι μια επανασύνδεση, αλλά ευτυχώς την μπλοκάρει νέο πρόσωπο. Συνέχισε την προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Να κάνεις τα απαραίτητα στη δουλειά και μη δώσεις σημασία σε κουτσομπολιά. Έχεις αφήσει πολλές υποθέσεις πίσω, γι’ αυτό μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά εκκρεμότητες κι εμπιστεύσου τα κατάλληλα πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου στενοχωριέται που δημιουργείς καβγάδες από ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία που γίνεται γρήγορα σχέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου