Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Δείξε ψυχραιμία γιατί με νεύρα και άγχος δεν βγάζεις άκρη. Έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες και φίλους που θα σε βοηθήσουν στις δυσκολίες. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις λάθη στη δουλειά, γιατί τότε τα πράγματα δεν θα διορθώνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό που θα έχει διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας συνάδελφος που πίστευες ότι σε στηρίζει στη δουλειά σου δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Να θυμάσαι πως έχεις στο πλευρό σου συμμάχους που πιστεύουν πραγματικά σε σένα. Μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου, γιατί προμηνύεται καβγάς και οριστική ρήξη! Αν είσαι αδέσμευτος, επιτέλους θα προσέξεις ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς που σε φλερτάρει καιρό. Προχώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι ενθουσιασμένος με κάτι καινούριο και αρχίζεις να μιλάς πολύ δεξιά και αριστερά. Πρόσεξε γιατί καραδοκούν ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις με ένα δώρο αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, προβλέπεται ερωτική επανασύνδεση, αλλά μην ελπίζεις ότι θα διαρκέσει πολύ. Καλύτερα προχώρα μπροστά. Γιατί να πληγωθείς και πάλι για κάτι που έζησες;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το να γκρινιάζεις δεν διορθώνεται το οικονομικό σου πρόβλημα. Κοίτα να «συμμαζέψεις» τα χρέη σου και να ριχτείς στη δουλειά. Οι συνεργάτες σου σ’ το λένε εδώ και καιρό. Πρόσεξε γιατί τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε «καμένες» ερωτικές ιστορίες.

ΛΕΩΝ

Να στηριχτείς σε παλιούς καλούς συνεργάτες σου, καθώς θα προκύψει ένα θέμα στη δουλειά που θα χρειαστεί άμεση επίλυση και θα έχει κόστος. Μην υποσχεθείς σε κάποιους πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, τα οικονομικά προβλήματα σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την πόρτα ένας νέος έρωτας που υπόσχεται νύχτες πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέφτεσαι πολύ ένα καινούριο άνοιγμα στη δουλειά σου. Καλύτερα να το αφήσεις γι’ αργότερα, αφού πρώτα εξασφαλίσεις δυνατούς «συμμάχους». Μην πτοείσαι από τις δυσκολίες και προχώρα με γνώμονα να κάνεις πιο γερό ό,τι έχεις φτιάξει. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει αποτελέσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πιστεύεις σε λόγια. Ζήτησε πράξεις και ύστερα αποφασίζεις για σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Μην τσαλαβουτάς εδώ κι εκεί χωρίς σχέδιο, αν θέλεις να περισώσεις τα οικονομικά σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες έχεις αρκετές, αλλά με πανικό δεν μπορείς να δεις καθαρά. Όπως επίσης με το να πολυ-ζυγίζεις τα πράγματα χάνεις πολύτιμο χρόνο. Προχώρα με θάρρος. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλησε στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην τσακωθείς στη δουλειά, αλλά προσπάθησε να απομονώσεις αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σου. Δείξε τους πως έχεις ισχυρούς «συμμάχους», αλλά και ότι είσαι αποφασισμένος να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα βρεθείς ξανά με κάποιον από το παρελθόν. Σκέψου το γιατί δεν φαίνεται να μετάνιωσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ακούς τρίτους και εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε επαγγελματικά θέματα. Ήδη έχεις κοπιάσει πολύ και πρέπει να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου. Μη δανείσεις χρήματα γιατί θα τα χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ψυλλιάζεται απιστία. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δες το όμως σαν παιχνίδι. Άλλωστε, αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη. Εδώ και καιρό θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις καλύτερα το οργανόγραμμά σου, γιατί πιθανόν κάτι να σου έχει ξεφύγει. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός, κι αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρησε αργά για να κατακτήσεις το στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις ποιους θα εμπιστευθείς για ένα νέο άνοιγμα που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να βασιστείς σε λάθος άτομα, που σου λένε μεγάλα λόγια. Να εξετάσεις σε βάθος την προσφορά τους και την εικόνα που έχουν στην αγορά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.

ΙΧΘΥEΣ

Μην αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, αλλά μη φέρεσαι και με επιπολαιότητα. Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη δουλειά, οπότε συνέχισε για τον επόμενο στόχο. Ό,τι υπόσχεσαι σε συνεργάτες σου να το τηρείς, αλλά μην κάνεις παραπάνω πράγματα. Κάποιοι το εκμεταλλεύονται αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου