Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

KΡΙΟΣ

Να προσέξεις τα νεύρα σου γιατί ξεσπάς αδίκως στους συνεργάτες σου, και όταν τους χρειαστείς, θα σου γυρίσουν την πλάτη. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Να υποστηρίξεις νέες πρωτοβουλίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Έρχεται όταν δεν τον περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις βάλει στόχο σπουδαία πράγματα, οπότε προχώρα. Αγνόησε προκλήσεις ατόμων που θέλουν να σε κάνουν να εξαγριωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι κτητικός με το ταίρι σου. Ασφυκτιά! Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σού κουνάει σημαία ειρήνης. Κάνε ότι δεν τη βλέπεις. Δεν πήρες το… μάθημά σου από την πρώτη φορά; Να προχωρήσεις παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνε στο παρασκήνιο και παρακολούθησε κινήσεις, καθώς ένας συνεργάτης σου θέλει να σου… φάει την μπουκιά από το στόμα σε μια νέα οικονομική συμφωνία. Απομόνωσέ τον και ζήτα τη βοήθεια ισχυρών συμμάχων σου. Μην τον αφήσεις να «καπηλεύεται» τη δουλειά σου, όπως έκανε στο παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τώρα συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα στεναχωρηθείς καθώς ένας ανταγωνιστής θα εμφανιστεί εκεί που δεν τον περιμένεις και θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Δεν σε συμφέρει να τσακωθείς. Σχεδίασε μυστικά το επόμενο χτύπημά σου και επίλεξε τους συνεργάτες που θα το υποστηρίξουν. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει κουραστεί από την γκρίνια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Άκου λίγο και τους συνεργάτες σου. Αν συνεχίσεις έτσι και θα πελαγώσεις, και συμμάχους θα χάσεις, και το πορτοφόλι σου θα αδειάσει. Δεν τα ξέρεις όλα! Να… ξεκαβαλήσεις το καλάμι. Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς πολλά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε με προσοχή και όχι κάποιον που θα ενισχύει το «εγώ» σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να παραμείνεις σταθερός στο πλάνο σου, γιατί θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες αν δεν ξεφύγεις. Σκέψου όπως πάντα με καθαρό μυαλό πού αλλού θα επεκταθείς στη δουλειά. Μην ακούς λόγια τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά μάλλον με τόση δουλειά δεν θα της δώσεις σημασία.

ΖΥΓΟΣ

Τον τελευταίο καιρό σε έχει απορροφήσει η δουλειά, γιατί θέλεις να… ισιώσεις πράγματα. Και απ’ ό,τι φαίνεται κάτι έχεις καταφέρει. Μάλιστα, ένας καλός συνεργάτης θα σου δώσει λύση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησέ το, αλλά μην αρχίσεις αμέσως τις ζήλιες. Θα φύγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγες στην επαγγελματική «αρένα» και διεκδίκησε αυτά που ονειρεύεσαι. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου να σε βοηθήσουν. Όσο κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Προχώρα δυναμικά και ακολούθησε το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν σε ενδιαφέρει κάτι μόνιμο, προχώρησέ το χωρίς αναβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν τσακωμοί στη δουλειά, αλλά εσύ καλό είναι να παραμείνεις στο παρασκήνιο. Οργάνωσε τη δουλειά σου και άσε τους άλλους να «κονταροχτυπιούνται». Παίξ’ το καλός με όλους για να κερδίσεις χρόνο. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε… απογειώσει και θα κάνεις σχέδια… Ένα ταξιδάκι, για αρχή, είναι καλή ιδέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλε μπροστά το εφεδρικό σχέδιο δράσης μόλις παρουσιαστεί μια αναποδιά που θα σου ανατρέψει κάποια επαγγελματικά σχέδια. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, γιατί ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες. Θα το ξεπεράσεις γρήγορα, μην έχεις άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αναποδιά στη δουλειά θα σου στοιχίσει, αλλά να παραμείνεις ψύχραιμος και θα βρεις λύση. Ένας φίλος θα σου δώσει μια ιδέα που θα σε κάνει να ξαναβρείς τη διάθεσή σου για να παλέψεις στη δουλειά. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥEΣ

Να κοιτάξεις να ξοφλήσεις ή να ρυθμίσεις οφειλές γιατί αρχίζουν και σε πιέζουν. Καλά σου τα λένε οι συνεργάτες σου και πρόσωπα που σε αγαπούν. Οργανώσου γρήγορα και κάνε αυτό που πρέπει, αν θέλεις να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου