Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Αν και η αυριανή «Πανσέληνος της Φράουλας» δεν σε επηρεάζει, μια ανησυχία θα σε κυριεύσει και δεν θα μπορείς να σταθείς πουθενά. Μην έχεις… λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει έναν έρωτα-φωτιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις καταλάβει ότι πλέον πρέπει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και κάθε κεφάλι Λερναίας Ύδρας στη δουλειά να το κόβεις προτού γεννηθεί το επόμενο. Και το πράττεις είτε με άμεσο είτε με πλάγιο τρόπο. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λυθεί μια παρεξήγηση με το ταίρι σου και θα περάσετε ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια γνωριμία με διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η «Πανσέληνος της Φράουλας» αύριο σε χτυπάει κατακούτελα, γιατί ανήκεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Περιόρισε τα νεύρα, την ευθιξία και την ευαισθησία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου, γιατί έχει κουραστεί από τη στάση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πάρεις μια αρνητική απάντηση από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μικρές αναποδιές μέσα στην εβδομάδα θα σε κάνουν να αρχίσεις τη μουρμούρα, αλλά ένας φίλος θα σε συνεφέρει. Θα νιώσεις συναισθηματικά και ψυχικά αναστατωμένος, ειδικά αν έχεις εμπιστευτεί μυστικά σου σε φιλικά πρόσωπα. Σταμάτα την γκρίνια, γιατί θα προκληθεί καβγάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που θέλεις με θάρρος.

 

ΛΕΩΝ

Να κάνεις αυστηρό σχεδιασμό και προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες. Η εβδομάδα που έρχεται θα σου φέρει και ζημιές αλλά και κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις να δουλεύεις πολύ, οπότε συνέχισε έτσι, γιατί η εβδομάδα που μπαίνει απαιτεί να είσαι σε εγρήγορση. Αύριο θα περάσεις τις… αναταράξεις σου, καθώς η «Πανσέληνος της Φράουλας» σε επηρεάζει επαγγελματικά και συναισθηματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα έχει παράπονα, οπότε κάνε του τα χατίρια. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ

Πάρε εσύ τα «ηνία» της δουλειάς και μην εμπιστεύεσαι τρίτους, έστω και αν σου έχουν αποδείξει τη φερεγγυότητά τους. Μη λειτουργείς με συναισθηματισμό, αλλά προσπάθησε να ζυγίσεις σωστά τους συνεργάτες σου. Στα συναισθηματικά σου δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου. Πρόσεξε, γιατί θα έχεις φουρτούνες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτού υπογράψεις συμβόλαια, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα. Τα πας καλά οικονομικά, αλλά έχεις ακόμα δουλειά για να πεις ότι κέρδισες ολοκληρωτικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα έρθει πιο κοντά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πιεστικές καταστάσεις στη δουλειά μείνε παρατηρητής και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Η «Πανσέληνος της Φράουλας» από αύριο θα σε ταρακουνήσει και θα σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφαλής. Στα αισθηματικά σου μην είσαι καχύποπτος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου και δεν αντέχει άλλο τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άφησε έμπιστους συνεργάτες σου να σε βοηθήσουν και σταμάτα να είσαι καχύποπτος με πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Τα πας καλά οικονομικά, γιατί είσαι οργανωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ψύχραιμος και τρυφερός με το ταίρι σου, που έχει παράπονα, γιατί είσαι εργασιομανής. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βλέπεις τα πράγματα με έναν συνηθισμένο τρόπο και είτε τεμπελιάζεις είτε κάνεις το δικό σου, που όμως πολλές φορές είναι μια επιπόλαιη πράξη, μόνο και μόνο για να πείσεις τον εαυτό σου ότι όλα τα ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, γιατί το έχεις εγκαταλείψει τελευταία με τη δουλειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Συγκεντρώνεις γύρω σου «αυλοκόλακες» και αυτό σου στοιχίζει επαγγελματικά, γιατί δεν σου λένε αλήθειες. Η εβδομάδα που έρχεται θα σου δείξει πως πρέπει να είσαι αυστηρός και σκληρός στη δουλειά για να μη χάσεις πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι ιδιαίτερο.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» στις 2/6/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου