Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Ωραία αρχίζει ο μήνας σου, καθώς μπορείς να κάνεις έξυπνους ελιγμούς στη δουλειά σου. Χρειάζεται όμως και προσοχή, καθώς σήμερα ο Δίας σε όψη με τον Ποσειδώνα σε «προειδοποιεί» ότι ίσως κάποιοι στη δουλειά ή νέοι συνεργάτες θελήσουν να σε παραπλανήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε μια επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα πρόταση σου φτιάχνει τη μέρα, αλλά να σκεφτείς τον «όγκο» δουλειάς για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ο Δίας σε όψη με τον Ποσειδώνα φέρνει παραπλανητικές υποσχέσεις, οπότε ξεκαθάρισε τα πράγματα εξαρχής. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει καινούρια γνωριμία. Εξέτασε γρήγορα μήπως η εικόνα της είναι ψεύτικη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο νέος μήνας μπαίνει με όρεξη και σε… τσιγκλάνε οι φιλοδοξίες σου. Εξέτασε καλά κάθε νέα συνεργασία. Μη βιάζεσαι γιατί σήμερα, με την όψη που έχει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανόν να πάρεις ψεύτικες υποσχέσεις. Μην πείθεσαι εύκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις νέο άτομο. Προχώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια χαρά τα πας στη δουλειά σου και με το που μπήκε ο μήνας, έχεις και μια νέα πρόταση συνεργασίας. Οπότε, προχώρα δυνατά. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και όχι λόγια τρίτων που μπορεί να δουλεύουν «υπόγεια». Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου είναι έτοιμο να σου κουνήσει το… μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά τα πας στη δουλειά και ο νέος μήνας σου… ανοίγει πόρτες για νέες συνεργασίες. Με τον Δία σε όψη με τον Ποσειδώνα οι φιλοδοξίες σου γιγαντώνονται, αλλά ίσως κάπου παραβλέψεις κάτι που αργότερα θα σου στοιχίσει οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ανατροπή σε γνωριμία σε απογοητεύει. Προχώρα χωρίς καθυστέρηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάνει καλή δουλειά, οπότε δεν αγχώνεσαι και τόσο αν συμβεί και μια αναποδιά. Μόνο μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν, γιατί η κρίση σου δεν θα είναι και τόσο καλή. Άφησε να δεις πώς θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, αλλά χρειάζεται υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και πετυχαίνεις δύσκολους στόχους. Ο μήνας μπαίνει με αισιοδοξία, αλλά θα πρέπει να κοιτάς καλά τι σου τάζουν ορισμένοι και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα ό,τι σου λένε. Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις. Πέρνα καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να πετύχεις πολλά πράγματα αυτόν το μήνα και γι’ αυτό θα βγεις από το… καβούκι σου. Θα οργανώσεις ένα παλιό σχέδιο στη δουλειά σου. Θα το πετύχεις, αλλά μην περιμένεις αμέσως κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, «ζέστανε» τη σχέση σου τώρα, πριν «παγώσει» ολοκληρωτικά. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις κάποιο πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία. Μη φαίνεσαι καχύποπτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ριχτείς στη δουλειά και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Η μέρα σε ευνοεί γιατί είσαι δυναμικός και αποφασιστικός, αρκεί να μην επηρεαστείς από μεγάλα λόγια τρίτων προσώπων. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε ένα πολύ όμορφο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Η ανταπόκριση που επιθυμείς δεν θα αργήσει και θα σε ανεβάσει ψυχικά. Προχώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου θα το πετύχεις, οπότε προχώρα δυνατά και ξανακάνε πλάνο με στόχους. Ξεκίνα από αυτό που θέλεις πιο πολύ. Πρόσεξε μόνο τους «συμμάχους» που θα επιλέξεις, γιατί κάποιοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις άγχος στα επαγγελματικά σου, αλλά μην τρέχεις και κάνε καλό και ρεαλιστικό προγραμματισμό. Εμπιστεύσου συνεργάτες σου που ξέρουν καλά τη δουλειά και οργανώσου. Μη βλέπεις τα πράγματα με υπεραισιοδοξία και κάνε ένα βήμα τη φορά. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σού ανεβάζει τη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις βάλει νέους στόχους και ψάχνεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να τους υλοποιήσεις. Θα τα καταφέρεις αν είσαι ρεαλιστής. Μην… πετάς στα σύννεφα και μην εμπιστευτείς κάποιους που θα σου… τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Ακολούθησε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου