Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Με το Πεντάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ημέρα χαράς, κοίταξε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και να πάρεις τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ζήσεις μια νύχτα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες για να διαλέξεις την καλύτερη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους. Συνέχισε δυναμικά και μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Με το Πεντάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ένας πολύτιμος συνεργάτης εμφανίζεται στο δρόμο σου. Θα κλείσετε μια συμφωνία με πολύ καλούς όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια ρομαντική βραδιά που τόσο την έχετε ανάγκη με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δες δίπλα σου γιατί εκεί βρίσκεται ο… θησαυρός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δώσεις έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και θα κάνεις γνωριμίες που θα σου ανοίξουν και επαγγελματικά το δρόμο για κάτι καινούριο. Σήμερα θα δεις ότι όλα είναι πιο εύκολα από άλλες φορές. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να… τσιλημπουρδίσεις, αλλά προτιμάς να αφεθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για φλερτ, το οποίο αποδίδει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Μια από αυτές θα σε οδηγήσει σε μια καλή συνεργασία που ούτε καν τη φανταζόσουν. Μην αρχίσεις τις γκρίνιες γιατί θα χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορείς να δείξεις πόσο ρομαντικός είσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις γνωριμίες. Κάνε γρήγορα την επιλογή σου.

ΛΕΩΝ

Θα «λάμψεις» σε όλους τους τομείς. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται απόλυτα, οπότε ξεκινάς να υλοποιήσεις νέα σχέδια. Μια επένδυση του παρελθόντος σού φέρνει ανέλπιστα κέρδη και πετάς από τη χαρά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος ξεχειλίζει! Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου και πετυχαίνεις διάνα. Αν δεν αρχίσεις τα εγωιστικά σου τερτίπια, ο έρωτας θα μακροημερεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μέρα χαράς, καθώς θα καταφέρεις να απομονώσεις τους «εχθρούς» και να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια στις νέες επιδιώξεις σου. Ξεκίνα με την πρώτη και βάλε στον αγώνα έναν καλό σύμμαχο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα που σου κλείνει το… μάτι, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική προσφορά σε ανανεώνει. Προχώρα και βλέπεις.

ΖΥΓΟΣ

Καλοί σου φίλοι, συνεργάτες και το ταίρι σου στέκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά σε ένα επαγγελματικό θέμα. Άλλωστε, σήμερα θα έχεις μια επιτυχία, οπότε λεφτά θα μπουν στα ταμείο σου. Προγραμμάτισε το επόμενο επαγγελματικό βήμα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε… απογειώνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις μια επιτυχία στη δουλειά σου και τον απέραντο θαυμασμό των συναδέλφων σου. Αυτό είναι καλό γιατί, επιτέλους, βγήκες από το καβούκι σου και άρχισες να διεκδικείς αυτά που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου και απόλαυσε τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις ευχάριστες και κερδοφόρες συναντήσεις αλλά και τύχη στα οικονομικά. Δώσε σημασία στους συναδέλφους σου, γιατί η δουλειά γίνεται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Βάζεις σε εφαρμογή ένα παλιό σου σχέδιο και έχεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη διεκδικείς την ανεξαρτησία, αλλά φρόντισε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία έρχεται να σου αλλάξει τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταλάβεις ότι πλέον εσύ κινείς τα νήματα στη δουλειά σου και οι ανταγωνιστές σου δεν μπορούν να σε βλάψουν. Ακόμα κι ένας «εχθρός» μπαίνει στον… πάγο από το δυναμισμό σου. Όλα γίνονται πιο εύκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση. Πέρνα καλά και όσο πάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις μια πολύ όμορφη και τυχερή μέρα! Υλοποιείς ένα επαγγελματικό σχέδιο το οποίο ονειρευόσουν εδώ και καιρό. Μην ανοιχτείς πολύ, αλλά μόνο μέχρι εκεί που σε παίρνει οικονομικά. Σου έρχονται χρήματα που είχες δανείσει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε ξετρελάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Να βάλεις φρένο στα έξοδα που κάνεις για τους άλλους. Στη δουλειά τα πας καλά και σήμερα κλείνεις μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που θα σε πάει μπροστά. Πρόσεξε τους ανταγωνιστές σου και μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Το ταίρι σου θα ακολουθήσει το πάθος σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου