Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μη βάλλεις επί δικαίων και αδίκων γιατί χάνεις «συμμάχους» και φίλους. Ηρέμησε και γίνε πιο προσιτός στους συνεργάτες σου. Τα προβλήματα είναι για να ξεπερνιούνται με καλή διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε μια επανασύνδεση. Θα χάσεις χρόνο και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Σύντομα θα πληγωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να τα αλλάξεις όλα, γι’ αυτό και ίσως κάνεις λάθος εκτίμηση για μια νέα συνεργασία. Να εξετάσεις κυρίως τον όγκο δουλειάς, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ψάξε και για μία ακόμη πηγή εσόδων, γιατί με την τρέχουσα δεν βγαίνει κάτι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι «παγωμένος» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια οικονομική πρόταση κρύβει αρκετές παγίδες. Πρόσεχε! Μην ενθουσιαστείς από μεγάλα λόγια και άκουσε τους συνεργάτες σου, αλλιώς θα έχεις μεγάλη οικονομική «αιμορραγία». Υπάρχουν λύσεις, αν είσαι ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις τόσο το ταίρι σου, αλλά προσπάθησε να το καταλάβεις. Αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις ένα καινούριο πρόσωπο. Μη βιαστείς να κάνεις σχέση, γιατί θα απογοητευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεργάσου στη δουλειά, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό. Έχεις συμμάχους και φίλους που μπορούν να σε στηρίξουν στα δύσκολα. Εσύ όμως τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου νιώθει εγκατάλειψη. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Δες τα πράγματα με θετική ματιά.

ΛΕΩΝ

Θα τα… πάρεις στο κρανίο και δεν θα αφήσεις κάποιον να σου βάλει τρικλοποδιές στη δουλειά. Θα τα πείτε έξω απ’ τα δόντια. Πρόσεξε μόνο να μην ξεφύγεις. Χρησιμοποίησε την πειθώ σου και τους συμμάχους σου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα συναντηθείς με μια παλιά γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιτυχία θα έρθει, αλλά χρειάζεται να δουλέψεις λίγο ακόμα. Άλλωστε, είσαι εργασιομανής και ξέρεις να πετυχαίνεις στόχους. Προχώρα δυναμικά, το ’χεις! Αν είσαι δεσμευμένος και δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξει ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που όμως γρήγορα θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα. Το πόσο σοβαρά, εσύ θα κρίνεις.

ΖΥΓΟΣ

Να κοιτάξεις τα δικά σου θέματα στη δουλειά και να αποστασιοποιηθείς από έριδες που δεν σε αφορούν. Δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά, οπότε να διαλέξεις στρατόπεδο, για να είσαι ασφαλής. Αν είσαι δεσμευμένος, σε πιάνουν ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, ενθουσιάζεσαι με νέα γνωριμία, αλλά κράτα μικρό καλάθι. Ζήσε την καθημερινότητα και μη βιάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταλάβεις ότι με το να είσαι «μοναχικός λύκος» δεν κερδίζεις στη δουλειά, οπότε αποφασίζεις να συνεργαστείς για καλύτερο αποτέλεσμα. Έπρεπε να το είχες σκεφτεί νωρίτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις καβγά με το ταίρι σου. Πρόσεξε γιατί, αν φουντώσει, θα επέλθει οριστική ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με επιτυχία, αρκεί να ανοιχτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μη βλέπεις τα πράγματα υπεραισιόδοξα και να στρωθείς στη δουλειά. Είσαι σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Βάζεις ένα παλιό σχέδιο σε εφαρμογή. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς προβλήματα στη σχέση σου για ασήμαντες λεπτομέρειες. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Η ανταπόκριση που επιθυμείς δεν θα αργήσει. Έρχεται νέος δυνατός έρωτας, με προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ακόμα ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να κλείσεις. Αυτό σε δεσμεύει προς το παρόν να κάνεις νέα οικονομικά ανοίγματα. Θα τα καταφέρεις σύντομα, οπότε συνέχισε την καλή δουλειά με βάση τον προγραμματισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται, αρκεί να το… δεις, γιατί δουλεύεις ακατάπαυστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην ξεκινήσεις σήμερα κάτι νέο στη δουλειά. Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανέλιξή σου και θα προσπαθήσουν να σε σαμποτάρουν. Πρόσεχε. Θα τα καταφέρεις αν είσαι συγκεντρωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι σού ανεβάζει τη διάθεση. Δεν είναι όμως για παραπέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα νέο σχέδιό σου θέλει αρκετή μελέτη, γιατί δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Καλά κάνει ένας συνεργάτης σου που σε συμβουλεύει να μη βιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πας κόντρα σε καθετί που σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται κάτι που σε ενθουσιάζει. Προχώρα σταθερά και δες αν είναι τα πράγματα όπως τα φαντάζεσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου