Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

KΡΙΟΣ

Οι συνεργάτες σου δεν θα μπορέσουν να ανεχτούν άλλο τα νεύρα σου και θα χάσεις πολύτιμους «συμμάχους». Ακόμα κι αν με κάποιον δεν τα πας καλά, να κάνεις αναγκαστική «ανακωχή». Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου είναι στα όριά του. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει, χτυπάει κατακούτελα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια πράγματα σου πάνε στραβά και η διάθεσή σου δεν θα είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να προσέξεις στη δουλειά μην κάνεις κάποιο λάθος ή αρχίσεις τσακωμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει βαρεθεί την κτητικότητά σου. Αν είσαι αδέσμευτος και έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μια επανασύνδεση και μια καινούρια γνωριμία, προχώρα γρήγορα μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι διπλωμάτης και θα μπορέσεις να βρεις τρόπο για να διορθώσεις ένα λάθος που θα κάνεις στη δουλειά σου. Να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις γιατί το ταίρι σου θα… εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από πρόσωπο που λέει μεγάλα λόγια. Υπάρχει ψέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομονώνεις κάποιους συνεργάτες που το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τη δουλειά σου και όχι να βοηθάνε. Να κοιτάς τη δουλειά σου και σταμάτα να γκρινιάζεις. Τα πας σχετικά καλά, αλλά πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί η πολλή γκρίνια φέρνει ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου κλείνει το… μάτι.

ΛΕΩΝ

Αφοσιώσου στη δουλειά για να ξεχαστείς, καθώς θα σε προδώσουν πρόσωπα τα οποία θεωρούσες έμπιστα. Σε έχει πιάσει η ωραιοπάθειά σου και ξοδεύεις πολλά. Φρόντισε να «μαζέψεις» το χέρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, κανόνισε γιατί με τα παράλογα ξεσπάσματά σου θα διώξεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια γνωριμία δεν είναι αυτό που φαίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα τα καταφέρεις να… μπαλώσεις ένα λάθος που θα γίνει, αλλά μην αρχίσεις τώρα καβγά με αυτόν που το έκανε. Απομόνωσέ τον και συνέχισε να κάνεις καλά τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα απογοητευθείς από μια νέα γνωριμία που αρχικά θα δείξει άλλο πρόσωπο. Δες τα… σημάδια και μην ενθουσιάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργάτες σου θα σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που θα εμφανιστούν στη δουλειά. Μην επηρεάζεσαι από λόγια τρίτων και άκουσε αυτούς που ξέρεις χρόνια. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ανοίξεις συζητήσεις γιατί θα γίνει μια ανατροπή που δεν την περιμένεις. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση, αλλά δεν βγαίνει κάτι. Μην ανησυχείς, θα έρθει ο έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την είχες σίγουρη μια δουλειά, αλλά τελικά θα γίνει μια ανατροπή που θα σε αποκαρδιώσει. Προσπάθησε να συνεργαστείς. Θα τα καταφέρεις αν είσαι ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτα τη σχέση μυστική αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην πάρεις μέρος σε κουτσομπολιά γιατί θα μεταφερθούν διαφορετικά. Έτσι, κάποιοι που φταίνε θα… βγάλουν την ουρά τους απέξω και θα εκτεθείς εσύ. Προφυλάξου. Θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, κατέβασε τον… πήχη των απαιτήσεών σου γιατί θα χάσεις κάτι πολύ καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να συνέλθεις από μια ανατροπή σχεδίων που έγινε και να συνεχίσεις την καλή δουλειά. Οργανώσου γιατί έρχεται μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει στεναχώρια. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου, οπότε πρόσεξε τα λόγια σου. Αν υπάρξει ρήξη, θα είναι οριστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχολήσου με τα «μέτωπα» που έχεις ήδη ανοίξει. Μην ακούς αυτούς που σου τάζουν «φύκια» για μεταξωτές κορδέλες. Κάνε αυτό που ξέρεις πολύ καλά και σταμάτα να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος απόφυγε κάτι καινούριο γιατί θα πληγωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα.

ΙΧΘΥEΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η καλοσύνη σου γιατί κάποιοι ίσως την εκμεταλλευτούν και χάσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Μάζεψε το χέρι σου γιατί έρχονται και δύσκολες μέρες. Φρόντισε να αρχίσεις να οργανώνεις το επόμενο επαγγελματικό σου σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις ένα νέο πρόσωπο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου