Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Οι φίλοι σου, οι συνεργάτες σου και το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου σε ό,τι αποφασίσεις να ξεκινήσεις, αλλά μην αρχίσεις σήμερα, καθώς είναι περίεργη μέρα. Καλύτερα ανασυγκροτήσου και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία μέχρι να γεμίσει λίγο το ταμείο σου. Στα συναισθηματικά σου μην έχεις νεύρα. Αν βολιδοσκοπείς ένα ταίρι, τα μηνύματα είναι ευνοϊκά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνική σου εικόνα λάμπει και το απολαμβάνεις. Περίμενε και μεγαλύτερη άνοδο. Μόνο μην παρασυρθείς από την επιτυχία. Επίσης, μη σε πιάσει η κτητική σου τάση απέναντι στους συνεργάτες ή στο ταίρι σου. Στην προσωπική σου ζωή να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία φαίνεται ότι έρχεται για να μείνει. Προχώρα το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό και να κλείσεις ανοιχτά «μέτωπα», ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Το να κάνεις ασκήσεις επί χάρτου δεν βγάζει πουθενά. Χρειάζεται τόνωση το ταμείο σου, οπότε ρίξου στη δουλειά. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις ανούσιους καβγάδες, ενώ αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και κατακτήσεις. Διάλεξε κάτι που να σε ανεβάζει ψυχολογικά και προχώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σου παίρνεις ανάσα, οπότε σταμάτα να μεμψιμοιρείς. Νέα συνεργασία έρχεται από το πουθενά, αλλά εσύ βλέπεις μόνο τα αρνητικά. Σύνελθε γιατί θα… πετάξει το πουλάκι. Θα δώσεις μεγάλη προσοχή στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους, αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό, αλλά μη βγάζεις τα… εσώψυχά σου!

ΛΕΩΝ

Θα σε πιάσει η γνωστή σου έπαρση και θα κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο. Δες τις εκκρεμότητες που έχεις και άσε για αργότερα τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αλλά εσύ είσαι αλαζονικός. Πρόσεξε γιατί θα το χάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέες γνωριμίες για να διαλέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις χρόνο να ανασυγκροτηθείς στη δουλειά ώστε να προχωρήσεις σταθερά. Θέλεις να εμπιστευτείς νέα πρόσωπα, αλλά κάτι σε κρατάει. Δεν έχεις άδικο γιατί κάποιοι θέλουν να σου… βάλουν τρικλοποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας. Μην κάνεις πίσω γιατί θα το μετανιώσεις και μάλιστα σύντομα. Προχώρα δυνατά.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά χρειάζεται νέος προγραμματισμός και όχι σχέδια χωρίς να έχεις ελέγξει το κόστος. Μην ενθουσιάζεσαι. Επίσης, δεν μπορείς να τους έχεις όλους ικανοποιημένους, κάποιους θα τους κακοκαρδίσεις κάνοντας μια νέα δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι γεμάτο πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις το μεγάλο έρωτα, αρκεί να μην παίξεις σε διπλό ταμπλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη δουλειά και αυτό θα σε αγχώσει. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις μπροστά και θα βρεις νέους συνεργάτες. Γι’ αυτό μην το καθυστερείς άλλο. Τα προβλήματα δεν λύνονται έτσι. Πάρε δυναμικές πρωτοβουλίες. Στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι σε εντάσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, κάνεις βήματα για επανασύνδεση. Μπορεί και να πετύχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξου στη δουλειά γιατί τελευταία βαριέσαι και αφήνεις πράγματα στην τύχη τους. Το ότι έχεις τακτοποιήσει κάποια ζητήματα δεν σημαίνει ότι μπορείς να… απλώσεις τραχανά. Οι ανταγωνιστές καραδοκούν. Θα κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ερωτικά μηνύματα και κατακτήσεις ευνοούνται. Είναι στο χέρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι εργασιομανής, οπότε ξέρεις να κατακτάς στόχους και θα τα καταφέρεις κι αυτή τη φορά. Μην κοντραριστείς με ένα συνεργάτη σου. Δεν χρειάζεται να δημιουργείς εχθρούς, αλλά περισσότερους «συμμάχους». Θα τους χρειαστείς σύντομα. Συναισθηματικά αφήνεσαι στο ταίρι σου να σε… ταξιδέψει. Αν δεν έχεις σύντροφο, ένα πρόσωπο σου αποκαλύπτεται. Ακολούθησέ το, αν θέλεις κάτι σταθερό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι μέσα στα νεύρα. Πρόσεξε όμως να μην τσακωθείς στη δουλειά για ανούσια πράγματα. Δεν σε συμφέρει να χάνεις «συμμάχους» και, μάλιστα, πρόσωπα που τους έχεις εμπιστοσύνη. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα ρίξεις τα… δίχτυα σου σε πολλές μεριές. Μην περιμένεις όμως αμέσως καλή «ψαριά».

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ακούς τρίτους που σου λένε να… ανοιχτείς σε κάτι καινούριο. Έχεις αρχίσει να ταξιδεύεις με το μυαλό σου σε θάλασσες και δεν προσέχεις στη δουλειά. Συγκεντρώσου. Οι διακοπές είναι ακόμα μακριά και χρειάζεσαι απόθεμα υπομονής για να τις χαρείς. Το ταίρι σου σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αν είσαι ελεύθερος, μη βασίζεσαι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου