Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ηρέμησε και δείξε ψυχραιμία γιατί οι αναποδιές είναι προσωρινές. Έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν στις δυσκολίες. Να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά γιατί, αν γίνει λάθος, δεν θα διορθώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό, αλλά θα είναι για λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Προχώρα χωρίς ρεβανσισμούς γιατί έχεις το «πάνω χέρι». Μη στήσεις καβγά, αλλά δώσε με όμορφο τρόπο σε όποιον σου… σκάβει το λάκκο στη δουλειά να καταλάβει ότι δεν θα του βγει σε καλό. Να μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου γιατί προμηνύεται καβγάς και οριστική ρήξη! Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσέξεις ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και συνήθως δεν διαλαλείς τα σχέδιά σου, αυτή την περίοδο κάτι έχεις πάθει και τα λες αριστερά δεξιά. Πρόσεξε γιατί καραδοκούν ανταγωνιστές και θα χάσεις μια ενδιαφέρουσα νέα συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις με μια πράξη αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ερωτική επανασύνδεση. Να εξετάσεις μήπως υπάρχει τάση εκδίκησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το να γκρινιάζεις δεν διορθώνεται το οικονομικό σου πρόβλημα, οπότε κοίτα να «συμμαζέψεις» τα χρέη σου και να ριχτείς στη δουλειά. Πρόσεξε την προδοσία ενός συνεργάτη σου, που μπορεί να σου στοιχίσει οικονομικά. Δες πώς θα σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη χαλάσεις μια ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε καταδικασμένες ιστορίες.

ΛΕΩΝ

Να στηριχθείς σε παλιούς συνεργάτες σου, καθώς θα προκύψει ένα πρόβλημα στη δουλειά που θα χρειαστεί άμεση επίλυση. Αυτοί σε πιστεύουν πραγματικά, οπότε μην τους απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, τα οικονομικά σε εμποδίζουν να χαρείς τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την… πόρτα μια γνωριμία που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις. Προχώρα και βλέπεις πώς θα πάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να αφήσεις για αργότερα ένα νέο οικονομικό άνοιγμα αφού πρώτα εξασφαλίσεις δυνατούς «συμμάχους». Προχώρα δυνατά. Μην ακούς κάποια «παπαγαλάκια» που σου λένε να ανοιχτείς. Σε ζηλεύουν και θέλουν να καταρρεύσεις. Ακολούθα το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει αποτελέσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος, μη στέκεσαι στα λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Με το να «ψειρίζεις» τα πράγματα χάνεις πολύτιμο χρόνο και ευκαιρίες. Προχώρα με θάρρος. Έχεις καλούς συνεργάτες και φίλους που μπορούν να σε βοηθήσουν, αρκεί να διακρίνεις ποια είναι η κατάλληλη ευκαιρία και να μην ακούς τα μεγάλα λόγια που λένε ορισμένοι. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλησε στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι από τη φύση σου καχύποπτος και θα καταλάβεις ποιοι θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Μην τσακωθείς, αλλά προσπάθησε να απομονώσεις αυτούς που «παίζουν» με τα νεύρα σου. Δείξε τους πως δεν αστειεύεσαι και ότι θα χρησιμοποιήσεις τους ισχυρούς σου «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πιθανότατα θα προκύψει μια επανασύνδεση. Σκέψου καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ακούς τρίτους στη δουλειά και να εμπιστευτείς μόνο το ένστικτό σου. Μη δανείσεις χρήματα γιατί θα τα χάσεις. Μην είσαι τόσο αισιόδοξος και να ελέγχεις περισσότερο τις επαγγελματικές επαφές σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να… λοξοκοιτάς, γιατί θα αποκαλυφτείς! Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Σε ανανεώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να κοιτάξεις πάλι το σχέδιό σου για κάτι καινούριο που ετοιμάζεις, γιατί, αν και είσαι της λεπτομέρειας, κάτι σου έχει ξεφύγει. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη που σου έχει μιλήσει για μια ενδιαφέρουσα επένδυση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός κι αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα με διακριτικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς σε μια νέα εργασιακή συμφωνία γιατί παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Θέλεις να φύγεις από τα «λιμνάζοντα νερά» και πάνω στη βιασύνη σου ίσως κάνεις λάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις και θα διαπιστώσεις πως υπάρχει ανταπόκριση. Προχώρησέ το.

ΙΧΘΥEΣ

Να μην αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, αλλά μη φέρεσαι και με επιπολαιότητα. Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη δουλειά, οπότε κάνε ένα πλάνο και συνέχισε μεθοδικά, ώστε να πετύχεις όσα θες. Οι συνεργάτες σου αλλά και το ταίρι σου σε βοηθάνε να πετύχεις τους στόχους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις. Θέλεις κάτι μόνιμο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου