Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Προχώρα με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σου. Θα πετύχεις κάτι πολύ δύσκολο. Πρόσεξε όσους σου δίνουν υποσχέσεις στη δουλειά. Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος με θέματα της δουλειάς για να το δεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πας καλά επαγγελματικά και σύντομα κάποια ιδέα σου θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα υπάρξει ένας «σύμμαχος» σε υψηλή θέση. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις το μεγάλο άλμα. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου και το ταίρι σου σε ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να σε… ταρακουνήσει ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή σε κόντρες, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν. Δεν σε συμφέρει να ανοίξεις τώρα πόλεμο, οπότε καλύτερα να μείνεις στο παρασκήνιο. Ασχολήσου με πρακτικά θέματα της δουλειάς. Μην ξεκινήσεις σήμερα καβγά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφεθείς χωρίς όρους σε φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα έχεις πάει καλά συναισθηματικά, αλλά δειλιάζεις να πας παρακάτω. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και σταμάτα να επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων. Στα συναισθηματικά σου μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε απογοητεύσει, γιατί θα σου θυμίζει κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος. Προχώρα και ξέχνα το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, όμως η διαίσθησή σου θα σε ωθήσει να δώσεις άμεσα λύσεις. Ένας συνεργάτης σου θα σε βοηθήσει ώστε να μπει γρήγορα ρευστό στο ταμείο. Μην τον προσπεράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε το ταίρι σου να σου μιλήσει και δείξε στοργή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε ηρεμεί και το έχεις ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και μπορεί να σου προκαλούν ένταση. Η ώριμη προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις. Kι αν κάποιο παραμείνει δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Άλλωστε, έχεις καταφέρει πολλά. Το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται κοντά σου νέα πρόσωπα, αλλά εσύ είσαι απλησίαστος.

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Ένας συνεργάτης σου θέλει να σε προκαλέσει για να σε βγάλει λάθος στα μάτια των υπολοίπων. Μην του δώσεις την ευχαρίστηση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος, ενώ αν είσαι ελεύθερος απόφυγε μια επανασύνδεση. Θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες. Προχώρα μπροστά και μη γυρίσεις πίσω για οποιονδήποτε λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία σου θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά σε στόχους που έχεις βάλει. Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και φρόντισε να συνεχίσεις ό,τι έχεις αρχίσει επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου και μια συζήτηση σας φέρνει πιο κοντά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια γνωριμία με πάθος. Ακολούθησέ την και όπου σε βγάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ασχοληθείς με υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλιώς θα τσακωθείς με όλο τον κόσμο και δεν σε συμφέρει. Να μείνεις ήρεμος, γιατί θα έχεις ευκαιρίες για ανάπτυξη. Φρόντισε να τις δεις και ακολούθησέ τες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει όσο διαρκεί το φλερτ, γιατί δεν θέλεις σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς σήμερα να βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους στη δουλειά και να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σε πλαισιώσουν. Προχώρα δυναμικά όπως ξέρεις και κάνε νέο προγραμματισμό. Θα πετύχεις γιατί είσαι οργανωτικός. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον. Προχώρα αλλά με διακριτικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσγειώσου και δούλεψε σκληρά. Δεν σου φταίνε οι συνεργάτες σου για προβλήματα που έχεις εσύ δημιουργήσει στη δουλειά και την τσέπη σου. Όλα διορθώνονται με καλή συνεργασία, καθώς έχεις και ιδέες που, αν τις υλοποιήσεις, θα αποδώσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου με υποψίες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναζωπυρώνεται μια παλιά σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ανατραπεί μια νέα οικονομική συμφωνία. Να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί θα είναι για καλό. Θα έρθει πολύ καλύτερη και, μάλιστα, από κοντινό σου συνεργάτη. Τα οικονομικά σου θα τακτοποιηθούν. Μη μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου. Δες την αγάπη που σου δίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, «ναυαγεί» μια νέα γνωριμία. Προχώρα γρήγορα παρακάτω. Θα τα καταφέρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου