Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Λίγο ζόρικα σήμερα τα οικονομικά σου με τη Νέα Σελήνη και έχεις μεγάλη ανησυχία. Να σκεφτείς τι τακτικές θα αλλάξεις στη δουλειά υιοθετώντας μια πιο συντηρητική πολιτική, αν θέλεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα έχεις τη στήριξη ενός ισχυρού φίλου. Στα αισθηματικά σου, όπως κι αν είσαι, καλύτερα να αφήσεις τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα ευνοεί τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να πείσεις τους άλλους για τις ιδέες σου και τις ικανότητές σου. Νιώθεις πλέον πολύ δυνατός για να τα καταφέρεις και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να σώσεις την κατάσταση στη δουλειά σου αν σκεφτείς νέους τρόπους ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μη σε πιάσει πανικός και προχωρήσεις σε μια συνεργασία, γιατί με τη Νέα Σελήνη, η κρίση σου θα είναι «θολή». Αναζήτησε την ευτυχία μόνο στο ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην ψάχνεις… ανεμόμυλους, δεν υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα στεναχωρηθείς γιατί ένας συνεργάτης σου θα σου διαλύσει μια φιλία ή συνεργασία και αυτό θα σε πειράξει πολύ. Αντιμετώπισέ τον με ψυχραιμία και χωρίς καβγάδες. Μη μουρμουράς στο ταίρι σου, γιατί θα προκληθεί καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος. Μην περιμένεις όμως πολλά. Η Νέα Σελήνη είναι καλή για περιπετειούλες.

ΛΕΩΝ

«Βάλλεσαι» από τη Νέα Σελήνη κι ενδεχομένως θα κάνεις λάθος υπολογισμούς. Μην κάνεις προσπάθειες σήμερα για τα οικονομικά σου. Να προσέξεις με ποιους συνεργάζεσαι, γιατί κάποιος σου στήνει μια επαγγελματική «παγίδα». Αν είσαι δεσμευμένος, προκαλείς εντάσεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση, αλλά μην είσαι έτοιμος να δώσεις γη και ύδωρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου, αλλά ασχολήσου σήμερα με τρέχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και όχι με νέα σχέδια. Μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για κάτι καινούριο επιλέγοντας αυτούς που θα σε βοηθήσουν, αλλά μέχρι εκεί. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα έχει παράπονα, οπότε κάνε του κάποια χατίρια. Αν είσαι μόνος, ζητάς σχέση με διάρκεια. Μην κάνεις «εκπτώσεις».

ΖΥΓΟΣ

Στη δουλειά χρειάζεται ψυχρή λογική. Η Νέα Σελήνη σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα που έπρεπε να έχεις ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Οτιδήποτε αφορά πιστωτικά ιδρύματα, εφορία και χρέη που έχουν μείνει ανοιχτά σήμερα μπορείς να τα διευθετήσεις καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε ήρεμο διάλογο με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας με διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σου κάνει… νερά στη δουλειά. «Βάλλεσαι» οπότε πρόσεξε τι σου προτείνει και ποιος. Μην εντυπωσιάζεσαι από αυτά που σου λένε κάποιοι συνεργάτες σου. Προχώρα αργά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς δεν είναι τόσο αληθινό όσο δείχνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε μην απογοητεύσεις με την επιπολαιότητά σου κάποιους από τους συνεργάτες σου. Έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι ισχυρούς «συμμάχους». Μην είσαι καχύποπτος γιατί το ταίρι σου δεν αντέχει άλλο τα ξεσπάσματα της ζήλιας σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέες γνωριμίες ευνοούνται. Εξάλλου, έχεις το φλερτ στο… αίμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη -αν και δεν είναι «επάνω» σου- θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Ένα καινούριο πρόσωπο θα σε συνεπάρει, γιατί εκτός της χημείας σας θα έχετε και κοινές επιδιώξεις. Αν είσαι ελεύθερος, προχώρα το, αλλά αν είσαι δεσμευμένος, σκέψου πολύ καλά τι πας να… τινάξεις στον αέρα. Όσο για τα επαγγελματικά σου, πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη δεν αστειεύεται, γι’ αυτό φρόντισε να μην είσαι και τόσο χαλαρός. Μην εμπιστευθείς τίποτα σε συνεργάτες σου ή αρχίσεις να διαλαλείς αριστερά δεξιά τα σχέδιά σου. Επίσης, να προσέξεις το ταμείο σου, γιατί μια ξαφνική αναποδιά θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς εντάσεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς ουσία.

ΙΧΘΥΕΣ

Το έχεις το χούι να μαζεύεις γύρω σου «αυλοκόλακες», είτε από ανασφάλεια είτε από φιλευσπλαχνία. Σταμάτησέ το και στηρίξου στη δική σου κρίση. Να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου και να μην ακούς αυτούς που σου… τάζουν λαγούς με πετραχήλια! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο και έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου