Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ένα σοβαρό εχθρό στη δουλειά. Σκέψου πώς θα τον απομονώσεις χωρίς να τσακωθείς. Αρχικά, δείξε του ότι ξέρεις τι κάνει και πως δεν θα ανεχθείς να σε υπονομεύει. Απευθύνσου στους «συμμάχους» σου σε υψηλότερες θέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το παίρνεις απόφαση πως θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην αποκαλύψεις σε τρίτους ένα νέο σχέδιό σου γιατί υπάρχει κάποιος που μιλάει πολύ… Αρκεί να το ξέρει υψηλά ιστάμενο στέλεχος που σε υποστηρίζει. Όλοι οι άλλοι είναι περιττοί. Τουλάχιστον προς το παρόν, που χρειάζεται εχεμύθεια. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές αγάπης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι που σε απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική πρόταση θα είναι ενδιαφέρουσα, αρκεί να μην κρατήσεις επικριτική στάση με κάποιο πρόσωπο που έχει μεσολαβήσει για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν δεν το κάνεις, θα θυμώσει και θα σου βάλει τρικλοποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, γυρίζεις σε κάτι παλιό, αλλά δεν θα κρατήσει, οπότε μη χαίρεσαι τόσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί η αρνητική ενέργεια δεν βοηθάει καθόλου. Δες προσεκτικά μια νέα πρόταση στη δουλειά και βάλε τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς στο ταίρι σου. Να είσαι τρυφερός και δοτικός, όπως κι εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Μην αρχίσεις να λες τα εσώψυχά σου γιατί κουράζεις.

ΛΕΩΝ

Όταν δεν σε πιάνει η έπαρση για να κάνεις επίδειξη στους άλλους, τότε καταφέρνεις «θαύματα». Προσγειώσου λοιπόν, κατέβα από το… καλάμι και συνεργάσου με πρόσωπα που θέλουν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά. Αρχίζεις να υλοποιείς μια νέα ιδέα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε ανούσιες επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις βάλει πλώρη για το επόμενο επιχειρηματικό σχέδιό σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας φίλος, αλλά αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις γκρίνια από το ταίρι σου. Μην υποκύψεις γιατί πρέπει να δεις πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Να εξηγήσεις στο ταίρι σου ότι θα το οργανώσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… ανεβάζει!

ΖΥΓΟΣ

Μην εμπλακείς σε μια διαμάχη στη δουλειά γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή. Μην προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό, έστω και φλερτάροντας. Αν είσαι αδέσμευτος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς προκύπτει μια γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα μόνο αν θέλεις σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέψου ότι χρειάζεσαι νέες πηγές εσόδων γιατί οι παλιές στερεύουν. Οπότε, εξέτασε προσεκτικά μια νέα οικονομική πρόταση. Να μην είσαι δύσπιστος με έναν παλιό συνεργάτη που θέλει τη συνεργασία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το ίντερνετ θα αποδειχτεί καλή περίπτωση. Προχώρα προσεκτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνε νέο προγραμματισμό για να δεις μέχρι πού σε βγάζουν τα οικονομικά σου. Η υπεραισιοδοξία σου δεν βοηθάει, γιατί έχεις ανοιχτά οικονομικά «μέτωπα». Κοίταξε πώς θα τα κλείσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μίας βραδιάς. Όμως, δεν σου ταιριάζει και η δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη δουλειά σου υπάρχουν εχθροί που πρέπει να τους απομονώσεις. Δεν είναι απαραίτητο να τους διώξεις εντελώς, γιατί θα δημιουργήσεις κακή εικόνα στους υπόλοιπους. Μπορείς να τους επιβληθείς κουνώντας το μικρό σου δαχτυλάκι γιατί έχεις γερούς «συμμάχους» .Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη και θα μείνεις μόνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη δουλειά έχεις βρει ισορροπίες και πας καλά, οπότε μην αρχίσεις να ξοδεύεις αριστερά και δεξιά. Χρησιμοποίησε την καλή σου διάθεση και την πειθώ σου για να φέρεις κοντά σου νέους συνεργάτες, αφού βεβαιωθείς πρώτα για τη φερεγγυότητά τους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς».

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην επαναπαύεσαι ακούγοντας λόγια τρίτων. Κοίτα να κάνεις καινούριο προγραμματισμό για να πας καλύτερα στη δουλειά σου. Θα έχεις κάποιες ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης. Να εξετάσεις σοβαρά τους όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, το ότι είσαι ρομαντικός αρέσει. Διάλεξε με γνώμονα τη συντροφικότητα και όχι το πάθος, που δεν κρατάει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου