Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις πολλή δουλειά κι αυτό θα σε βγάλει εκτός εαυτού, οπότε πρόσεξε γιατί θα χρειαστείς χείρα βοηθείας. Με το να ξεσπάς στους συνεργάτες σου δεν βγαίνει κάτι. Συνεργάσου για καλά αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου και, αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Μη βιάζεσαι να κρίνεις αν δεν δεις συμπεριφορές και έργα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι συγκεντρωτικός και θέλεις όλοι να περιφέρονται γύρω από εσένα. Μην εμποδίζεις κανέναν να φύγει αν το θέλει. Στη δουλειά και τη φιλία χρειάζεσαι πρόσωπα που θα ξεχωρίζεις και θα εμπιστεύεσαι. Το ταίρι σου θέλει αποδείξεις αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού γνωρίζεις ένα πρόσωπο πολύ δοτικό και συγκινείσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σου γίνει μια οικονομική προσφορά. Μη σκεφτείς με συναισθηματισμό γιατί είναι από παλιό συνεργάτη σου αλλά με λογική. Μη σε πιάσει πανικός να δεχτείς, επειδή έχεις αρκετά χρέη. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ότι το σκέφτεσαι πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύει. Αν είσαι αδέσμευτος σε ένα επαγγελματικό ταξίδι… χτυπάει ο έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλός φίλος θα σου… ανοίξει τα μάτια για τον χαρακτήρα ανθρώπου που εμπιστεύεσαι. Θα πληγωθείς αλλά με το να κλαις τη μοίρα σου δεν βγαίνει τίποτα και στο μεταξύ ένας ανταγωνιστής… απλώνεται επικίνδυνα. Πρόλαβε τα χειρότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με την γκρίνια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ιστορίες που είναι καταδικασμένες.

 

ΛΕΩΝ

Καλός φίλος θα σου… ανοίξει τα μάτια για τον χαρακτήρα ανθρώπου που εμπιστεύεσαι. Θα πληγωθείς αλλά με το να κλαις τη μοίρα σου δεν βγαίνει τίποτα και στο μεταξύ ένας ανταγωνιστής… απλώνεται επικίνδυνα. Πρόλαβε τα χειρότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με την γκρίνια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ιστορίες που είναι καταδικασμένες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα λάθος θα… ελαφρύνει το πορτοφόλι σου, αλλά θα το προλάβεις πριν γίνει χειρότερο. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης σου θα σε κρατήσει από τον… κατήφορο. Μην ανοίγεσαι σε πολλά και προσηλώσου σε μια δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου γιατί θα τσακωθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην ανοιχτείς σήμερα σε κάτι καινούργιο γιατί θα αποδειχτεί ότι δεν είναι αυτό που περιμένεις. Έχεις απογοητευθεί, αλλά δεν πρέπει τώρα να το βάλεις κάτω. Έρχονται καλύτερες μέρες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ερωτική εξομολόγηση από φιλικό πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το να κλείνεσαι στο «καβούκι» σου μέσα στις σκέψεις σου και στην απογοήτευση δεν βγαίνει κάτι. Συμβουλέψου πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και ξέρει καλά τη δουλειά. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων με ψυχραιμία. Μη σε πιάνει πανικός. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με πρόσωπο που επιστρέφει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν ανταγωνιστές, ακόμα και δικά σου πρόσωπα, που σε ζηλεύουν γιατί είσαι πολύ δραστήριος στη δουλειά. Πρόσεξε πού ανακοινώνεις και τι. Ήδη ένας ανταγωνιστής σου έχει μάθει πολλά. Άλλαξε την τακτική σου για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις ερωτική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και μαζί κάνετε ένα πλάνο για μια καινούργια δουλειά που τη σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Θα πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γίνεσαι καχύποπτος με ένα πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει γιατί του αρέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για να μην ξεφύγεις με έξοδα. Έχεις αρχίσει και ξοδεύεις για την καλή σου εικόνα και δεν υπολογίζεις ότι έχεις χρέη και έξοδα που τρέχουν. «Μάζεψε» το χέρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν είναι ελεύθερο. Αν είναι, δοκίμασε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ρίξου στη δουλειά και άσε τις γνώμες και τις κρίσεις για τους άλλους. Μην ασχολείσαι με κουτσομπολιά. Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες σου. Η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου, μόνο αν είσαι προσηλωμένος στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις μοναξιά. Φλέρταρε και δες τι σου ταιριάζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου