Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός σου θα βγει έντονα στην επιφάνεια και τότε θα αποκτήσεις εχθρούς στη δουλειά. Πρόσεξε! Μη γίνεσαι επικριτικός με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Να ακούς τη γνώμη τους και να κάνεις διάλογο. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις παραμελήσει το ταίρι σου για τη δουλειά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να κρατήσεις μόνο τις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Μη δείχνεις αδυναμία, γιατί εσύ είσαι το ισχυρό χαρτί και οι άλλοι το ξέρουν. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον σε επαγγελματικό ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να αποφύγεις την αλαζονεία, γιατί θα σε φέρει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους. Χρησιμοποίησε την πολιτική σου για να κατακτήσεις ακόμα κι αυτούς που σε αμφισβητούν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το… παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χάσεις μια ευκαιρία προσέγγισης γιατί είσαι απορροφημένος στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ενοχλούν κάποια πράγματα στη δουλειά. Όμως, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί θα χάσεις και το δίκιο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις κόντρες στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσπεράσεις μια καλή γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να κάνεις καλά τη δουλειά σου και μην μπαίνεις στα… χωράφια άλλων. Θα έχεις τις δικές σου ευκαιρίες. Μην παίρνεις την… μπουκιά από το στόμα τους. Δεν θα σου βγει σε καλό. Θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοίταξε να τελειώσεις κάποιες δουλειές, γιατί αν τις αφήσεις, θα μαζευτούν βουνό και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε μην αφήσεις να υπάρξει «αιμορραγία» στο ταμείο σου από παλιές «πληγές». Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στεναχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ έχει ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Να βάλεις προτεραιότητες γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις στη δουλειά. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να στρώνουν, αλλά εσύ αγχώνεσαι. Εμπιστεύσου και τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετά ψυχικά σκαμπανεβάσματα, οπότε ηρέμησε για να μπορέσεις να προσεγγίσεις το άτομο που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πολλές ιδέες και είσαι έτοιμος να υλοποιήσεις κάποια από αυτές. Κάνε το μόνο αν είσαι σίγουρος. Είναι καλή η εποχή, αλλά θα πρέπει να έχεις βρεις και τους κατάλληλους συνεργάτες. Μην ενθουσιάζεσαι με λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία, αλλά θα είσαι πολύ κουμπωμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πρόταση για να κάνεις κάτι καινούριο φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει και δικαίως, γιατί θα έχει θετικά αποτελέσματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί προσοχή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Καλά τα πας οικονομικά, αλλά χρειάζεται να διευρύνεις την πελατεία σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις με προσοχή το διαδίκτυο. Το σίγουρο είναι πως έχεις μείνει σε συγκεκριμένα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου. Ακολούθησέ το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε γιατί ένας καβγάς που θα ξεσπάσει στη δουλειά μπορεί να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Αν διαλύσεις μια συνεργασία θα έχεις μεγάλη ζημιά. Δεν σε συμφέρει αυτό τον καιρό που ετοιμάζεσαι και για νέα ανοίγματα. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι ύστερα κυνήγησέ το. Θα το βρεις σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις αυτά που τάζεις να είναι εφαρμόσιμα από πλευράς κόστους, αλλιώς θα μπλέξεις στη δουλειά. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, οπότε μην τους απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι απόμακρος από το ταίρι σου γιατί δουλεύεις πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου