Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες που θα προκύψουν ξαφνικά στη δουλειά σε κάνουν να πελαγώσεις. Μην αγχώνεσαι γιατί θα δεις ότι μπροστά σου είναι η λύση, αρκεί να εμπιστευτείς ένα συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Μην αρχίσεις τις «τρέλες» και τις γρήγορες «πτήσεις».

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνε τη δουλειά σου και μην ακούς κουτσομπολιά ή πας να συμβιβάσεις καταστάσεις. Θα σε μπλέξουν χωρίς να το καταλάβεις. Θα σε πικράνει ένα άτομο στη δουλειά, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην ώρα τους. Αν είσαι δεσμευμένος, βιώνεις απομάκρυνση. Φέρσου τρυφερά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσελκύσεις κάποιο πρόσωπο, όμως σας χωρίζει η απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να επιλέξεις τους σωστούς συνεργάτες για κάτι καινούριο που ετοιμάζεις και όχι αυτούς που λένε μεγάλα λόγια. Σε ενδιαφέρει πολύ η εικόνα σου και μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις. Μη βιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ το θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ερωτική επανασύνδεση. Πρόσεχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπάθησε να βρεις κι άλλη πηγή εσόδων, γιατί το ταμείο σου έχει αρχίσει να αδειάζει. Με το να γκρινιάζεις δεν οργανώνεσαι. Δες τι θα κάνεις με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη ζήλια σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ερωτικές ιστορίες που είναι καταδικασμένες.

ΛΕΩΝ

Έχεις βάλει τα οικονομικά σου σε καλό δρόμο. Μην επαναπαύεσαι και κάνε νέο προγραμματισμό. Η έπαρση εκνευρίζει τους γύρω σου και κάποιοι συνεργάτες σου θα εγκαταλείψουν το… πλοίο. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα νέα γνωριμία. Να την ακολουθήσεις μόνο αν θέλεις σχέση και όχι μια νύχτα πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μη βιαστείς να πεις «ναι» σε μια οικονομική συνεργασία και βάλε τους δικούς σου όρους, ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων αργότερα. Μην εμπιστεύεσαι συνεργάτες, αν δεν είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία τους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σ’ τα έχει μαζεμένα. Πρόσεξε τη «σύγκρουση». Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος και μη στέκεσαι στα λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Να είσαι ψύχραιμος σε διάφορες αναποδιές στη δουλειά σου και να «ζυγίσεις» ποιους συνεργάτες σου θα εμπιστευτείς. Έχεις πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν, οπότε προχώρα σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από κάποιο πρόσωπο στην εργασία σου. Προχώρα, αλλά να είσαι διακριτικός, για να πετύχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρεις να δεις τους «εχθρούς» που έχεις μέσα στη δουλειά και θα τους απομονώσεις. Πρόσεξε μην εμπλακείς σε καβγάδες. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου και περνάτε ένα ειδυλλιακό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που επιστρέφει. Δεν θα είναι για πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μετριάσεις τον αυθορμητισμό και την υπεραισιοδοξία σου, γιατί μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Συγκεντρώσου και προστάτεψε τα κεκτημένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πάψε να… λοξοκοιτάς γιατί θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το σαν παιχνίδι και απόφυγε τις… κακοτοπιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια δυσκολία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά θα την ξεπεράσεις σχετικά εύκολα. Θα βρεις γρήγορα λύση, ενώ θα δεις να αποδίδει και μια επένδυση που έκανες σχετικά πρόσφατα. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός, κι αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μη χτυπάς άτσαλα αριστερά και δεξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως χαρακτήρας, δεν σου αρέσει να «λιμνάζεις» στα ίδια και τα ίδια, αλλά μην κάνεις κάτι στη δουλειά μόνο για την ανανέωση, χωρίς να εξετάσεις καλά όλες τις παραμέτρους. Μην ανοιχτείς οικονομικά. Υπάρχουν ανταγωνιστές που ζηλεύουν την άνοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις.

ΙΧΘΥEΣ

Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και στη διαίσθησή σου. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά στη δουλειά. Μην αφήνεις τρίτους να εισβάλλουν στην επαγγελματική ή την προσωπική σου ζωή. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτώνεις το ταίρι σου με ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία, αλλά μην την κουράσεις με παλιές «πληγές» σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου