Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις τα νεύρα σου γιατί θα έχεις μια έκρηξη στη δουλειά από ένα λάθος συμπέρασμα. Αν τα σπάσεις με ένα συνεργάτη σου, θα σου στοιχίσει και επιπλέον δεν θα βρεις καλύτερο για να τον αντικαταστήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε τον αυθορμητισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε φέρνει μπροστά σ’ ένα ερωτικό δίλημμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη φοβηθείς κάποια τρικλοποδιά από πρόσωπο που το έχει ξανακάνει. Δείξε τα… δόντια σου και υπολόγισε ότι έχεις πολύ δυνατούς συμμάχους, οπότε θα πάρουν το μέρος σου! Ξέρουν ότι δεν είσαι άδικος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις ξεκρέμαστο το ταίρι σου σε μια κουβέντα τρίτων. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο ίντερνετ κι έρχεται νέος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην απομονώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε γιατί θα το μετανιώσεις όταν θα χρειαστείς συμμάχους. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν, αλλά ακόμα θέλουν προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, γιατί νιώθει εγκατάλειψη. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Αν τον ακολουθήσεις, είναι… δίκοπο μαχαίρι. Πρόσεχε μην επενδύσεις συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα γιατί αυτό δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς «ανακατεύεις» συνεργάτες. Θα σε απομονώσουν και αυτό δεν θα είναι καλό. Πέρνα συντροφικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο για να μην περιμένεις άδικα. Να είσαι επιφυλακτικός και να προχωρήσεις αργά.

ΛΕΩΝ

Να ζητήσεις συγγνώμη για ένα λάθος και να συνεργαστείς στη δουλειά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου, γιατί είχες πάρει λάθος πληροφορίες. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ξαφνική συνάντηση με έναν παλιό έρωτα, αλλά μη διανοηθείς να κάνεις πισωγύρισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά και σκέψου τι καινούριο μπορείς να κάνεις, καθώς έχεις ωραίες ιδέες. Μην αφήνεις τις λεπτομέρειες να χαλάνε τη ζωή σου. Είσαι αρκετά οργανωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου επιζητά την προσοχή σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν φλερτάρεις με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ, αρκεί να δεις αυτό που έρχεται.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί είσαι αναποφάσιστος ως προς το τι να κρατήσεις και τι να αφήσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και όχι ό,τι σου λένε οι άλλοι. Ειδικότερα, μην μπλέκεις τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά. Στα συναισθηματικά σου προσπαθείς να ισορροπήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, συζητάς με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα βρεις το «λιμάνι» σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δουλειά σου έχει προοπτικές, αρκεί να βρεις νέες πηγές εσόδων και να ανανεώσεις κάποιες συνεργασίες. Μην καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις γιατί κάποιος σου βάζει τρικλοποδιά. Βάλε μπροστά τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό αρκεί να μην κλειστείς στο καβούκι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα και απομακρύνεις ένα σύμμαχο. Μη… σκορπίζεσαι σε πολλά νέα επαγγελματικά πράγματα. Αφοσιώσου μόνο σε αυτό που έχει γερές βάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή, αλλά κάνεις υπερβολές. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά το μόνο που πετυχαίνεις τελικά είναι να… χτυπάς άτσαλα αριστερά και δεξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνεις νέα σχέδια και οι συνεργάτες σου θα είναι ιδιαίτερα θετικοί στις ιδέες σου. Μόνο να φροντίσεις να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Άλλωστε, έτσι έχεις πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις σε ρηχές σχέσεις. Θέλεις κάτι σταθερό, οπότε φρόντισε να δεις κάτι δυνατό που έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνε αυστηρές επιλογές γιατί δεν είναι όλοι φίλοι σου. Πρόσεξε γιατί το πορτοφόλι σου αδειάζει και οι συνεργάτες σου στη δουλειά έχουν αρχίσει και ανησυχούν. Θα βρεθείς… ξεκρέμαστος. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο ίντερνετ. Μην ανοίγεσαι όμως σε σχέσεις που δεν έχεις τεστάρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μην απορρίψεις νέους συνεργάτες. Τσέκαρέ τους γιατί έχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις να σου κάνουν. Καλό είναι να απαλλαγείς από τα… βαρίδια και να προχωρήσεις μπροστά τώρα που πας καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Μόνο μην αρχίσεις τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου