Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μια επένδυση αποδίδει και νιώθεις χαρούμενος για την επιλογή σου. Το ίδιο βεβαίως και οι συνεργάτες σου. Να το ψάξεις καλά, γιατί υπάρχει παρασκήνιο πίσω από μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει. Μην υποκύψεις σε μια συναισθηματική αδυναμία σου από το παρελθόν. Κι αν είσαι δεσμευμένος, δες τα καλά που σου προσφέρει το ταίρι σου.

TAΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά προσόντα σου «πάνε περίπατο» και για λίγο θα νιώσεις μετέωρος μέχρι να ισορροπήσει το πράγμα. Ευτυχώς, κάποιοι συνεργάτες σου ξέρουν να διακρίνουν τις αξίες και κατανοούν ότι έχεις δίκιο. Μη διστάσεις να κάνεις μια ρηξικέλευθη πρόταση στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου μέσα στην αμφιβολία. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στη δουλειά θα… πετάξεις το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους. Αυτό σημαίνει πως θα έχεις πολλές γκρίνιες και εχθρούς, οπότε καλύτερα είναι να μείνεις στο παρασκήνιο μέχρι να περάσει η μπόρα. Σκέψου ότι δεν είσαι ο μοναδικός έξυπνος σε αυτή τη ζωή! Το ταίρι σου θέλει προσοχή και τρυφερότητα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη δουλειά μείνε θεατής γιατί θα σε μπλέξουν σε μια διαμάχη πριν καν το καταλάβεις. Θα σε κάνουν ακόμα και να διαπληκτιστείς με έναν πολύτιμο συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει πολλά παράπονα και δικαίως, γιατί είσαι μέσα στην γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, μην το παίζεις θύμα. Το καταλαβαίνουν οι άλλοι και σε εκμεταλλεύονται.

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις μη χάσεις χρήματα και μάλιστα από ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι στη δουλειά. Μη σε πιάσει η έπαρση και «λοξοδρομήσεις» σε κάτι που δεν το γνωρίζεις στη δουλειά. Ασχολήσου με όσα ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς τώρα πολλά από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, καλύτερα να χαμηλώσεις τον πήχη των απαιτήσεών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξεις τις συναναστροφές σου με συνεργάτες γιατί μπορεί να θελήσουν να σε ξεγελάσουν αν αρχίζεις μια νέα συνεργασία. Καλύτερα να εξετάσεις καλά με ποια πρόσωπα θέλεις να συνεργαστείς. Κάτι που σχεδιάζεις θέλει ακόμα πολύ προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βοηθάει. Μην το «ακυρώνεις». Αν είναι αδέσμευτος, ψάχνεις το τέλειο. Ξεκόλλα και προχώρα.

ΖΥΓΟΣ

Θα δυσκολευτείς να βάλεις στο περιθώριο έναν καλό σου συνεργάτη που μαθαίνεις ότι το παίζει σε… διπλό ταμπλό. Είναι καλό που δεν θα βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αλλά πρόσεχε γιατί σε διαβάλλει. Μην εμπιστεύεσαι σε κανέναν τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αποζητάς στοργή από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για να «σπάσεις» τη μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ελέγχεις τα πάντα στη δουλειά σου και κυρίως μην εμπιστεύεσαι το ταμείο σε κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, ειδικά μία για την οποία πρέπει να αποφασίσεις ταχύτατα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις γιατί το ταίρι σου έχει κουραστεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Βγες, φλέρταρε, διασκέδασε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ένας συνεργάτης σού προτείνει μια οικονομική συμφωνία, διάβασε καλά τα ψιλά γράμματα και θέσε τους δικούς σου όρους. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να ζημιωθείς στο μέλλον. Μπορεί να αναβληθεί μια νομική υπόθεση. Είναι για καλό γιατί αργότερα θα δεις μια παράμετρο που δεν την είχες σκεφτεί. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχώρησε ήρεμα και μην μπεις σε καμία εργασιακή φατρία. Άσε τους άλλους να τα βρουν μόνοι τους. Να προσέξεις τα οικονομικά σου, γιατί πας καλά και θα ήταν κρίμα να χαλάσεις τώρα κάτι από αυτά που έχεις φτιάξει. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά. Μην απογοητεύεσαι. Συνέχισε δυναμικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις καλούς συναδέλφους που σε βοηθάνε στα σχέδιά σου. Μην αρχίσεις όμως τώρα κάτι καινούριο πριν κλείσεις παλιά μέτωπα. Σε κυριεύει η υπεραισιοδοξία και πιθανόν θα κάνεις λάθη. Σε σχέση με τα προσωπικά σου ζητήματα, μάλλον δεν ξέρεις πού πατάς και πού βαδίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος λοξοκοιτάς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αριστερά και δεξιά χωρίς ουσία.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μαζέψεις το… χέρι σου γιατί δώσε δώσε σε όποιον σου κλαίγεται, θα έχεις θέμα οικονομικό – και πάσχισες πολύ για να φέρεις μια ισορροπία. Να είσαι ψύχραιμος και ολιγόλογος σε μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς όμορφα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν είσαι σίγουρος πώς να προχωρήσεις με μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου