Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεξε σήμερα με την Πανσέληνο, γιατί κάποιες φιλίες σου θα δοκιμαστούν. Σκέψου όμως ότι ίσως αυτό είναι καλύτερο για να ξεκαθαρίσεις ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι σου. Ευτυχώς, έχεις επαγγελματικές επιτυχίες και αυτό ανεβάζει τη διάθεσή σου. Μην καβγαδίσεις με το ταίρι σου, γιατί έχει έτοιμη τη… βαλίτσα του. Αν φύγει, δεν θα μπορέσεις να το μεταπείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο να σε χτυπάει κατακούτελα, περίμενε αλλαγές, ανατροπές, αλλά και ρήξεις σε επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα. Οπλίσου με πολλή υπομονή και επιμονή για να δεχτείς τις αλλαγές, καθώς για εσένα το να ξεβολεύεσαι είναι το χειρότερό σου. Αν τσακωθείς με το ταίρι σου, ένας χωρισμός θα είναι πιθανότατα οριστικός. Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σου κάποιες γρήγορες ανακατατάξεις θα σε αγχώσουν, αλλά αν δουλέψεις σκληρά, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Αν είσαι δεσμευμένος, ηρέμησε και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Θα υπάρξει ευκαιρία για μια καλή γνωριμία, αρκεί να μην αρχίσεις την ανάκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σε στεναχωρήσουν πρόσωπα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, αλλά εσύ πρέπει να τραβήξεις μπροστά και να μη δώσεις συνέχεια σε ίντριγκες, γιατί η Πανσέληνος διαλύει σχέσεις. Στα συναισθηματικά σου ο έρωτας καλά κρατεί και δυναμώνει μέσα από τις δοκιμασίες. Αν είσαι ελεύθερος, κάτι εμφανίζεται στον ορίζοντα, αλλά κοίταξε μην το «πνίξεις» με τις ανασφάλειές σου.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος θα σε ταρακουνήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν πρέπει να φοβηθείς. Άλλωστε, έχεις τσαγανό και είσαι αποφασιστικός. Μείνε ψύχραιμος και θα βρεις τις λύσεις, αλλά θα κάνεις και μια καλή οικονομική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι» για καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ξανανιώσεις μέσα από τον έρωτα. Μην τον φοβηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις πολύ άγχος, αλλά θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια οικονομική συμφωνία. Να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό και είναι κάτι που το θέλει πολύ. Προτίμησε σήμερα να περάσετε το βράδυ αγκαλιά. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πάρει απόφαση να μη μείνεις πολύ μόνος. Μην κάνεις κινήσεις πανικού.

ΖΥΓΟΣ

Θα… τρώγεσαι με τα ρούχα σου, καθώς τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά δείξε υπομονή στις πιέσεις που θα δεχτείς. Με ηρεμία θα καταφέρεις να βρεις λύσεις. Η Πανσέληνος θα σου δώσει και μια οικονομική ευκαιρία. Στα συναισθηματικά σου θα φταις αν προκληθεί καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκεδάζεις, φλερτάρεις, αλλά… σκορπίζεσαι αριστερά δεξιά χωρίς αντίκρισμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αλλάξουν πολλά πράγματα με αυτή την Πανσέληνο που σε επηρεάζει. Είσαι όμως δυνατός και θα τα καταφέρεις να ανταποκριθείς, αν δεν σε πιάσει η διάθεση να κρυφτείς στο «καβούκι» σου. Θα ρίξεις όλο το βάρος σου στη δουλειά, οπότε περίμενε παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αναζητήσεις ζεστασιά σε μια καινούρια αγκαλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευτυχώς, η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να μη βάλεις μαύρες πλερέζες, αλλά να παλέψεις μια αναποδιά που θα εμφανιστεί στη δουλειά σου. Να παραμείνεις επιφυλακτικός στις οικονομικές σου δοσοληψίες, αλλά μην απορρίψεις και μια καλή πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα ταξίδι θα ανακαλύψεις ξανά τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως κάποια σχέδιά σου «ναυαγήσουν» και απογοητευτείς, αλλά έτσι θα μείνει χώρος για να κάνεις προσπάθειες σε κάτι καινούριο. Οι φίλοι και το ταίρι σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθούν σε κάθε βήμα! Πρόσεξε τη συναισθηματική σου ζωή. Μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι θα υπάρξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Επιστράτευσε» το χιούμορ σου και αποδέξου το… Πανσέληνος είναι, θα περάσει! Οι φίλοι σου θα παίξουν ρόλο στην ψυχολογία σου, γι’ αυτό θα το ρίξεις και λίγο έξω. Θα έχεις μια ανατροπή σε οικονομική συμφωνία, αλλά ένας συνεργάτης θα σου δώσει λύση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι… ονειρικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα γίνεις οξύθυμος, καθώς οι εξελίξεις θα σε εκνευρίσουν. Ηρέμησε και ακολούθησε το… ρεύμα και την τύχη που θα σου χαμογελάει. Θα κάνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, αλλά μην ακούς τρίτα πρόσωπα. Συναισθηματικά, έχεις αρχίσει πάλι να ταράζεις το ταίρι σου με τις ζήλιες σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου