Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Να μη βιαστείς να κρίνεις ένα νέο συνεργάτη γιατί η επικοινωνία σας δεν θα είναι καλή. Αν τσακωθείς, θα χαλάσεις μια συνεργασία που θα σου αποφέρει κέρδη. Τα πας καλά οικονομικά, αλλά πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Μη βιάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφοσιώσου στη δουλειά και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα σχετικά με μια καινούρια πρόταση που σου έχει γίνει για δουλειά. Μην την απορρίψεις, αλλά ούτε να ενθουσιαστείς. Να λειτουργήσεις με τη λογική. Δείξε αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά. Να ανταποκριθείς γιατί έχετε κοινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να παραμείνεις ψύχραιμος και να χειριστείς μόνο τα απαραίτητα μέχρις ότου περάσει η… μπόρα, καθώς ένας συνεργάτης σου θα κάνει κακό στη φήμη σου. Όλα θα διορθωθούν και θα τον απομονώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, τα προβλήματα στη δουλειά τα μεταφέρεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις σε μια επανασύνδεση, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην γκρινιάζεις συνεχώς και προσηλώσου στη δουλειά, γιατί έχεις να τελειώσεις διάφορα πράγματα. Να ακούς τους συνεργάτες σου που τους έχεις πρήξει, ενώ εκείνοι θέλουν να σε βοηθήσουν να τελειώσεις με «πληγές» του παρελθόντος. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις μια ερωτική βραδιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε περιστασιακές ιστορίες λόγω της μοναξιάς σου.

ΛΕΩΝ

Προέχει να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, γιατί οι ανταγωνιστές αλλά και συνεργάτες σού σκάβουν το… λάκκο. Πρόσεξε μην πέσεις μέσα. Η έπαρση δεν βοηθάει. Στηρίξου σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι για να ξεπεράσεις τα δύσκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Κλείσε πρώτα προηγούμενους κύκλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου φροντίζουν να σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση που έχεις με οικονομικά-εργασιακά θέματα. Εμπιστεύσου τους και συνέχισε την καλή δουλειά. Έρχονται απρόσμενα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Δες τις λεπτομέρειες και προχώρα μόνο αν σιγουρευτείς για την ειλικρίνεια του προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία δεν θα είναι σήμερα καλή με τους συνεργάτες σου αλλά και με νέους πελάτες, γι’ αυτό μην πιστέψεις κάποιους που σου μιλάνε για σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα ενδιαφέρον πρόσωπο θα σου κάνει ερωτική εξομολόγηση και θα πετάξεις από τη χαρά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμβουλέψου κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και ξεκίνα δυναμικά την προσπάθεια να αυξήσεις τα κέρδη σου, αλλά απευθύνσου σε συνεργάτες που γνωρίζεις και χειρίσου με προσοχή το ίντερνετ. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει και περνάτε μια νύχτα πάθους που την έχετε ανάγκη για ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σκεφτείς την επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που επιστρέφει. Καλύτερα να προχωρήσεις μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Ηρέμησε και μην κάνεις καβγά. Αν τσακωθείς, θα χάσεις «συμμάχους» και δεν σε συμφέρει. Ειδικά τώρα, που ανοίγεσαι σε κάτι καινούριο στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη», ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δες το όμως σαν παιχνίδι. Αυτό τον καιρό δεν θέλεις δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορείς να χαλαρώσεις, γιατί οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν. Οργανώσου και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γίνεσαι καχύποπτος με ένα πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει γιατί του αρέσεις. Θα το κάνεις να φύγει και είναι κρίμα, γιατί έχετε πολλά κοινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χάσεις μια σημαντική συμφωνία. Δεν σου φταίνε όμως οι συνεργάτες σου, αλλά το κεφάλι σου και η υπεραισιοδοξία σου, που σε κάνουν να νομίζεις ότι όλα μπορείς να τα λύσεις μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα σύντομα στο πρόσωπο που επιθυμείς, για να δεις αν το πεδίο είναι ελεύθερο.

ΙΧΘΥEΣ

Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να δεις μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Μην είσαι στο… ροζ συννεφάκι σου. Να… κατέβεις γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι είναι καλό για σένα επαγγελματικά. Λειτούργησε με το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και θα έχεις επιτυχία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου