Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

KΡΙΟΣ

Μην πτοηθείς από τις αναποδιές γιατί είναι παροδικές. Η καινούρια εβδομάδα σε φέρνει μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, αλλά αφενός έχεις ισχυρούς συμμάχους, αφετέρου θέλεις να κάνεις και κάτι που θα σε… ξεσηκώσει, διότι επιθυμείς μια ανανέωση, έστω στα εργασιακά σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου χωρίς φόβους. Στις συναισθηματικές σου σχέσεις όλα θα πάνε ρολόι, αν καταφέρεις να αποφύγεις τις «εκρήξεις» που εκνευρίζουν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού φέρνει χαρά και πολύ έρωτα. Είναι κάτι που το χρειάζεσαι για να σε ανανεώσει, οπότε προχώρα δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις… τρέχουν και η εβδομάδα που μπαίνει θα σε βρει γεμάτο άγχος, αλλά ικανοποιημένο από την αποδοχή των άλλων λόγω της καλής δουλειάς σου. Οι συνάδελφοί σου «τρίβουν τα μάτια τους» με την αποτελεσματικότητά σου, ενώ την προαγωγή την έχεις στο τσεπάκι σου. Μην πτοηθείς από αλλαγές, ενώ την Παρασκευή, η Πανσέληνος του Λουλουδιού που γίνεται στον άξονά σου με τον Σκορπιό σε… ταρακουνάει αλλά για καλό. Ετοιμάσου να πάρεις αποφάσεις ή επαγγελματικές ή συναισθηματικές. Στα αισθηματικά σου θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου και θα το πετύχεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, θα βρεις την ευτυχία εκεί που δεν το περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην πετάς τη σκούφια σου για αλλαγές αν δεν γνωρίζεις τα άτομα ή το επαγγελματικό τους προφίλ, ειδικά αν μια νέα συνεργασία είναι διαφορετική απ’ ό,τι έχεις συνηθίσει. Η εβδομάδα που έρχεται έχει… σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις να παραμείνεις σταθερός στο στόχο σου. Στα αισθηματικά σου μη… ρίχνεις παραγάδια κι αλλού. Αν το μάθει το ταίρι σου, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις σε επαγγελματικό ραντεβού. Κινήσου με διακριτικότητα. Έλεγξε αν είναι ελεύθερο το πεδίο. Εμπιστεύσου ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον και μάθε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επενδύσεις σε ένα νέο σχέδιο αν δεν τα βάλεις κάτω καλά και αν δεν υπολογίσεις τις πιθανότητες αποτυχίας, που είναι αρκετές. Προτίμησε να βαδίσεις σε σίγουρα μονοπάτια γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις τα… σπασμένα προηγούμενων μηνών. Τα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, θα κυλήσουν σχετικά καλά. Προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι μέσα στη μουρμούρα. Χαλάς ό,τι όμορφο πάει να γίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν φαίνεσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις. Έτσι αφήνεις τον καιρό να περνάει και μια γνωριμία θα βαρεθεί να την έχεις στο περίμενε. Πρόλαβε πριν… πετάξει το πουλάκι.

ΛΕΩΝ

Χαλάρωσε και μοίρασε αρμοδιότητες, αν θες να προλάβεις προθεσμίες. Στη δουλειά είσαι πολύ συγκεντρωτικός και αυτό δεν βοηθάει πάντα. Η εβδομάδα που μπαίνει κρύβει καλές ευκαιρίες, αλλά μην υπογράψεις τώρα συμβόλαια, γιατί η Πανσέληνος του Λουλουδιού την Παρασκευή φέρνει και ανακατωσούρα. Περίμενε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανούν οι προθέσεις των άλλων. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα. Το ταίρι σου θα σε ακολουθήσει με χαρά και ανακούφιση. Αν είσαι ελεύθερος, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες και μην πείθεσαι με τα πρώτα γλυκόλογα, ειδικά αν είναι μέσω διαδικτύου. Προτίμησε γνωριμίες από το κοντινό σου περιβάλλον, που είναι πιο σίγουρες. Προχώρα με αποφασιστικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη φοβάσαι να ρισκάρεις, γιατί αυτή η εβδομάδα σού φέρνει ευκαιρίες. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και κάνε διορθωτικές κινήσεις στη δουλειά. Ξέρεις να δουλεύεις πολύ και να οργανώνεις πράγματα, οπότε κι αν χάσεις, δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείς να το καλύψεις. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και σου δίνουν μια χείρα βοηθείας, οπότε προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, με το να «κουκουλώνεις» τα προβλήματα δεν θα δεις προκοπή. Προχώρα σε συζήτηση χωρίς εντάσεις γιατί το ταίρι σου είναι από καιρό δυσαρεστημένο και σ’ τη φυλάει… Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό. Το φλερτ θα είναι έντονο, αλλά πρόσεξε γιατί έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

ΖΥΓΟΣ

Ένας συνεργάτης σου θα αποκαλύψει κάτι για μια συμφωνία που ετοιμάζεσαι να κάνεις και θα σε προλάβει από τον… κατήφορο. Θα καταφέρεις να ισοφαρίσεις μια ζημιά στα επαγγελματικά σου, οπότε μην αγχώνεσαι. Εξάλλου, έχεις δουλέψει πολύ και τώρα έχει αρχίσει να φαίνεται. Αν είσαι δεσμευμένος, να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου για να ανανεωθείς με το ταίρι σου. Στα αισθηματικά ήρθε καιρός να βρεις σύντροφο, κάτι που τόσο επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χτυπάς σε δύο στόχους. Θα αποκαλυφθείς και θα μείνεις ξανά μόνος. Δεν αντέχεις τη μοναξιά, αλλά πρέπει να κάνεις και υπομονή για να βρεις το σωστό άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην ακούς τις γνώμες τρίτων, άσχετων με τη δουλειά, γιατί αν κάνεις λάθος, μετά θα είναι δύσκολο να το διορθώσεις. Μην ενθουσιαστείς με κάτι καινούριο και αφήσεις πίσω παλιές επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο ζώδιό σου μπορεί να είναι του Λουλουδιού, αλλά πρέπει να προσέξεις ποια… λουλούδια συναναστρέφεσαι στη δουλειά. Απομόνωσε τους «εχθρούς» με συνοπτικές διαδικασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι πάλι φωτιά και λάβρα για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στη… γύρα γιατί έχεις αποφασίσει να μη μείνεις άλλο μόνος. Φλέρταρε και διάλεξε το πρόσωπο που σου ανεβάζει τη διάθεση, όχι μόνο για σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το να μη θέλεις να κακοκαρδίσεις κάποιους, θα μείνεις εσύ να φυλάς τα νώτα σου, γιατί ο εχθρός είναι επικίνδυνος. Τουλάχιστον, δείξε με τη συμπεριφορά σου ποιος έχει το πάνω χέρι στις αποφάσεις και ποιοι είναι οι πραγματικοί σύμμαχοί σου στη δουλειά. Μόνο έτσι θα ξεφύγεις από μια δύσκολη κατάσταση που υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά πρέπει να την επιλύσεις. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες σου, που έχουν δείξει την ακεραιότητά τους. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου και τρυφερότητα, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επιδοθείς σε αυτό που σου αρέσει, το φλερτ, και θα έχεις επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα που μπαίνει θέλει προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις σε οικονομικές συνεργασίες, αλλά φέρνει πολλές ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις και ένα δεύτερο σχέδιο που θέλεις να το βάλεις σε εφαρμογή. Μην κάνεις κάτι την Παρασκευή, ημέρα της Πανσελήνου του Λουλουδιού, γιατί μπορεί να μη δεις κάτι που αργότερα θα σε περιορίσει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μιλήσεις με το ταίρι σου και θα βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις διακριτικά στη δουλειά ένα πρόσωπο και θα εκπλαγείς ευχάριστα. Προχώρα αργά και θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ ό,τι νομίζεις, ενώ ταυτόχρονα θα δεις ότι έχετε και πολλά κοινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας συνεργάτης σου θα σου φέρει μια καλή είδηση για μια επαγγελματική συνεργασία την οποία κυνηγούσες εδώ και καιρό. Θα ενθουσιαστείς, αλλά πρέπει και να προσέξεις, γιατί η Πανσέληνος του Λουλουδιού την Παρασκευή… θολώνει κάπως την κρίση σου. Έχε το νου σου, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι καθοριστικές για τη δουλειά σου και μη αναστρέψιμες. Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις τη ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αποφασίσει να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκια και ψάχνεις λιμανάκι. Μην αρχίσεις όμως να μιλάς πάλι για «ελευθερίες», γιατί θα… πετάξει το πουλάκι.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες αναποδιές που θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο χάρη στη διάθεσή σου, αλλά και στη συνδρομή καλών συνεργατών. Μην είσαι στο… συννεφάκι σου και βάλε πλάτη, γιατί θα έχεις αρκετή δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, όμως κι εσύ φρόντισε να μην τους απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι πολύ γλυκός με το ταίρι σου Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εξέτασέ το καλά πριν κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται. Αν σιγουρευτείς, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός. Προχώρα και ζήσε το.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου