Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Είσαι δυνατός χαρακτήρας και το αποδεικνύεις, καθώς οι κινήσεις σου θα είναι καλυτέρα οργανωμένες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά θέματα. Θα καταφέρεις να επιβιώσεις μέσα από μια κρίση που θα υπάρξει στη δουλειά, καθώς λόγω του μαχητικού χαρακτήρα σου θα περάσεις στην αντεπίθεση, αφήνοντας πίσω εχθρούς και ενισχύοντας τους συμμάχους σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζήτησε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν είσαι ερωτευμένος τόλμησε μια οργανωμένη φυγή με το ταίρι σου, αποφεύγοντας να το κοινοποιήσεις σε τρίτους. Οι φιλοδοξίες σου είναι ενισχυμένες και θα δεις σύντομα εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται στη δουλειά, οπότε μη βιάζεσαι και θα ανταμειφθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σου δεν σε απασχολούν τόσο, αν και θα υπάρξει μια καθυστέρηση στην είσπραξη χρημάτων που περίμενες. Αυτό που σε απασχολεί είναι το στενό σου περιβάλλον, αλλά οι δυσκολίες υποχωρούν αισθητά. Είναι η ώρα να κάνεις ανακωχή και στα αισθηματικά σου και να καταλάβεις καλύτερα το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, να αναζητήσεις σταθερό λιμάνι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με εσένα και τις σχέσεις σου σήμερα, οπότε σταματάς τη μουρμούρα και επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου ή σε φίλους. Όσο για τη δουλειά μπορεί να περιμένει, καθώς έχεις δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες. Και αν είσαι μόνος, «χτύπα στο ψητό» αλλά χωρίς μοιρολατρίες.

 

ΛΕΩΝ

Η δουλειά σου πάει καλά, έχεις κάθε λόγο να είσαι ενθουσιασμένος. Δεν το συμμερίζονται αυτό και οι συνεργάτες σου που σε φορτώνουν με ευθύνες και ενοχές. Κάνε στην άκρη αυτούς που σε πιέζουν χωρίς να φανείς αλαζονικός. Ήρεμα και απλά. Σήμερα αφήνεις στην άκρη πικρίες του παρελθόντος και περνάς ονειρεμένα, ενώ αν είσαι ελεύθερος τα φλερτ θα είναι πολλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε τις σχέσεις με τους γύρω σου, είτε στο φιλικό είτε στο επαγγελματικό περιβάλλον ή και με το ταίρι σου. Αν συμβούν σήμερα παρεξηγήσεις, δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν. Στα επαγγελματικά σου ίσως χρειαστεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και αυτό θα σε αγχώσει. Στα αισθηματικά έχεις εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο. Ηρέμησε και απόλαυσε τις στιγμές.

 

ΖΥΓΟΣ

Κατάφερες να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες, διότι δούλεψες αρκετά το περασμένο διάστημα, οπότε μη χάσεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι, είτε μόνος είτε με το ταίρι σου. Εξέτασε καλά μια επαγγελματική πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι και αν σε συμφέρει προχώρα. Έχεις συμμάχους και το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα είναι για πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να αναλογιστείς πόσα δύσκολα πράγματα κατάφερες να κάνεις και να οργανωθείς για τα καινούργια που έρχονται. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κρατάς κακίες που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή. Θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια επανασύνδεση που θέλεις είναι πολύ πιθανή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αναλογιστείς πόσα δύσκολα πράγματα κατάφερες να κάνεις και να οργανωθείς για τα καινούργια που έρχονται. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κρατάς κακίες που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή. Θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια επανασύνδεση που θέλεις είναι πολύ πιθανή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνε ψύχραιμος και τακτοποίησε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Εξάλλου είσαι οργανωμένος οπότε ό,τι και να συμβεί θα μπορέσεις να το καλύψεις. Οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομά σου. Στα συναισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη μένεις στην αναπόληση, τη νοσταλγία και την επανασύνδεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι πάντα αισιόδοξος, για αυτό και προκαλείς την καλή σου τύχη. Νιώθεις κουρασμένος, αλλά έχεις καταφέρει να πετύχεις κάποιους από τους στόχους σου, οπότε βάζεις και άλλους. Αυτό θα το αναγνωρίσει το ταίρι σου και σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος παύεις να «χτυπάς» άτσαλα εδώ κι εκεί. Βρίσκεις τον στόχο. Μόνο μην αρχίσεις τις αποδράσεις, γιατί θα το βάλει στα πόδια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρχεται κάτι καλό με μια συνεργασία που δεν την περιμένεις. Πρέπει να σταματήσεις να μεμψιμοιρείς και να κοιτάξεις μπροστά, διότι οι ευκαιρίες δεν περιμένουν και μία την έχεις εδώ και καιρό στο… συρτάρι σου, οπότε δραστηριοποιήσου. Θα βελτιώσεις μια βαλτωμένη ερωτική σχέση αν είσαι δεσμευμένος. Αν ψάχνεις ταίρι, μην κλαίγεσαι, αλλά γίνε ευχάριστος και τρυφερός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου