Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Βάζεις ένα σχέδιό σου σε εφαρμογή, καθώς κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Έχεις έναν… αέρα ανανέωσης και αυτό φαίνεται στη δουλειά αλλά και στα αισθηματικά σου. Μη δίνεις σημασία σε κακοθελητές. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανατρέψεις την καθημερινή ρουτίνα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική γνωριμία σε αναστατώνει. Μη διστάσεις να… βουτήξεις στα βαθιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύβος ερρίφθη και οι συνεργάτες σου θα εκτιμήσουν μια ιδέα σου ώστε να κάνουν καθετί για να την υλοποιήσετε μαζί. Να τους έχεις εμπιστοσύνη – ειδικά σε ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου χρόνια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέες γνωριμίες θα αλλάξουν ξαφνικά ευχάριστα τα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερα να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες τώρα. Προσπάθησε να… μπαλώσεις διάφορες «τρύπες» που δεν σε αφήνουν να πας παρακάτω. Μην αμελήσεις όμως οικονομικές υποχρεώσεις προς τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι στα high σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πειστείς αμέσως από μια νέα γνωριμία. Προχώρησε αργά και σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κράτησε μικρό καλάθι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, αλλά δεν είναι ειλικρινή μαζί σου. Εσύ ξέρεις πώς θα κινηθείς στη δουλειά σου, οπότε προσηλώσου στον επόμενο στόχο σου και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια γνωριμία. Θα πληγωθείς.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με την αποφασιστικότητά σου, ενώ ένας συνεργάτης σου θα μπει στη… γωνία ανίσχυρος. Μην έχεις έπαρση και συνεργάσου με πρόσωπα που γνωρίζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια γνωριμία που σου παρέχει ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Τα έχεις πάει πολύ καλά, αλλά έχεις άγχος. Μη στεναχωριέσαι γιατί όλα θα πάνε περίφημα, καθώς ξέρεις να οργανώνεις πολύ καλά τα πράγματα που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας επιστρέφει και σε αναστατώνει.

ΖΥΓΟΣ

Μην προκαλέσεις εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Φέρσου ήρεμα χωρίς να προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου. Οι συνεργάτες σου ξέρουν την αξία σου και δεν χρειάζεται να τους πείσεις. Ο «εχθρός» θα μπει στην άκρη μόνος του. Αν είσαι δεσμευμένος, οι ανησυχίες σου θα σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ζήλιας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ψάχνεσαι αριστερά δεξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθει μια καλή επαγγελματική πρόταση, οπότε κοίταξε να έχεις το μάτια σου δεκατέσσερα. Να εμπιστευτείς έναν παλιό, καλό σου συνεργάτη, και μάλιστα αν σου προτείνει κάτι, μην κλειστείς στο καβούκι σου. Προχώρησε δυναμικά στην υλοποίηση του στόχου σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα βαίνουν καλώς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο. Μη βιαστείς να «χτυπήσεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αφήσεις τις οικονομικές υπογραφές για νέα σχέδια αργότερα και να τακτοποιήσεις τρέχουσες υποχρεώσεις. Η υπεραισιοδοξία σου δεν κάνει πάντα καλό. Οργάνωσε πρώτα σωστά τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μια παρεξήγηση θα απειλήσει τη σχέση σου, αλλά θα τη σώσεις κατευνάζοντας τα πνεύματα. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται ένας νέος έρωτας. Δεν είσαι από εκείνους που θα τον αφήσουν να περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόφυγε να βάλεις υπογραφές σε νέες οικονομικές προσφορές, γιατί ίσως δεν δεις μια λεπτομέρεια που θα στοιχίσει αργότερα στο πορτοφόλι σου. Ασχολήσου με το δικό σου σχέδιο που έχει ακόμα κενά. Άκουσε έναν καλό συνεργάτη σου. Αν και είσαι πρακτικός, στη σχέση σου θα βάλεις πολύ πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, σε μια έξοδο ρουτίνας βρίσκεις τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην μπλέκεις σε τσακωμούς και απομακρύνσου διακριτικά. Έχεις βάλει σε καλό δρόμο τα επαγγελματικά σου και σήμερα έχεις άλλη μια έξυπνη ιδέα για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Οργάνωσέ την καλά και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, αξιοποίησε τη μέρα -και τη νύχτα- για να περάσεις «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο νέο πρόσωπο σου προκαλεί καρδιοχτύπι. Μην πέσεις με τα μούτρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε να μη σε πιάσουν τα νεύρα σου, αλλά να ρυθμίσεις τρέχουσες υποχρεώσεις πριν μαζευτούν βουνό. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχεις να κάνεις και άφησε τον έρωτα για αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανότατα κάτι που θέλεις δεν θα αρέσει στο ταίρι σου. Συζήτησέ το με ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος, θα νιώσεις ερωτική έλξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου