Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και καταφέρνεις να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, πιθανότατα και με μια πρόταση που σου έρχεται από το εξωτερικό. Θέλεις να απελευθερωθείς από τα «βαρίδια» στη ζωή σου και θα το καταφέρεις. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, κι αν είσαι ελεύθερος, μην αφήνεσαι στην κάθε τυχαία γνωριμία γιατί θα απογοητευτείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπεις πως όλα αυτά για τα οποία κόπιαζες καιρό αρχίζουν σιγά σιγά και υλοποιούνται από πλευράς κοινωνικής εικόνας, ενώ θα έρθουν και τα λεφτά. Μην αποθαρρύνεσαι από ξαφνικές αναποδιές και αλλαγές στη δουλειά, γιατί όλοι γνωρίζουν την αξία σου. Μην αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας έρχεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα καριέρας έχουν την τιμητική τους, καθώς νέες συνεργασίες πέφτουν στο τραπέζι. Ίσως πάρεις μια προαγωγή ή αλλάξεις πόστο εργασίας. Ό,τι κι αν είναι μην το φοβηθείς, αλλά μην το δεις και επιπόλαια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, οπότε μείνε προσηλωμένος σε αυτό, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία εξελίσσεται πολύ καλά. Προχώρα σταθερά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αποφασίσεις να ξεφύγεις από την… πεπατημένη και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και χωρίς μουρμούρα. Οι συνεργάτες σου θα ικανοποιηθούν με αυτό και, αν συνεργαστείς μαζί τους, θα κάνετε θαύματα. Η μέρα προσφέρεται για καλές επενδύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένα φλερτ σε απογειώνει.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις κάνει καλή δουλειά με τα οικονομικά σου, ενώ μια κληρονομιά ή και η εύνοια των συγγενών σου σου αποφέρει έξτρα έσοδα. Μην αφήσεις σήμερα μια ευκαιρία τέτοιου είδους να χαθεί γιατί νιώθεις κουρασμένος με τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού κλείνει το μάτι. Ακολούθησέ την, αλλά χωρίς έπαρση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνε πιο κοινωνικός και δώσε χώρο στους συνεργάτες σου να πουν τις ιδέες τους. Μία από αυτές θα αποδειχτεί σωτήρια για σένα και σήμερα είναι η ευκαιρία να προχωρήσεις στην υλοποίησή της. Μη σε φοβίσει το ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία μετατρέπεται σε ερωτική έλξη.

 

ΖΥΓΟΣ

Βλέπεις φως στην… άκρη του τούνελ και σου φεύγει κάπως το άγχος γιατί πέρασες δύσκολα οικονομικά. Μην αρχίσεις τα έξοδα για να κάνεις πιο λαμπερή την κοινωνική σου εικόνα. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις ότι το ταίρι σου σε ακολουθεί τυφλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις γιατί θέλεις κάτι ωραίο. Μην πιέζεις καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αλλά το κάνεις γιατί έχεις αρχίσει να υλοποιείς ένα επαγγελματικό σου σχέδιο. Θα τα καταφέρεις αρκετά εύκολα, γιατί θα τους πείσεις για την ιδέα σου, η οποία θα φέρει και σύντομα κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, τα περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ένα σφοδρό ειδύλλιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας συνάδελφος ή συνεργάτης θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό σχέδιό σου. Αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο έτοιμο να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Μην ανοίξεις πολλά μέτωπα, αν δεν κλείσεις τα υπάρχοντα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έχεις επιτυχία. Μόνο μην αρχίσεις να εστιάζεις σε… παράπλευρους στόχους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε νέο προγραμματισμό. Μην ξεκινήσεις πολλά μαζί γιατί η υπερκόπωση «παραμονεύει». Τα πας καλά στα οικονομικά σου γιατί πάντα έχεις εναλλακτικό σχέδιο δράσης. Το ταίρι σου θέλει προσοχή γιατί έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι «κουμπωμένος», αλλά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Μην του… κλείσεις την πόρτα γιατί θα το μετανιώσεις. Προχώρα αργά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά να προσέξεις την υπεραισιοδοξία σου και το ότι ξοδεύεις πολλά για την κοινωνική σου εικόνα. Μια πρόταση που θα σου γίνει για επαγγελματική συνεργασία φαίνεται να έχει καλή προοπτική. Καλά θα κάνεις να πάρεις το ρίσκο. Το ταίρι σου σε προσέχει και περνάτε μια νύχτα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στη δουλειά όλα σου έρχονται πιο εύκολα. Κοίταξε να το εκμεταλλευτείς, άσε όποιον θέλει να φύγει και προχώρα. Θα τα καταφέρεις αν βασιστείς στο ένστικτό σου, τόσο για επαγγελματικές προτάσεις όσο και για συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου χαρίσει τρυφερότητα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου