Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Έχεις καλή διάθεση σήμερα και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Kαι αν όχι τα πάντα, είναι σίγουρο ότι μπορείς πολλά! Μια οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από ένα χρόνιο άγχος! Προχώρα δυναμικά μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κολλάς σε πρακτικά πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις κουραστεί να χτυπάς σε πολλούς στόχους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά σου θα έχεις επιτυχία λόγω της εργατικότητάς σου και της δημοφιλίας σου. Ο περίγυρός σου σε θαυμάζει. Μη μένεις σε φανταστικούς «εχθρούς». Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και άσε κάποιους να βράζουν στο ζουμί τους! Ο σύντροφός σου σε έχει «κορόνα στο κεφάλι του». Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είσαι προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα και μην αρχίσεις τα παράπονα, διότι αυτό δεν θα σου βγει σε καλό! Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην καταπιέζεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για μια επανασύνδεση που τη θέλεις πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προσέξεις σήμερα τυχόν λάθη, διότι θα έχεις μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης. Θα βελτιωθεί αρκετά η κοινωνική σου ζωή και θα γίνεις πιο εξωστρεφής. Έρχονται ξαφνικά κέρδη από μια παλιά επένδυση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ψυχρός στο ταίρι σου, δείξε του στοργή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, χορταίνεις φλερτ και θα κάνεις νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε να μην επιβάλεις στους συνεργάτες σου τη δική σου γνώμη και αρχίσεις πάλι τους καβγάδες. Συνεργάσου και θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα στη δουλειά. Δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια αισθησιακή νύχτα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα ψάξεις για μια σταθερή σχέση, καθώς κουράστηκες με τα ανούσια φλερτ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κόπιασες πολύ για να καταφέρεις να έχεις κάποια οικονομική άνεση, αλλά κάποιοι θέλουν να σε κάνουν σκορποχέρη τάζοντάς σου κέρδη από επιχειρήσεις που δεν γνωρίζεις. Συνέχισε την καλή δουλειά όπως την ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεωθείς ερωτικά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία. Δες το σαν… παιχνίδι.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις έλλειψη συγκέντρωσης και θα κάνεις κάποια λάθη στη δουλειά που ευτυχώς διορθώνονται. Όσο και αν δεν το πιστεύεις, η τύχη είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες. Μη γυρνάς την πλάτη σε φίλους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι απόμακρο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να έχεις επιτυχία. Αν και είσαι καχύποπτος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σου σου δείχνουν ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να φέρεσαι ψυχρά στο ταίρι σου, διότι θα επέλθει ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας. Προχώρα μόνο αν νιώσεις κάτι δυνατό, αλλιώς θα χάσεις και τους φίλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ότι πετυχαίνεις δύσκολους επαγγελματικούς στόχους δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πολυέξοδος. Χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό και να ακούς τις γνώμες και των συνεργατών σου. Θέλεις να πας ταξιδάκι, αλλά πρόσεξε, καθώς οι ανταγωνιστές σου καιροφυλακτούν. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας μια χαρά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έχουν «πλευρίσει» επιτήδειοι, οπότε πρόσεξε να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα από υποσχέσεις. Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις σωστά, αλλιώς θα χτυπάς το κεφάλι σου. Η γνώμη ενός καλού φίλου είναι απαραίτητη. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει. Να κρατάς «μικρό καλάθι».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για να φέρεις κοντά σου και άλλους «συμμάχους», καθώς ετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα και χρειάζεσαι βοήθεια. Άφησε κάποιες μέρες να περάσουν και το ξεκινάς αργότερα, πιο οργανωμένα. Αν είσαι δεσμευμένος πετυχαίνεις, ενδυνάμωση της σεξουαλικής ζωής, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα πετύχεις στο φλερτ με μια κατάκτηση-φωτιά. Ακολούθησε μόνο την καρδιά σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά, καθώς σε έχει κουράσει η δουλειά. Ετοιμάζεις ταξιδάκι με φίλους ή τη σχέση σου. Θέλεις να… αδειάσει το μυαλό σου προκειμένου να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Θα βρεις τις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ αναζωπυρώνοντας τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια νέα σχέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου