Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

KΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ηρεμείς γιατί το χρειάζεσαι. Η εβδομάδα που έρχεται υπόσχεται καθετί καλό. Σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές που έχουν γερά θεμέλια όχι μόνο θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά θα αποφέρουν και πολλά οφέλη, ενώ αυτές που έχουν σαθρές βάσεις θα διαλυθούν σαν χάρτινος πύργος. Να περιμένεις καλές και προσοδοφόρες συζητήσεις στα οικονομικά σου και προώθηση νέων σχεδίων, καθώς έχεις κάνει εξαιρετική προετοιμασία και οι ιδέες σου αρέσουν πολύ. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, οπότε είναι καιρός να αναλύσεις τις σκέψεις σου. Στις συναισθηματικά σου το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σού φέρνει χαρά και πολύ έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θέλεις να ξεκουραστείς, αλλά δεν θα τα καταφέρεις, καθώς θα πάρεις δουλειά και στο σπίτι. Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία σε κάτι που το κυνηγούσες εδώ και καιρό. Πάντως, επειδή οι μέρες είναι καλές αστρολογικά, μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, ειδικά σε ό,τι αφορά κληρονομικά ζητήματα ή επαγγελματικές προτάσεις από παλιούς σου συνεργάτες. Στα αισθηματικά σου θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω για το ταίρι σου, καθώς νιώθεις ότι σε στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα, για να του αποδείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις την ευτυχία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από εσένα. Μη διστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κλείσεις, ευτυχώς, κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό, καθώς η επικοινωνία μέσα στη νέα εβδομάδα θα είναι καλύτερη. Να αναζητήσεις έμπιστα, έμπειρα άτομα που θα σε βοηθήσουν σε ένα νέο σχέδιό σου, το οποίο θα σε βγάλει από την οικονομική ένδεια. Μην καθυστερήσεις να το βάλεις σε εφαρμογή γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές. Επίσης, πρόσεξε πού ανοίγεσαι γιατί ένας συνεργάτης σου… μιλάει πολύ δεξιά κι αριστερά. Μην ανακοινώνεις τίποτα αν δεν υπογράψεις την τελική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις τη σχέση σου με ένα ταξιδάκι. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιο άτομο στο φιλικό σου περίγυρο. Προχώρα το. Θα δεις ότι τελικά ήταν κρυφός έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να ανασκουμπωθείς και να τα βάλεις όλα κάτω μέσα στο Σαββατοκύριακο γιατί, με το που θα μπει η νέα εβδομάδα, θα σου ανοίξει ένας νέος επαγγελματικός δρόμος και ένα σχέδιό σου θα αρχίσει να υλοποιείται εκεί που δεν το περιμένεις. Έχεις κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία για να πάει καλά. Μόνο μην αρχίσεις την γκρίνια, γιατί θα γρουσουζέψεις μόνος σου όλο αυτό που πας να στήσεις. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, αρκεί να μη μουρμουράς γιατί τους εκνευρίζεις. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι καχύποπτος συνεχώς. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έχεις ευκαιρίες να βρεις κάτι καλό.

ΛΕΩΝ

Με το που θα… σκάσει η νέα εβδομάδα, θα έχεις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αρκεί να τις δεις εγκαίρως και να μη σε προλάβουν στη… στροφή οι ανταγωνιστές. Μιλάς πολύ αριστερά-δεξιά και κομπάζεις, κάτι που δεν θα σου βγει σε καλό. Μαζέψου! Μια οικονομική συμφωνία θα υπογραφεί με τους καλύτερους όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις τι είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Με το να δημιουργείς «αυλή» από θαυμαστές/θαυμάστριες, δεν κερδίζεις κάτι. Θέλεις κάτι σταθερό που να σε ανανεώσει, οπότε κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάρεις ένα μήνυμα που θα σε θορυβήσει, αλλά αν είσαι ψύχραιμος, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις μια αναποδιά που απειλεί να διαλύσει την καλή σου σχέση με ένα συνεργάτη ή συνάδελφό σου. Με καλόπιστο διάλογο θα καταφέρεις να βγεις από τη δύσκολη θέση, καθώς ακολουθεί μια ευεργετική εβδομάδα. Να προσέξεις όμως με ποιον θα συνεργαστείς σε κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, προχώρα σε συζήτηση χωρίς εντάσεις και δείξε τρυφερότητα και κατανόηση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό. Το φλερτ θα γίνει σχέση, αλλά πρόσεξε να μην είσαι επικριτικός γιατί θα … πετάξει το πουλάκι.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις κουρασμένος, γι’ αυτό φρόντισε να ξεκουραστείς το Σαββατοκύριακο. Μέσα στην εβδομάδα κυνήγησε ένα όνειρό σου και θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις. Ένας φίλος ή συνεργάτης θα σε βοηθήσει να το υλοποιήσεις. Μην θέλεις να είναι όλοι ικανοποιημένοι, διότι αυτό δεν γίνεται, και μη ζυγίζεις συνεχώς τα πράγματα, γιατί έτσι αργείς να πάρεις αποφάσεις. Στα αισθηματικά, αν είσαι δεσμευμένος, να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου – γιατί όχι, να σκεφτείς ακόμα και το ενδεχόμενο της απόκτησης παιδιού. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις καλά με ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει, αν δεν αρχίσεις τα… τσιλημπουρδίσματά σου. Αν το κάνεις, θα αποκαλυφθείς και θα τα χάσεις όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σταδιακά γιατί πρόσεξες όλο το προηγούμενο διάστημα, οπότε συνέχισε την ίδια πορεία. Η εβδομάδα σε φέρνει μπροστά σε πολύ καλές επαγγελματικές προκλήσεις και προσκλήσεις. Να αρπάξεις την καλύτερη ευκαιρία χωρίς πολύ σκεπτικισμό. Καλά σ’ τα λέει ένας συνεργάτης σου. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λάβρα για το ταίρι σου, το οποίο σε ακολουθεί με ενθουσιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στη… γύρα γιατί έχεις αποφασίσει να μη μείνεις άλλο μόνος. Θα φλερτάρεις πολύ και ένας νέος έρωτας είναι μέσα στα προβλεπόμενα, αρκεί να μην αρχίσεις την… ανάκριση. Πέρνα όμορφα, ζήσε τις στιγμές και όπου σε βγάλει. Δεν υπογράφουμε «σύμφωνα αγάπης».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για μια μικρή απόδραση που θα σε ανανεώσει. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να δεις ποιους πραγματικά έχεις ανάγκη δίπλα σου. Προχώρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις γενναίες εκκαθαρίσεις. Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην οικογένειά σου, καθώς νιώθεις ότι λόγω πολλής δουλειάς την έχεις παραμελήσει. Η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα προβλήματα που σου δημιουργούν κάποια μικροέξοδα μέσα στην εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επιδοθείς σε αυτό που σου αρέσει: το φλερτ. Θα έχεις επιτυχία σε κάτι που θα σου εξάψει τη φαντασία και θα σε ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε θα προχωρήσεις ακάθεκτος στην επιτυχία. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην εβδομάδα για να ξεπεράσεις μια πρόσφατη οικονομική «αιμορραγία». Προσηλώσου στον επαγγελματικό σου στόχο και κάνε γρήγορα νέο προγραμματισμό. Μην ακούς μεγάλα λόγια, ούτε να τρέφεις μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά προχώρα βήμα βήμα στην υλοποίηση μιας νέας ιδέας, όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις. Θα έχεις γρήγορα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, να μιλήσεις με το ταίρι σου. Θα σε ακούσει μόνο αν το κάνεις με ηρεμία και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις διακριτικά ένα πρόσωπο στη δουλειά και θα εκπλαγείς ευχάριστα ανακαλύπτοντας ότι ταιριάζετε σε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να αναζωογονηθείς και το κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις τη ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις αποφασίσει να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκια και ψάχνεις λιμανάκι. Τα επαγγελματικά σου δεν σε πολυαπασχολούν και τα έχεις βάλει στον… αυτόματο πιλότο. Έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις κάπως τα οικονομικά σου, αλλά ακόμα χρειάζεται προσοχή. Επιπλέον, οι συνεργάτες σου δεν είναι όλοι τόσο έμπιστοι όσο δείχνουν. Κάποιος ήδη… κάνει νερά και το υποψιάζεσαι, οπότε λάβε τα μέτρα σου. Πάψε να τραγουδάς «είμαι καλά, βρε ζωή» και έχε το νου σου γιατί, αν συνεχίσεις έτσι, θα αλλάξεις το σκοπό σε «πετραδάκι, πετραδάκι».

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σαββατοκύριακο ηρεμείς γιατί το έχεις ανάγκη. Μην αφήσεις πρόσωπα εκτός δουλειάς να σε επηρεάσουν και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς την εβδομάδα που έρχεται αυτό θα μπορεί να γίνει πιο εύκολα. Έτσι θα βάλεις τις βάσεις για κάτι νέο που οραματίζεσαι. Μην κάνεις όμως δύο πράγματα ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή, δηλαδή και συμμάζεμα και άνοιγμα. Πρωτίστως φρόντισε να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι πολύ γλυκός με το ταίρι σου, ενώ ένα ταξιδάκι θα απογειώσει την ερωτική σας διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση. Μην αρχίσεις να… βομβαρδίζεις το ταίρι σου με απαιτήσεις. Ξεκίνα το χαλαρά και βλέπεις.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου