Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα κουραστείς αρκετά για να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου έπειτα από μια επαγγελματική αναποδιά. Μην απογοητεύεσαι γιατί μπροστά σου είναι τα καλύτερα. Εμπιστεύσου μια ιδέα σου σε κάποιο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να την πραγματοποιήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη στήσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, να είσαι επιφυλακτικός με μια νέα γνωριμία.

TAΥΡΟΣ

Θα νιώσεις μετέωρος στη δουλειά σου, αλλά να ξέρεις ότι έχεις σημαντικούς συμμάχους. Οι αναποδιές δεν λείπουν σήμερα, αλλά σου βγαίνουν σε καλό γιατί, όταν βάζεις κάτι στο κεφάλι σου, το πετυχαίνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, τελευταία έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου και πρέπει να… επιστρέψεις γρήγορα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε θλίβει η μοναξιά. Δραστηριοποιήσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι από τη φύση σου πολύ ανεξάρτητος και ο «ρετρό» τρόπος ζωής δεν σου πάει, αλλά νιώθεις πως πρέπει να πλησιάσεις πιο ζεστά την οικογένειά σου κι αυτό θα κάνεις. Υπάρχουν δυσκολίες, όμως με το επικοινωνιακό χάρισμά σου τις επιλύεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου γιατί γκρινιάζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε ενθουσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παρασκήνιο οργιάζει, αλλά καλύτερα να μείνεις μακριά και να μην μπλεχτείς σε διαμάχη. Άλλωστε, έχεις αρκετή δουλειά και δικά σου θέματα να λύσεις, οπότε ασχολήσου με αυτά. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις «σκαμπανεβάσματα» στη διάθεσή σου και δεν βοηθάς τη σχέση σου, που κινδυνεύει. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν είσαι αδέσμευτος, κουράζεις με ιστορίες από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Το να ξεσπάς στους συνεργάτες σου ή στα πρόσωπα που αγαπάς δεν είναι διέξοδος. Εξάλλου, πας καλά οικονομικά, οπότε θα βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μην αρχίσεις σήμερα κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, κατέβασε τους τόνους και έλα στη θέση του άλλου. Αν είσαι ελεύθερος, προχώρα σε μια νέα σχέση χωρίς έπαρση και εξάρσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξεις πολύ, γιατί ίσως πέσεις θύμα απάτης στη δουλειά, καθώς άλλα σου τάζουν και άλλα θα βρεις. Ακολούθησε αυτά που ξέρεις και μην ενθουσιάζεσαι θέλοντας να μπεις σε… ξένα χωράφια. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και θα έχεις γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις κέφι για φλερτ, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει.

ΖΥΓΟΣ

Να σκεφτείς σοβαρά μια επαγγελματική συνεργασία με καλό φίλο ή συνεργάτη από τα παλιά. Να τη δεις με εντελώς ψυχρή λογική. Μόνο έτσι θα κλείσεις με ευνοϊκούς όρους μια συμφωνία. Αυτό έχεις ανάγκη τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη», ενώ αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις σε διπλό ταμπλό. Αποφάσισε γρήγορα γιατί, αν αποκαλυφθείς, το έχασες το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται προσοχή στα εργασιακά σου, όπου δεν είναι να εμπιστεύεσαι άνθρωπο. Πρόσεχε το ταμείο σου, γιατί κάποιος έχει «ελαφρύ» χέρι. Αν εντοπίσεις κάποια στραβοτιμονιά, λύσε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες και προχώρα παρακάτω. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις γκρίνια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα. Έχει ξεφτίσει. Πήγαινε παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια «ευαίσθητη ψυχή» ζητάει την προσοχή σου, αλλά να προσέξεις γιατί κινείται συμφεροντολογικά. Ειδικά αν πρόκειται για δουλειά και συνεργασία, μη συνδυάσεις το… τερπνόν μετά του ωφελίμου, γιατί θα ζημιωθείς. Μη σε πιάνει άγχος με τη δουλειά. Τα πας καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα εργασιακά σου δημιουργούνται ίντριγκες που καλό είναι να τις αποφύγεις. Κάνε ξανά προγραμματισμό γιατί έχεις ξεφύγει. Απόφυγε μεγαλόπνοα σχέδια γιατί πρέπει να αφοσιωθείς σε υποχρεώσεις που εκκρεμούν στη δουλειά. Προχώρα ήρεμα και συνέχισε στο ρυθμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, πες «ναι» σε κάτι ξαφνικό αλλά δυνατό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοίταξε τα οικονομικά σου και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου. Έχεις αφήσει οικονομικές υποχρεώσεις που διογκώνονται. Προσγειώσου και κοίτα τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι πετυχαίνεις. Ζήσε το και όπου σε πάει. Άλλωστε, δεν σου αρέσουν οι δεσμεύσεις. Είναι ωραίο για όσο διαρκέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά! Πρόσεξε τον προϋπολογισμό σου και μην ξεκινήσεις τώρα ένα νέο σχέδιο. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς και επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρμονία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου