Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα σε επηρεάζει, αλλά όχι απαραίτητα αρνητικά. Οι συνθήκες στα αισθηματικά θα είναι πολύ καλές τόσο για τους δεσμευμένους, που θα περάσουν «ζάχαρη», όσο και για τους αδέσμευτους, που θα τραβήξουν βλέμματα θαυμασμού πάνω τους, ένα εκ των οποίων θα τους αγγίξει επικίνδυνα! Στη δουλειά χρειάζεται οργάνωση. Μην παρασυρθείς σε κουτσομπολιά. Αφοσιώσου σε αυτό που κάνεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις έντονο άγχος, καθώς η Νέα Σελήνη θα σε χτυπήσει κατακούτελα και δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Χαλάρωσε και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το στρες. Να είσαι πάντα σε εγρήγορση. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου, κι αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει στην αγκαλιά σου κάτι καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι μια εποικοδομητική μέρα, ιδιαίτερα σε οικογενειακά θέματα, δηλαδή περιουσιακά, κληρονομικά και αγορές. Να μην είσαι αγχωμένος γιατί τότε δεν θα καταφέρεις να δεις τις καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Επίσης θα αποφασίσεις να φτιάξεις κάτι στο σπίτι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην τσακωθείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αναμπουμπούλα θα την περάσεις στη δουλειά, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις σοβαρές εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη δεν αστειεύεται κι εσύ πρέπει να βάλεις το κεφάλι κάτω και να δουλέψεις μεθοδικά και υπεύθυνα. Μην αφήσεις εκκρεμότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ξέρει πώς να σε ανακουφίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι μέρα για ρίσκο.

 

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά θα έχουν κάποια προβλήματα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Η Νέα Σελήνη σού δείχνει την… κακή της όψη, οπότε πρόσεξε μην κάνεις λάθος κινήσεις. Δείξε σοβαρότητα και «μάζεψε» τα έξοδά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ενθαρρύνει, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ο έρωτας είναι δίπλα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώθεις μεγάλη απογοήτευση σήμερα, αν και δεν τα έχεις πάει άσχημα. Προσπάθησε να βρεις την αισιοδοξία σου και να δεις ότι έχεις καταφέρει πολλά. Στη δουλειά με τη βοήθεια καλών συνεργατών σου καταφέρνεις να αποφύγεις διάφορα… αγκάθια. Αν είσαι δεσμευμένος, η Νέα Σελήνη σού φέρνει νεύρα ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε γιατί έχεις ρέντα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σου θα έχει διακυμάνσεις, καθώς η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει αρνητικά. Μην ασχοληθείς με κάποιους στη δουλειά που θέλουν να αποχωρήσουν. Κανένας δεν μένει κάπου με το ζόρι και τα «βαρίδια» καλό είναι να τα αποχωρίζεσαι για να πας μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, να δώσεις θετική ενέργεια στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αρέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις πολύ κουρασμένος και με τη Νέα Σελήνη θα δυσκολευτείς να κάνεις ακόμα και βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου με τις υποχρεώσεις σου. Αν δουλέψεις μεθοδικά, θα έχεις σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια ακαταμάχητη γοητεία και νέες κατακτήσεις. Διάλεξε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στη δουλειά σου έχεις φροντίσει να βάλεις κάποια πράγματα στη σειρά, οπότε δεν αγχώνεσαι και τόσο. Μην ξεκινήσεις σήμερα κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε για κάποια έξοδα που θα παρουσιαστούν και μην αγχώνεσαι γιατί θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Το ξενερώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκέδασε και κάτι θα προκύψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είσαι ψύχραιμος, η Νέα Σελήνη σε γεμίζει άγχος και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις πανικού. Πρόσεξε γιατί, αν γίνει ένα λάθος, δεν θα μπορείς να το… μαζέψεις. Ζήτησε τη βοήθεια καλών συνεργατών και κάνε προσεκτικούς χειρισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις τρυφερά το ταίρι σου, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και μπορεί και να ερωτευθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις φοβερή ενεργητικότητα, οπότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς και στη δουλειά σου για να… ανοίξεις νέες πόρτες. Μια νέα συνεργασία θα σου αποφέρει σύντομα κέρδη. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί. Προσηλώσου σε ένα στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου μεθοδικά προς το στόχο. Θα προσελκύσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σε έχει πιάσει η τεμπελιά σου, ενώ πρέπει να κινηθείς γρήγορα και μεθοδικά. Μην αφήσεις να σου ξεφύγουν κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να βάζεις μια σειρά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι χαλαρός. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου γρήγορα και στοχευμένα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου