Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Έχεις βάλει στοίχημα με τον εαυτό σου να τα καταφέρεις και βάζεις τα δυνατά σου, χρησιμοποιώντας όλους τους συμμάχους σου, να πετύχεις σε ένα νέο σχέδιο, αλλά να αποκομίσεις και κέρδη. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μια πικρία δεν θα την αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε μια επανασύνδεση γιατί δεν θα είναι για πολύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχεται μια νέα πρόταση στη δουλειά που σε βγάζει από το άγχος. Πριν πάρεις αποφάσεις, συζήτησε με αυτούς που σε στηρίζουν τις προοπτικές που υπάρχουν και μετά αποφάσισε με ψυχραιμία. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην κάνεις καβγά, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια νέα γνωριμία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προχώρησε μόνο αν θέλεις κάτι σοβαρό και όχι ανούσια «παιχνιδάκια».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δουλειά σου θέλει ακόμα πολλή προσοχή και ένα λάθος μπορεί να τινάξει όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει στον αέρα. Να ζητήσεις βοήθεια από συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι και όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις μια διένεξη με το ταίρι σου που λήγει αίσια, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας είναι δίπλα σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκίνα να βάζεις τάξη σιγά σιγά και απόφυγε τη μουρμούρα που δεν βγάζει πουθενά. Θα δεις ότι σήμερα όλα θα είναι πιο εύκολα. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις εγκαταλείψει το ταίρι σου. Πρόσεξε γιατί θα… πετάξει γι’ αλλού. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί να εμφανιστεί κάτι ωραίο, αλλά πρόσκαιρο. Ζήσε το.

 

ΛΕΩΝ

Να είσαι ήρεμος γιατί δεν είναι ώρα για… εκρήξεις που δεν οδηγούν πουθενά. Είναι μια καλή μέρα για να πετύχεις ένα στόχο σου στη δουλειά, οπότε ηρέμησε και σκέψου. Μην αφήσεις τρίτους να μπουν στη σχέση σου, γιατί θα επέλθει ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά είσαι υπερφίαλος και χάνεις καλές περιπτώσεις. Κατέβα από το… καλάμι σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά σήμερα βλέπεις βελτίωση. Έχεις δουλέψει πολύ και ταυτόχρονα ένα παλιότερο σχέδιό σου αποδίδει καρπούς. Αν έχεις σχέση, θα είσαι απόμακρος λόγω των οικονομικών διευθετήσεων που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Θα ανταποκριθεί, αλλά κοίταξε τις λεπτομέρειες και μην παραδοθείς άνευ όρων.

 

ΖΥΓΟΣ

Απομόνωσε -με συνοπτικές διαδικασίες- έναν εχθρό που έχεις στη δουλειά. Δείξε του την… πόρτα ή ότι έχεις ισχυρούς «συμμάχους». Μείνε συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Μια επαγγελματική πρόταση που επανέρχεται στο τραπέζι φαίνεται συμφέρουσα. Εξέτασέ τη με προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, διαφύλαξε την απόλυτη ηρεμία στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, εξέτασε την πρόθεση κάποιου ατόμου πριν αφεθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βιαστείς να υπογράψεις μια επαγγελματική πρόταση που θα… σκάσει από το πουθενά γιατί ένα λάθος θα τα τινάξει όλα στον αέρα! Εμπιστεύσου έναν παλιό συνεργάτη σου, το ένστικτό σου και όχι τις γνώμες τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, να αποφύγεις συζητήσεις για λάθη του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος, μια επανασύνδεση θα γίνει έπειτα από καβγά. Αξίζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην είσαι υπεραισιόδοξος στη δουλειά και κάνε καινούριο οικονομικό πλάνο που θα το ακολουθήσεις πιστά. Ήδη έχεις καταφέρει αρκετά, αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαστείς. Πρόσεξε προτάσεις που «σκάνε» σαν πυροτεχνήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και μη… λοξοκοιτάς εδώ κι εκεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ακολούθησε το ρητό «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Προχώρα αργά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακολούθησε τη διαίσθησή σου, αλλά και τις συμβουλές παλιού σου συνεργάτη που σε έχει «ξελασπώσει» και στο παρελθόν και θα πετύχεις σήμερα τους καλύτερους όρους σε μια οικονομική συμφωνία. Στα αισθηματικά σου δείξε συντροφικότητα, αν δεν θέλεις να υπάρχει γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος, ο νέος έρωτας αργεί λίγο ακόμη. Βγες, διασκέδασε και θα τον βρεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια βάλ’ τα στο συρτάρι. Μην ακούσεις συμβουλές τρίτων που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Κλείσε οικονομικές «πληγές» του παρελθόντος και κάνε διακανονισμούς τώρα που είναι πιο εύκολο. Να βρεις χρόνο και για το ταίρι σου γιατί σίγουρα θα είσαι πιεσμένο. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, αλλά όχι για πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια οικονομική συμφωνία κρύβει «παγίδες». Άλλαξε κάποιους όρους για το συμφέρον σου και, αφού ψάξεις καλά τα ψιλά γράμματα, προχώρα, αλλιώς πήγαινε γι’ άλλα. Εξάλλου θα έχεις και άλλες καλές προτάσεις, οπότε μην κολλάς σε μία. Αν είσαι δεσμευμένος, αναπολείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά πρόσεξε μην μπλέξεις σε… διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και κάτι προκύπτει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου