Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα προκύψουν έξοδα και θα είσαι όλο νεύρα. Να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην ξεσπάς στη δουλειά κατά πάντων. Θα μπορέσεις να βρεις λύση και θα σε βοηθήσει ένας παλιός συνεργάτης σου σε αυτό. Όλα αυτά θα φέρουν νευρικότητα στη σχέση σου. Πρόσεξε μην φτάσεις σε καυγά. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία σου φέρνει έρωτα αλλά και ανασφάλεια και φόβους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις έντονο στρες γιατί θα προκύψουν οικονομικές εκκρεμότητες που θα κληθείς να λύσεις. Τελικά όμως θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Μην κάνεις σπατάλες κι όλα καλά θα πάνε. Αν είσαι δεσμευμένος θα αναζωπυρώσεις τον πόθο στη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος οι ανασφάλειες σου εμποδίζουν μια γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις λάμψη και οι συνεργάτες σου είναι εντυπωσιασμένοι με σένα. Πρόσεξε όμως να μην επιβάλεις τα «θάλω» σου αλλά να μπεις σε μια διαδικασία διαλόγου γιατί μόνο έτσι θα κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Θα έρθουν κέρδη μετά από σκληρή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος ο εγωϊσμός σου θα δημιουργήσει εντάσεις μην αφήσεις να φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις έντονη την ανάγκη να απομονωθείς και το κάνεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε κάνουν να νιώσεις ευχάριστα. Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται στο φως αλλά καταφέρεις να τις βάλεις σε μια σειρά. Αν είσαι δεσμευμένος μιλάς με το ταίρι σου και λύνετε ένα θέμα ενώ αν είσαι αδέσμευτοςνα είσαι προσεκτικός σε νέες γνωριμίες. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε μην γίνεις εριστικός στη δουλειά γιατί οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σου θα σε απομονώσουν και δεν σε συμφέρει αυτό. Θα θελήσεις να εξετάσεις καλά κάποια πράγματα και να κάνεις αναθεωρήσεις. Κάνε το για να προχωρήσεις μπροστά χωρίς βαρίδια. Αν είσαι δεσμευμένος μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα προκύψει νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει με τις πρωτότυπες σκέψεις της.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δυναμισμός σου και το ένστικτο θα σε οδηγήσουν στις σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να έχεις μεγάλη επιτυχία σε ένα επαγγελματικό θέμα που θα προκύψει. Μην απαξιώνεις τους συνεργάτες σου. Τους χρειάζεσαι. Να είσαι ευγενής και δοτικός. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ζάχαρη ενώ αν είσαι αδέσμευτος θ’ ανακαλύψεις ότι πρέπει να το… στρίψεις αλλιώς το τιμόνι για να πετύχεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σε βοηθάει να ισορροπήσεις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να μην είσαι πολύ υποχωρητικός και να καλύπτονται και οι δικές σου ανάγκες. Στη δουλειά οι συνεργάτες σου σε καταλαβαίνουν και ξέρουν ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε γαληνεύει ενώ αν είσαι αδέσμευτος το έντονο φλερτ θα φέρει κοντά σου, πολλά πρόσωπα. Κάνε επιλογή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσεις ότι πρέπει να «επανενωθείς» με πρόσωπα που αγαπάς Βγαίνεις δυναμικά προς το έξω και γίνεσαι πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Θα ισορροπήσεις στις συνεργασίες σου και γίνεσαι διαλλακτικός και προσιτός. Θα έχεις νέες ευκαιρίες στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος τα βρίσκεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου και την αλλάζει με τη πρωτοτυπία του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου έρχονται σήμερα σημαντικές ευκαιρίες για να πάρεις ανάσα σε οικονομικό επίπεδο. Αρκεί να μην τις προσπεράσεις με την ταχύτητα και την υπερ-αισιοδοξία που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Μην δημιουργήσεις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις στιγμές πάθους αλλά και συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέος έρωτας που θα σε… φλογίσει και θα σου αλλάξει τη ζωή. Ακολούθησε τον σταθερά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε πιάσει άγχος γιατί πρέπει να λύσεις διάφορα θέματα στη δουλειά. Έχεις καλούς συνεργάτες και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Ξανακάνεις προγραμματισμό για να πετύχεις ένα δύσκολο στόχο και τα καταφέρνεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην φέρνεις εντάσεις στη σχέση σου εξαιτίας τρίτων. Αν είσαι ελεύθερος μην ψάξεις λεπτομέρειες σε μια νέα γνωριμία αλλά επικεντρώσου στην ουσία και στο τι σου προσφέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις ν’ αλλάξεις την καθημερινότητα σου και το καταφέρνεις. Μην μένεις σε φοβίες γιατί θα βάλεις εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο στη δουλειά σου αλλά θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε ακολουθεί ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον μπαίνει στη ζωή σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διασκέδαση «πρωταγωνιστεί» σήμερα στη ζωή σου γιατί θέλεις να το ρίξεις λίγο έξω αφήνοντας τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο. Αμέσως μετά, πιο δυνατός επανέρχεσαι στον εργασιακό στίβο και παίρνεις κερδοφόρες πρωτοβουλίες. Οι συνεργάτες σου είναι ενθουσιασμένοι. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα και πάθος ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου και σου δείχνει έναν νέο δρόμο. Μην διστάσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου