Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Το Πάσχα περνάς ήρεμα δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και παίρνεις ενέργεια για μια δύσκολη εβδομάδα. Έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις σε αλλαγές, αλλά αυτό θα αποδειχτεί όνειρο απατηλό, καθώς υποθέσεις που θα έχεις να αντιμετωπίσεις στη δουλειά δεν θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με ξεκαθαρίσματα. Μην αφήσεις κανέναν να επέμβει στη δουλειά σου. Θα βγάλεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι αν φύγει, δεν θα μπορέσεις να το μεταπείσεις. Γι’ αυτό ηρέμησε. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε, αν το έχεις ανάγκη, αλλά πρόσεχε, ειδικά αν «παίζεις» μέσα από το διαδίκτυο. Κάτι που έρχεται, θα σε εντυπωσιάσει, αλλά γρήγορα θα καταλάβεις πως είναι μόνο… περιτύλιγμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να περιμένεις ανατροπές αλλά και διαφωνίες σε επαγγελματικές συνεργασίες. Οπλίσου με υπομονή κι επιμονή για να δεχτείς τις αλλαγές, καθώς για εσένα το να ξεβολεύεσαι είναι το χειρότερό σου. Θα πρέπει όμως να το αποδεχτείς, διότι μόνο έτσι θα προχωρήσεις σε μονοπάτια που θα σε βγάλουν στην επιτυχία. Θα διαπιστώσεις ότι θα έχεις νέες ευκαιρίες για ανέλιξη, αλλά και πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πράξη ένα όνειρό σου. Συναισθηματικά πρόσεξε, διότι αν τσακωθείς με το ταίρι σου, ένας χωρισμός θα είναι πιθανότατα οριστικός. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σχέση, θα έχεις ευκαιρίες, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένεις, καθώς εσύ επιθυμείς σταθερότητα και όχι «πετάγματα».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι μια εβδομάδα πολύ κουραστική για εσένα, με αρκετά νεύρα. Χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε λάθη, παρανοήσεις και έριδες, καθώς θα σου στοιχίσουν στη δουλειά. Θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη σε παλιούς συνεργάτες σου που σε στηρίζουν πολύ καιρό και θα κάνουν και τώρα το ίδιο. Ρίξου στη δουλειά, διότι αλλιώς το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να μεγαλώσεις το άγχος και την ανασφάλειά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου. Θα είσαι μέσα στα νεύρα και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα συναισθηματικά σου θέματα. Ηρέμησε και πέρασε το Πάσχα χωρίς τσακωμούς, καθώς το ταίρι σου καταλαβαίνει ότι θέλεις αγάπη. Θα υπάρξει ευκαιρία για μια καλή γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ξεκουραστείς και το Πάσχα θα αφιερωθείς στην οικογένειά σου, την οποία έχεις παραμελήσει λόγω δουλειάς. Η εβδομάδα που έρχεται έχει… σκαμπανεβάσματα που θα κληθείς να διαχειριστείς με τρόπο που να μην επιφέρει ζημιά στον προϋπολογισμό σου. Πρόσωπα στη δουλειά θα σε στενοχωρήσουν με τη συμπεριφορά τους, αλλά μη δώσεις συνέχεια. Μείνε στο παρασκήνιο και οργανώσου. Στα συναισθηματικά σου ο έρωτας καλά κρατεί και δυναμώνει μέσα από δοκιμασίες. Αν έχεις ταίρι, έρχεσαι πιο κοντά και περνάτε ωραίες στιγμές, αν και η μουρμούρα σου είναι σήμα κατατεθέν, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε μια μετακίνησή σου παραμονεύει ο έρωτας. Μη σε πιάσουν τα «πεσιμιστικά» σου και τον χάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις φάει γερά ταρακουνήματα τον τελευταίο καιρό, αλλά κατάλαβες πως με την έπαρση δεν κερδίζεις τίποτα. Έτσι -και λόγω του Πάσχα- έρχεσαι κοντά με τους συνεργάτες σου και με πρόσωπα που αγαπάς και νιώθεις πληρότητα. Πρόσεξε τα οικονομικά σου, καθώς θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψεις. Μείνε ψύχραιμος, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις. Μην απογοητεύεσαι αν κάποια πράγματα δεν «κουμπώνουν». Προχώρα παρακάτω χωρίς καθυστέρηση. Το ταίρι σου σε υποστηρίζει και σου δείχνει αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ξανανιώσεις μέσα από τον έρωτα, καθώς θα έρθει κάτι δυνατό. Μην το φοβηθείς! Ζήσε το και όσο πάει. Άλλωστε, τα αισθήματα δεν… φυλακίζονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Πάσχα θα ηρεμήσεις και θα καταστρώσεις νέα σχέδια, γνωρίζοντας ότι πρέπει να απαλλαγείς από κάποιες καταστάσεις και κυρίως πρόσωπα τα οποία λειτουργούν ως «βαρίδια» στη δουλειά σου. Έτσι αυτή την εβδομάδα θα κινηθείς για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Έστω και αν αφήσεις κάτι πίσω, ακόμη και αν αυτό σε αγχώνει, αντιλαμβάνεσαι ότι εξελίσσεσαι κι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν θα σου λείψει το στρες, αλλά θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια οικονομική συμφωνία. Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πάρει απόφαση να μη μείνεις πολύ μόνος. Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον σου τρέφει άλλα αισθήματα για σένα. Ακολούθησέ το.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα καταλάβεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και θα θελήσεις να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου με κίνδυνο να τσακωθείς με κάποιους συνεργάτες σου. Με σύνεση και ηρεμία θα τα καταφέρεις, ενώ όσοι σε εκτιμούν και σε πιστεύουν θα μείνουν δίπλα σου. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, καθώς θα ξέρεις πού πατάς. Στα συναισθηματικά σου δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα και το ταίρι σου έχει παράπονα. Πρόσεξε, διότι θα καταλάβει αν το έχεις δίπορτο. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και κάνεις και κάποιο ταξιδάκι που σε αναζωογονεί. Θα περάσεις υπέροχα, ενώ θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου, που το έχεις τόσο ανάγκη, γυρίζοντας με έναν έρωτα. Ζήσε το και όπου βγει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αλλάξουν πολλά μέσα σου, καθώς αυτό το Πάσχα θα σκεφτείς τι θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου προκειμένου να είσαι ευτυχισμένος. Θα αλλάξεις συνήθειες, τρόπο ζωής ή ακόμη και εργασία και όλες αυτές οι αλλαγές θα παίξουν πολύ με την ψυχολογία σου. Θα καταφέρεις να ξετινάξεις από πάνω σου καθετί που σε βαραίνει, αν δεν σε πιάσει η μεμψιμοιρία σου και η διάθεση να κρυφτείς στο «καβούκι» σου. Θα ρίξεις όλο το βάρος στη δουλειά. Το ταίρι σου θα είναι εκεί για να σε στηρίξει. Θα νιώσεις δυνατός κι έτοιμος να κάνεις νέο ξεκίνημα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αναζητήσεις αγάπη και ζεστασιά σε μια καινούρια αγκαλιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ταξιδάκι το Πάσχα θα σε γεμίσει ενέργεια, ώστε να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα που έρχονται. Θα μπορέσεις να βρεις λύσεις, καθώς η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να μη βάλεις… μαύρες πλερέζες, αλλά να το παλέψεις. Πρόσεξε όμως μέσα στην εβδομάδα, διότι ο αυθορμητισμός σου θα σε οδηγήσει σε λάθη στη δουλειά. Να παραμείνεις επιφυλακτικός στις οικονομικές δοσοληψίες και σε προτάσεις που θα σου κάνουν πρόσωπα που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε το ταίρι σου και δείξε του ερωτισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα ταξίδι σου θα ανακαλύψεις ξανά τον έρωτα που θα σε… χτυπήσει κατακούτελα. Ακολούθησέ τον με πάθος και θα ζήσεις πρωτόγνωρες στιγμές. Άλλωστε, αυτό θέλεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Πάσχα, ενώ όλοι ηρεμούν, εσύ κάνεις ασκήσεις επί χάρτου πώς θα κινήσεις τα οικονομικά σου. Μέσα στην εβδομάδα μπορεί κάποια σχέδιά σου να «ναυαγήσουν» και να απογοητευθείς, αλλά έτσι θα μείνει χώρος προκειμένου να κάνεις προσπάθειες σε κάτι καινούριο. Οι φίλοι και το ταίρι σου θα είναι στο πλευρό σου και σου συμπαραστέκονται σε κάθε βήμα σου! Να προσέξεις κάποιες οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν, καθώς θα πρέπει να βάλεις τους δικούς σου όρους, ώστε να έχεις κέρδος μακροπρόθεσμα. Δείξε στο ταίρι σου ότι το υπολογίζεις και κάνε του ένα δώρο, μια και έχεις -ως συνήθως- «καβούρια» στις τσέπες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι θα υπάρξει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα περάσεις ωραίο Πάσχα δίπλα σε πρόσωπα που σε αγαπούν. Έτσι θα αντιμετωπίσεις μια απαιτητική εβδομάδα που έρχεται, καθώς οι πιέσεις στα επαγγελματικά σου δεν θα λείψουν και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις! Οι φίλοι σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου, γι’ αυτό θα το ρίξεις και λίγο έξω. Μια οικονομική συμφωνία που θα κάνεις θα σου λύσει τα χέρια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ’χουν οι μέρες και γίνεσαι πολύ γλυκός κι ερωτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις αρκετά, καθώς αναζητάς «λιμανάκι», αλλά τελικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με το χαρακτήρα σου, αφού οι «κολλητές» σχέσεις σού προκαλούν… αλλεργία. Ζήσε τις στιγμές όπως τις θέλεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το Πάσχα θα νιώσεις ασφαλής δίπλα σε πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Μέσα στην εβδομάδα ακολούθησε το… ρεύμα και την τύχη που θα σου χαμογελάσει. Οι μετακινήσεις θα σου φέρουν οφέλη, ενώ ένα πρόσφατο σχέδιό σου αρχίζει να υλοποιείται. Θα κάνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, αλλά μην ακούς τρίτα πρόσωπα. Να λειτουργήσεις με βάση τη δική σου διαίσθηση, χωρίς συναισθηματισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις τους όρκους αγάπης με το ταίρι σου κι ένα ταξίδι θα σας αναζωογονήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια διαφορετική γνωριμία που θα σε κάνει να αναρωτηθείς μήπως πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να γίνεις πιο πρακτικός, ακόμη και στον έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου