Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Αναποδιές σε αποκαρδιώνουν. Ανασυγκροτήσου και με μεθοδικότητα θα τα καταφέρεις. Είσαι πολύ κουρασμένος κι αυτό θα έχει αντίκτυπο και στη δουλειά σου γιατί τα νεύρα σου θα χτυπήσουν… κόκκινο. Ηρέμισε και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Οι δεσμευμένοι προσπαθούν να βρουν ισορροπίες για να μην τσακωθούν. Αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις μια ζεστή αγκαλιά που σε ανεβάζει ψυχολογικά. Προχώρα και δες πως θα πάει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ζημιές θα σε εκνευρίσουν αλλά ξέρεις να δουλεύεις πολύ και αυτό ισοφαρίζει τις ζημιές. Απρόβλεπτα έξοδα σε εκνευρίζουν καθώς τελευταία τα κέρδη σου δεν είναι όσα περίμενες. Μην απογοητεύεσαι γιατί θα έχεις μια ανέλπιστη ευκαιρία. Μόνο να είσαι συγκεντρωμένος και να την δεις όταν θα … σκάσει. Αν είσαι δεσμευμένος τακτοποιείς εκκρεμότητες και ηρεμείς. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία σε… απογειώνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολουθείς λάθος τακτική σ’ ένα επαγγελματικό θέμα και θα χάσεις χρήματα αν δεν προσέξεις. Συμβουλέψου πρόσωπα που έχεις χρόνια στη δουλειά και τα εμπιστεύεσαι και μην κάνεις του κεφαλιού σου. Μια πρόταση συνεργασίας δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται. Πρόσεξε. Θα θελήσεις να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην γυρνάς στο παρελθόν γιατί θα πληγωθείς ξανά. Προχώρα μπροστά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην υπογράψεις σήμερα συμβόλαια και μην ανοίγεσαι οικονομικά σε πράγματα που δεν ξέρεις γιατί κάποιοι σου… τριβιλίζουν το μυαλό. Ηρέμισε, άφησε να περάσει το Πάσχα κι ύστερα κάνε τον προγραμματισμό σου. Η οικογένεια είναι το «λιμάνι» σου. Το ταίρι σου σου δείχνει τρυφερότητα και αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος η διάθεση σου έχει σκαμπανεβάσματα αλλά θα υπάρξει μια καλή γνωριμία. Μην διστάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Μια διαμάχη που θα ξεσπάσει στη δουλειά θα σε αποσυντονίσει και πιθανότατα θα κάνεις ένα λάθος που θα … ελαφρώσει το πορτοφόλι σου. Συγκεντρώσου. Ασχολήσου με τη δική σου δουλειά και μην προσπαθήσεις να συμβιβάσεις καταστάσεις γιατί θα βρεθεί μπλεγμένος χωρίς να φταίς. Μην ξεσπάς στο ταίρι σουγιατί αν έρθει ρήξη θα είναι οριστική. Αν είσαι αδέσμευτος μην σκαλίζεις τις… στάχτες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην υπογράψεις σήμερα μια οικονομική συμφωνία, ακόμα κι αν προέρχεται από παλιό συνεργάτη σου. Συζήτησε το, άσε να περάσουν αυτές οι μέρες με ηρεμία και μετά το Πάσχα το ξαναφέρνεις στις διαπραγματεύσεις. Το παρήγορο είναι πως πας καλά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ενθουσιαστείς με νέα γνωριμίααλλά δεν θα είναι για πολύ. Δες το σαν παιχνίδι.

 

ΖΥΓΟΣ

Σε έχει πιάσει πάλι η ανασφάλεια σου για το οικονομικό και δεν μπορείς να χαρείς τίποτα. Ηρέμισε. Καλά τα πας αλλά πρέπει να χαλαρώσεις για να σκεφτείς τα επόμενα βήματα σου. Το να σκέφτεσαι λάθη του παρελθόντος δεν σε βγάζει πουθενά. Αν έχεις σχέση ξεσπάς σε κλάματα σε μια αγκαλιά. Αν είσαι ελεύθεροςέρχεσαι κοντά με πρόσωπο που ξέρει να σε ηρεμεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εμφανιστεί ένα πρόβλημα στη δουλειά και θα σε ταράξει. Απομόνωσε το και λύσε το στη «ρίζα» του αν δεν θέλεις να επανέλθει. Θα καταφέρεις να βρεις λύση. Στα προσωπικά σου εμπιστεύσου το ταίρι σου και μην πιστεύεις τρίτους. Κάποιοι σας ζηλεύουν, οπότε μην τους δίνεις την χαρά ό,τι ζηλεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις «λιμάνι» γιατί θέλεις να ηρεμίσεις και το βρίσκεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαγγελματική πρόταση θέλει μεγάλη προσοχή καθώς λόγω της υπεραισιοδοξίας σου, αγνοείς κάποια «σημάδια» που σου δείχνουν ότι δεν είναι τα πράγματα όπως ακριβώς στα λένε. Ηρέμισε, άσε αυτές τις μέρες να περάσουν και μετά το Πάσχα αποφασίζεις. Αισθηματικά πας καλά αν είσαι δεσμευμένος ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υποκύψεις σ’ έναν παρελθοντικό έρωτα που πάλι θα σε απογοητεύσει. Μην κάνεις όνειρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να ελιχθείς στους συνεργάτες σου, αν αυτό είναι απαραίτητο και μην αποκαλύψεις ένα νέο σχέδιο σου. Οργανώσου, προγραμμάτισε τα όλα κι ύστερα, μετά το Πάσχα ανακοινώνεις τις αποφάσεις σου. Μπορεί να υπάρξει αντίδραση γι’ αυτό τώρα κινήσου στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος παραμελείς το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει Διαδικτυακή γνωριμία. Προχώρα αργά και βλέπεις αλλά να είσαι προσεκτικός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις κουραστεί και το μόνο που σκέφτεσαι είναι που θα περάσεις το Πάσχα. Έτσι παραμελείς την δουλειά και αφήνεις τους ανταγωνιστές σου να δρουν πίσω από την πλάτη σου. Προσπάθησε πριν … ξεχυθείς στα βουνά ή στις θάλασσες να έχεις κλείσει κάποιες «τρύπες» στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι μια επανασύνδεση. Μην το κάνεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην μπεις μπροστά σε μια διαμάχη στη δουλειά γιατί θα σε πάρουν και σένα τα … σκάγια. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να καταστρώσεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Μην επηρεαστείς από τρίτους. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου, στέκει δίπλα σου σε κάθε απόφαση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που γίνεται γρήγορα σχέση. Θα έχετε πολλά κοινά στοιχεία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου