Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Οι κοινωνικές σου επαφές είναι στο «φόρτε» τους ενώ μέσα από αυτές θα προκύψει και μια δουλειά. Κάνε τις πρώτες συζητήσεις σήμερα που είναι καλή μέρα και κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει αυτή η συνεργασία αμέσως μετά το Πάσχα. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ακολούθησε την.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θα έχεις μια απρόσμενη συζήτηση που θα βγάλει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και κερδοφόρο. Μην βιαστείς όμως να κλείσεις τη συμφωνία αν δεν δεις όλους τους όρους και βάλεις και τους δικούς σου. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις ότι είσαι πλημμυρισμένος από αγάπη και τυχερός ενώ αν είσαι αδέσμευτος το άτομο που βολιδοσκοπείς θ’ ανταποκριθεί θετικά. Ανάσταση θα κάνεις όπως την ονειρεύεσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνεις καλές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις σήμερα καθώς οι συμβουλές συνεργατών θ’ αποδειχτούν σωτήριες. Η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ ανεβασμένη και μέσα από γνωριμίες σου ανοίγουν και νέες επαγγελματικές πόρτες. Αν είσαι δεσμευμένος βρίσκεις λύση σε ένα πρόβλημα και ηρεμείς ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις νέες αξιόλογες γνωριμίες. Να κρίνεις σωστά, συγκρίνοντας όλα τα δεδομένα. Πρόσεξε μην σε ξεγελάσει το περιτύλιγμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ήρεμος ψυχολογικά και με ανεβασμένη διάθεση. Θέλεις να περάσεις ήρεμα με τα πρόσωπα που αγαπάς αλλά έχεις άγχος στα επαγγελματικά. Δεν θα πρέπει γιατί ευνοείσαι σε αυτόν τον τομέα και στα οικονομικά, οπότε ηρέμισε. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει αγάπη ενώ αν είσαι αδέσμευτος θέλεις μικρές ερωτικές απολαύσεις που σου έρχονται. Μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί θα πληγωθείς.

 

ΛΕΩΝ

«Λάμπεις» στην δουλειά σου και ξεκινάς και κάτι καινούργιο από το οποίο θα έχεις σύντομα κέρδος. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και επιτέλους … ξεκαβάλησες – έστω για λίγο- το «καλάμι» σου, οπότε αυτό σε κάνει αρεστό στους γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα και χορταίνεις κατακτήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα … γλυκάνεις επικίνδυνα σήμερα και θα είσαι ευαίσθητος και τρυφερός. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που αξίζει είναι η αγάπη από τα κοντινά σου πρόσωπα. Αισθάνεσαι ότι η δουλειά μπορεί να περιμένει αυτές τις μέρες και την βάζεις στον… αυτόματο πιλότο καθώς έχεις βάλει κάποια πράγματα σε τάξη. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου φέρεται με τρυφερότητα. Αν είσαι ελεύθερος σκέφτεσαι επανασύνδεση.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα εξομαλύνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώθεις ότι… πετάς. Μην είσαι σπάταλος γιατί θα σου λείψουν αργότερα. Κατάφερες να βρεις μια άκρη στα οικονομικά σου και σου φεύγει αρκετό άγχος. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις τη σχέση σου και περνάς καλά ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται μια νέα γνωριμία που σου… παίρνει τα μυαλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρό σου στη δουλειά. Μάλιστα η ευκαιρία θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! Αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά. Σύντομα θα δεις και το ταμείο σου να γεμίζει αλλά μην κάνεις σπατάλες. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις σοβαρές συζητήσεις κι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος ετοιμάσου για τον μεγάλο έρωτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσέξεις γιατί ανοίγεσαι πολύ οικονομικά θέλοντας να προσφέρεις στους ανθρώπους που αγαπάς. Μπορείς να τους δείξεις την αγάπη σου και με λιγότερα δώρα. Επίσης μην αφήσεις μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Κινήσου γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και λόγω ημερών ενώ αν είσαι αδέσμευτος … σκάει νέα γνωριμία. Μην καθίσεις καθόλου σπίτι, βγες και φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αργήσεις ν’ ακολουθήσεις κάποιον που σου φέρνει σήμερα μια επαγγελματική πρόταση και θέλει γρήγορη συνεργασία. Σίγουρα δεν έχεις να φοβηθείς κάτι αφού ήδη προγραμμάτισες πως θα κινηθείς σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλεις, οπότε πάρε το ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε πολύ τα κρυφά παράλληλα … ταμπλό ενώ αν είσαι αδέσμευτος προσέγγισε το πρόσωπο που θέλεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε ακολουθούν με κλειστά μάτια! Σου έχουν εμπιστοσύνη, φρόντισε μην τους προδώσεις κάνοντας του κεφαλιού σου χωρίς πρόγραμμα. Είναι καλή μέρα για να οργανωθείς και να δεις πως θα αγγίξεις τους στόχους σου. Μην είσαι επιπόλαιος και παράτολμος. Συζήτησε το με καλούς συνεργάτες και πράξε. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη» ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει γνωριμία από φιλική παρέα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εμπιστεύσου παλιό συνεργάτη σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Συνέχισε με αυστηρό προγραμματισμό και μην κάνεις άσκοπα έξοδα γιατί θέλεις να φέρεις κάποιους ανθρώπους κοντά σου. Να τους θέλεις γιατί σε αγαπούν κι όχι για τα δώρα. Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις …. διορθωτικές κινήσεις στη σχέση σου ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία υπόσχεται να σε … ανεβάσει στον 7 ο ουρανό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου