Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Τρίτη 11 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

KΡΙΟΣ

Σήμερα θα βρεις την ηρεμία που επιθυμούσες τόσον καιρό. Τα άστρα είναι ευνοϊκά και οι δουλειές σου γίνονται πιο εύκολα, ενώ θα κλείσεις και μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας από τα παλιά εμφανίζεται και φουντώνει ξανά. Μη σκεφτείς αρνητικά, αλλά ζήσε το.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με ψυχραιμία θα τα βγάλεις όλα πέρα, όπως κάνεις πάντα. Είναι μια καλή μέρα να μιλήσεις για δουλειά και να ετοιμάσεις το έδαφος για κάτι καλό που κυνηγάς εδώ και καιρό. Μην αγχώνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά. Προχώρα και βλέπεις πώς θα πάει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ιδανική μέρα για να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία που επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μην ακούσεις γνώμες τρίτων, αλλά εμπιστεύσου μόνο τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να κοιτάς αριστερά δεξιά, γιατί το ταίρι σου καιροφυλακτεί. Μη μείνεις μόνος, μέρες που είναι! Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια. Δες το σαν παιχνίδι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχεις κανένα λόγο να μουρμουράς σήμερα, καθώς θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου ένα δύσκολο ανταγωνιστή. Αυτό σημαίνει ότι θα «χτυπήσεις» μια καλή δουλειά και θα έχεις κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Μίλησέ του. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου κλείνει το μάτι. Μην αργείς. Ακολούθησέ το.

 

ΛΕΩΝ

Μην έχεις έπαρση, αλλά άκου λίγο και τους συνεργάτες σου. Έτσι μόνο θα καταφέρεις να κλείσεις μια καλή συμφωνία και να βγεις από τη δύσκολη θέση, καθώς τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε με προσοχή. Άσε τα φαντεζί και πήγαινε στα απλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταφέρει να κλείσεις παλιές «πληγές» στα οικονομικά σου και προχωράς σε νέα επαγγελματική συμφωνία. Πρέπει όμως να προσέξεις καλά τα ψιλά γράμματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει όπως πάντα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται να μπει για τα καλά στη ζωή σου. Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ.

 

ΖΥΓΟΣ

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και καλούς συνεργάτες που θα σου δώσουν λύσεις σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς. Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις «τρύπες». Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησέ το αν έχεις κλείσει τον προηγούμενο κύκλο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα σήμερα θα είναι πιο εύκολα, ακόμα και σε ένα θέμα στη δουλειά που χρονίζει. Έτσι θα αλλάξεις διάθεση και θα βγεις από το καβούκι σου. Οι συνεργάτες σου θα δουν τη διαφορά. Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα διεκδικήσεις κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα εκπλαγείς πόσο εύκολα θα σου πει το «ναι».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σου πάει καλά γιατί το πάλεψες πολύ εδώ και καιρό. Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά γιατί μπορεί να μεταφερθούν διαφορετικά και να τσακωθείς. Μείνε προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις και θα δεις σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει από την πρώτη στιγμή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κλείνεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία, αφήνοντας τους ανταγωνιστές σου να… τρώνε τη σκόνη σου. Προχώρα στο επόμενο σχέδιό σου γιατί ήδη είσαι οργανωμένος για τις κινήσεις που θα κάνεις και τα πρόσωπα που χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι ωραίο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι για μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Αυτό θα σου αρέσει γιατί  θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου και προτίμησε ένα ήρεμο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, στόχευσε εκεί που θέλεις και θα πετύχεις κέντρο. Απόλαυσέ το.

 

ΙΧΘΥEΣ

Προσπάθησε να ριχτείς στη δουλειά, γιατί είναι μια καλή μέρα για κέρδη. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει μια παλιά επένδυση. Τώρα χρειάζεται προσοχή στο επόμενο σχέδιό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, ρώτα το πρόσωπο που «βολιδοσκοπείς» και προχώρα δυναμικά αλλά και ρομαντικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου