Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλά νεύρα και ξεσπάς σε όποιον βρεις μπροστά σου. Σκέψου λίγο και τους άλλους γιατί, όταν θα τους χρειαστείς, θα σου γυρίσουν την πλάτη. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου γιατί, αν εκραγείς, πιθανότατα θα χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη ή φίλο. Έχεις βάλει στόχο σπουδαία πράγματα, οπότε προχώρα χωρίς να τσακώνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σού κουνάει σημαία ειρήνης. Κάνε ότι δεν την βλέπεις. Αν υποκύψεις, θα πληγωθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Να προσέξεις γιατί ένας συνεργάτης σου θέλει να σου… φάει την μπουκιά από το στόμα. Απομόνωσέ τον με συνοπτικές διαδικασίες ζητώντας τη βοήθεια ισχυρών συμμάχων ή τουλάχιστον δείξε του ποιος έχει το πάνω χέρι στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τώρα συζητήσεις γιατί η κατάσταση θα ξεφύγει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεξε τι λες γιατί έχεις πολλούς εχθρούς. Ένας ανταγωνιστής θα εμφανιστεί εκεί που δεν τον περιμένεις και θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Δεν σε συμφέρει να τσακωθείς. Σχεδίασε μυστικά το επόμενο χτύπημά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου κάτι έχει ψυλλιαστεί. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο που εξάπτει τη φαντασία σου.

 

ΛΕΩΝ

Ο εγωισμός σου δεν σε βοηθάει να δεις σφαιρικά κάποια πράγματα ώστε να προωθήσεις τη δουλειά σου. Άκου λίγο και τους συνεργάτες σου. Αν συνεχίσεις έτσι, και θα πελαγώσεις, και συμμάχους θα χάσεις, και το πορτοφόλι σου θα αδειάσει. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε με προσοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίζεις να έχεις κέρδη από νέες επενδύσεις που έκανες και αυτό σε χαροποιεί. Να παραμείνεις σταθερός στο πλάνο σου, γιατί θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες, αν δεν ξεφύγεις. Σκέψου ψυχρά πού αλλού θα επεκταθείς στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου

 

ΖΥΓΟΣ

Θα δεις σύντομα βελτίωση στα επαγγελματικά σου, αρκεί να μην κουραστείς από τη σκληρή προσπάθεια. Τον τελευταίο καιρό σε έχει απορροφήσει η δουλειά γιατί θέλεις να… ισιώσεις πράγματα. Θα τα καταφέρεις με τη βοήθεια ενός καλού συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός είναι να κοιτάξεις τα οικονομικά σου που θέλουν προσοχή. Έχεις απομονωθεί θεωρώντας ότι αυτό σου κάνει καλό. Βγες και διεκδίκησε αυτά που ονειρεύεσαι. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφοσιώσου στη δουλειά σου και άσε τους άλλους να… βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα υπάρξουν έριδες και προστριβές στη δουλειά, αλλά εσύ καλό είναι να παραμείνεις στο παρασκήνιο. Οργάνωσε τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει και σχεδιάζεις και ένα ταξιδάκι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφοσιώσου στη δουλειά σου και άσε τους άλλους να… βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα υπάρξουν έριδες και προστριβές στη δουλειά, αλλά εσύ καλό είναι να παραμείνεις στο παρασκήνιο. Οργάνωσε τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει και σχεδιάζεις και ένα ταξιδάκι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Μια αναποδιά στη δουλειά θα σου στοιχίσει, αλλά θα παραμείνεις ψύχραιμος, οπότε θα βρεις λύση. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου, γιατί θα γίνει καβγάς.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Έχεις αφήσει πολλές οικονομικές εκκρεμότητες και αγχώνεσαι. Δες πώς μπορείς να τα τακτοποιήσεις γιατί, όσο το αμελείς, τόσο το πρόβλημα θα οξύνεται. Καλά σου τα λένε οι συνεργάτες σου και πρόσωπα που σε αγαπούν. Οργανώσου γρήγορα και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αλλά δεν ξέρεις τι θέλεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου