Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 8-9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Θα είναι πραγματική εβδομάδα των παθών για σένα, καθώς η πολλή δουλειά και οι υποχρεώσεις θα σε εξαντλήσουν. Τα νεύρα σου θα είναι στο… κόκκινο και θα ψάχνεις αφορμή για να αρχίσεις καβγά. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ και τη δική σου συμπεριφορά. Αν συνεχίσεις έτσι, θα χάσεις γρήγορα πολύτιμους «συμμάχους» και αυτή την περίοδο που οργανώνεις κάτι πολύ δυνατό, δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το ταίρι σου. Μείνε ήρεμος, γιατί ένας καβγάς μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει έναν έρωτα-φωτιά. Μην προχωρήσεις, αν δεν είσαι έτοιμος για δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Να συνεχίσεις την καλή δουλειά που κάνεις και να αδιαφορήσεις για κάποιους που μόνο προβλήματα σου δημιουργούν. Άλλωστε έχεις αποφασίσει να κάνεις στην άκρη τους «τοξικούς» ανθρώπους. Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα νιώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Όμως ξέρεις νααγωνίζεσαι κι αυτό θα κάνεις, διότι δεν σου αρέσουν οι μισοτελειωμένες δουλειές. Η ανάγκη σου για αυτοβελτίωση σε οδηγεί σε νέα πεδία γνώσης και είσαι αποφασισμένος να τα καταφέρεις και σε κάτι καινούριο που αποφάσισες να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μια παρεξήγηση που βάραινε σαν σκιά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με διάρκεια, κάτι που το θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να θυμάσαι ότι μόνο με πολλή δουλειά θα σωθεί η κατάσταση στο επαγγελματικόπεδίο και θα σκεφτείς νέους τρόπους ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Το διαδίκτυο είναι μια καλή πηγή, αρκεί να το χρησιμοποιήσεις με προσοχή. Άφησες πολύ χρόνο ανεκμετάλλευτο στα οικονομικά σου.Ένα φιλικό πρόσωπο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Άκουσέ το. Μηντσαλαβουτάς εδώ κι εκεί στα επαγγελματικά σου. Να προσηλωθείς σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι επικριτικός σε κάθε πράξη που κάνει το ταίρι σου, αλλά αυτό το έχει κουράσει και θα σου κουνήσει… μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία που έκανες πρόσφατα επανέρχεται στο προσκήνιο και σου αναπτερώνει το ηθικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα μυστικό για τη δουλειά σου που το εμπιστεύθηκες σε φιλικό πρόσωπο θα μαθευτεί και θα σου ανατρέψει μια καλή συμφωνία. Θα στενοχωρηθείς και η διάθεσήσου θα πέσει. Αυτό θα σου γίνει όμως μάθημα να μην εμπιστεύεσαι τα θέματά σουαριστερά και δεξιά. Θα καταλάβεις πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά και ζήλια και θα γίνεις πολύ επιφυλακτικός. Μια ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα σού αναπτερώνει τις ελπίδες. Μη μουρμουράς στο ταίρι σου, διότι θα προκληθεί καβγάς καιαν αυτό συμβεί, τα πράγματα θα είναι οριακά στο να χωρίσετε. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος. Πιθανότατα να μην είναι ελεύθερο, οπότε και εσύ πήγαινε για άλλα. Αν όχι, παίξε… μπάλα και βλέπεις.

ΛΕΩΝ

Θα σου γίνει μια οικονομική προσφορά και δεν πρέπει να καθυστερήσεις νααπαντήσεις, διότι καιροφυλακτούνανταγωνιστές. Να προσέξεις με ποιους συνεργάζεσαι, καθώς θα πέσεις από τα σύννεφα όταν μάθεις ότι μια ιδέα σου την οικειοποιείται άλλος. Απομόνωσε τοδιπλοπρόσωπο συνεργάτη δείχνοντας την υπεροχή σου. Δείξε στους υπόλοιπους συνεργάτες σου πως ξέρεις να κυβερνάς το καράβι και ότι δεν κινδυνεύει να βουλιάξει, επειδή έκανε… αποστασία ή προδοσία κάποιος. Αν είσαι δεσμευμένος, προκαλείς εντάσεις στο ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πιθανότατα είναι έρωτας από το παρελθόν που επανέρχεται δριμύτερος. Μην είσαι ευκολόπιστος. Δες πρώτα τι προθέσεις έχει και αναλόγως προχωράς ή σταματάς. Έχε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να λειτουργήσεις με τη δική σου διαίσθηση στη δουλειά και μην ακούσεις τις γνώμες τρίτων που δεν θέλουν να ρισκάρουν. Οργανώσου καλά, κάνε τον οικονομικό προγραμματισμό που χρειάζεται και προχώρα τα σχέδιά σου χωρίς να φοβάσαι την αποτυχία. Άλλωστε, έχεις βάλει μια σειρά στα οικονομικά σου, οπότε έχεις ένα μικρό περιθώριο να ρισκάρεις σε κάτι που θεωρείς ότι θα σου αποφέρει κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα έχει παράπονα, οπότε κάνε του κάποια χατίρια. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, μια νέα γνωριμία έρχεται. Ξέρεις ότι δεν αναζητάς κάτι επιφανειακό. Ζητάς σχέση με διάρκεια και μην κάνεις συναισθηματικές «εκπτώσεις», μόνο και μόνο για να καλύψεις τη μοναξιά σου. Ξεκαθάρισε εξαρχής τη θέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Μην είσαι συναισθηματικός και προσπαθείς να «ζυγίσεις» λάθη και σωστά των συνεργατών σου. Στη δουλειά χρειάζεται ψυχρή λογική, ειδικά τώρα που κάπως έχεις καταφέρει να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου. Μην κάνεις πίσω για συναισθηματικούς λόγους, διότι θα χάσεις μια ευκαιρία καθώς θα ασχολείσαι με ανούσια πράγματα. Στα συναισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος κάνε έναν ήρεμο διάλογο. Ένα πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί. Δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος,μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε. Μια καινούρια γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει. Προχώρα αργά και σταθερά. Μόνο μηνπαίξεις σε διπλό ταμπλό, γιατί θα γίνει η στραβή και θα αποκαλυφθείς. Και αν συμβεί αυτό, τότε μην ελπίζεις ότι θα υπάρξει συνέχεια. Διάλεξε τι θέλεις πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην εντυπωσιάζεσαι από αυτά που σου λένε συνεργάτες σου, οι οποίοι όταν γίνει ηστραβοτιμονιά θα σε αφήσουν μοναχό να βγάλεις το φίδι από την τρύπα, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η ζημιά που θα γίνει δεν θα μπορεί να καλυφθεί, οπότε είναι καλύτερα να προχωρήσεις αργά και σταθερά μόνος σου, παραμερίζοντας τις «σειρήνες».Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι ζηλιάρης και να κλείνεσαι στο «καβούκι» σου. Στενοχωρείς το ταίρι σου χωρίς λόγο.Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα έρθει πολύ πιο κοντά σου απ’ ό,τι περίμενες. Αυτό τον καιρό φαίνεται ότι θέλεις κάτι «χαλαρό», οπότε εξηγήσου ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πολλά να κάνεις και μόνος σου δεν θα μπορέσεις. Να θυμάσαι το «η ισχύς εν τη ενώσει» και να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός. Μην τα βλέπεις όλα με υπεραισιοδοξία, διότι κινδυνεύεις να χάσεις κεκτημένα που τα κέρδισες με πολύ κόπο. Μην ακούς μεγάλα λόγια ατόμων που δεν ξέρεις καλά. Στα αισθηματικά σου, μην είσαι καχύποπτος, γιατί το ταίρι σου δεν αντέχει άλλο τα ξεσπάσματα της ζήλιας σου. Κάνε έρωτα, όχι πόλεμο. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί να είσαι προσεκτικός. Σου αρέσει το φλερτ και ξέρεις πώς να κερδίζεις συμπάθειες, οπότε θα έχεις πολλές προσφορές για να διαλέξεις. Δες με ποιο πρόσωπο θα έχεις καλή καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεξε μην επεκταθείς οικονομικά πέρα απ’ όσο σου επιτρέπει η τωρινή σου κατάσταση. Ξεκίνα με μέτρο και βλέπεις στην πορεία τι θα κάνεις σχετικά με καινούρια επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή. Τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλά, οπότε κοίταξε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό που έχεις κάνει. Επιπλέον ασχολήσου με τρέχοντα προβλήματα της δουλειάς που χρειάζονται επίλυση. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ψύχραιμος και τρυφερός με το ταίρι σου που έχει παράπονα, επειδή είσαι εργασιομανής. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να καταλάβεις ότι η σχέση θέλει φροντίδα. Αν είσαι αδέσμευτος,μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, περίμενε. Μην επιχειρήσεις επανασύνδεση, διότι θα είναι ξανά… Βατερλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά τα οικονομικά σου για να πεις ότι τα κατάφερες, αν και κάποια τάξη, παρά την υπεραισιοδοξία σου, έχεις καταφέρει να τηβάλεις. Συνέχισε να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και άσε τα μεγαλεπήβολασχέδια. Μη σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά σε δουλειές που δεν ξέρεις και πείθεσαι από τις δήθεν καλοπροαίρετες προθέσεις ορισμένων. Θα γίνει η «στραβοτιμονιά» και θα χάσεις πράγματα που κέρδισες με πολύ κόπο. Η εβδομάδα θέλει αρκετή προσοχή.Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, καθώς φέρεσαι επιπόλαια. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Αν σου αρέσει κάτι, ζήσε το, έστω και αν δεν κρατήσει για πολύ. Άλλωστε, αυτό τον καιρό θέλεις κάτι σαν… παιχνίδι και όχι σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μαζεύεις γύρω σου άτομα που δεν έχουν νασου προσφέρουν κάτι ωφέλιμο. Αυτό το κάνεις είτε από ανασφάλεια είτε από φιλευσπλαχνία. Κανείς δεν προχώρησε σωστά έχοντας «αυλή». Αυτοί όλοι είναι συνήθως «βαρίδια» που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς. Η εβδομάδα που έρχεται θα σου δείξει πως κάποιοι τους οποίους θεωρείς πολύτιμους συνεργάτες, το μόνο που κάνουν είναι να λένε «εις υγείαντου κορόιδου», οπότε μη μείνεις αδρανής. Μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά αν οργανωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και ενισχύει τις αποφάσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο κι έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις. Μην ενθουσιάζεσαι εύκολα. Ζήσε το και βλέπεις πού και αν θα σε βγάλει κάπου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου